Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a válaszokat, lehet marad akkor a Gold Espresso és nem szenvedek ezzel, mert az Instantok között hibátlan. Csak egyszerűen nem bírom elhinni, hogy ez ilyen rossz lenne.
-
Sziasztok.
Bocsi ha szentségtörés az "igazi kávékhoz" képest,de kis segítséget szeretnék kérni Nescafé ügyben mert már megőrülök.
Vásároltunk nemrégiben Nescafe Gold azonnal oldodó kávét. Nekem korábban a Gold Espressot sikerült beszerezni, amit 75ml vízben kell elkészíteni 2 TEÁSkanálnyi kávéval. Nagyon finom is a maga nemében,jók az arányok így. A sima Goldnál már KÁVÉSkanálnyit ír, viszont magyarul nem ír víz mennyiséget, de más nyelven írja a 150ml-et. Ma megcsináltam 150ml vízzel 2kávéskanálnyi kávéval és hát kb semmi íze nem volt, rátettem egy TEÁskanálnyival többet úgy meg már kellemetlen, szó szerint szörnyű íze volt. Mégis mi ennek a jó elkészítési módja?Mert elsőre nem volt íze, többet rakva meg már rossz volt. Az espresso pedig nagyon finom így nem gondolom,hogy ez ennyire rossz lenne.
Köszönöm előre is!
Szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Foxpost
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest