Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most belegyűrtem 3 filtert a kapszulába, nagy nehezen az ajtófélfán lapítva sikerült belenyomnom. Így már lassabban megy át a víz és finom is lesz, de ugyanannyi vízhez amihez 1 filter kellene elég pazarlás.
Viszont így legalább megiszom, mert amúgy meg a szekrényben molyosodnak, van ami már két éve ott van. Én nem veszek ilyeneket, mind karácsonyi vagy születésnapi vagy szülőktől ajándék. Ez erdei gyümölcsös Saga volt pl. az a kerek lapocska filter, madzag nélkül, de van még jó pár doboz Pickwick, Lipton, Sir Morton is.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a gép mechanikája meddig bírja majd, hogy kicsit nehezebben megy bele, mint a gyári kávékapszula.
Mondjuk amióta nincs a csokis kapszula, meg semmi érdekes ízű kapszula hozzá azóta nem is használtam, úgyhogy úgy is kuka vagy szekrény teteje lesz a vége a gépnek. Valami olyan kapszulás kéne amihez kapni csokis, kakaós, vaníliás, fahéjas stb. ízesítésű kávékat. Bosch-hoz van, de az meg nagyon drága és csak neten rendelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest