Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
#64905664 #2380 üzenetére
Olyannyira lenézett műfaj odaát, hogy a legtöbben szabadság alatt kotyogót használunk az otthoni presszó helyett (vagy hogy rosszul elkészített kávét igyunk sok pénzért vendéglátóhelyeken). Amit sokkal inkább lenéznek(zünk) ott a sárga Tchiboés társai kávék amikből semmivel nem készítesz iható kávét. Fagyasztás, adagonként tárolás stb már valóban fekete öves szint, és nem is igényli minden kávé (de ha már 16000 ft-ot adok 1 kg kávéért szvsz nem vagyok hülye, hogy némi macerát bevállalok, hogy az utolsó adag ismajdnem olyan legyen mint az első). A kapszulással személy szerint csak egy bajom van (nem is annyira a kapszula mennyisége mint a jelképezett szemléletmód miatt), hogy jellemzően nem csak az kerülgeti aki kidobja, hanem az ükonokái is.
Félreértés ne essék, nem vitaindítónak szántam, csak megszólítva éreztem magam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest