- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Petyuska111
üzenetére
Ez így nem igaz, konkrétan ugyanúgy meg lehet a Nespresso-kompatibilis kapszulát is rendelni az olasz kistermelőktől, szóval az, hogy milyen kávé van benne, nem a csomagoláson múlik. Nekem is volt ESE gépem, és szerettem is, most anyunál van, az Olaszországból rendelt podokkal együtt. Amióta a frissen őrölt kávéra áttértem, nincs visszaút.
Értem, hogy sokszor fontosabb a tudat, hogy "én nem olyat használok, mint a többiek", de ha már a sznobság ennyire fontos komponenssé válik, akkor tényleg nem értem, hogy miért kávépárnákkal.
Szerk: arról nem is beszélve, hogy a kistermelői ESE podok általában nincsenek is rendesen összetömörítve, olyannak kellene lennie, mint egy darab téglának, ehhez képest a kistermelőieket kézzel lehet benyomkodni, szóval az ESE hátránya még ez is, hogy nagyipari technológia kell a normális technikai kivitelezéshez, és akkor megint visszatérhetünk a nagy márkákhoz, ami megint nem az ESE előnyére válik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Update 10.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás