- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bocsi ha szentségtörés az "igazi kávékhoz" képest,de kis segítséget szeretnék kérni Nescafé ügyben mert már megőrülök.
Vásároltunk nemrégiben Nescafe Gold azonnal oldodó kávét. Nekem korábban a Gold Espressot sikerült beszerezni, amit 75ml vízben kell elkészíteni 2 TEÁSkanálnyi kávéval. Nagyon finom is a maga nemében,jók az arányok így. A sima Goldnál már KÁVÉSkanálnyit ír, viszont magyarul nem ír víz mennyiséget, de más nyelven írja a 150ml-et. Ma megcsináltam 150ml vízzel 2kávéskanálnyi kávéval és hát kb semmi íze nem volt, rátettem egy TEÁskanálnyival többet úgy meg már kellemetlen, szó szerint szörnyű íze volt. Mégis mi ennek a jó elkészítési módja?Mert elsőre nem volt íze, többet rakva meg már rossz volt. Az espresso pedig nagyon finom így nem gondolom,hogy ez ennyire rossz lenne.
Köszönöm előre is!
Szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest