Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Egyrészról egyetértek veled, másrészől nem: Szerintem már régen rossz, ha a az általános fegyelmet a sorkatonaságnak kellene belenevelnie az emberekbe. Egész egyszerűen az esetek döntő többségében ez az intézmény nem alkalmas arra, hogy huszonx évesen pótolja azt, amit 12-15 éves korig kellen a családban, iskolában, barátok közt megtanulnia mindenkinek. Ha nagyon erőltetik, akkor viszont az emeberk nem teljesen százas lekiállapotban fognak onnan előkerülni, még jobban fog növekedni az ''elkerülni a behívást'' mozgalom. Ne érts félre: én is el akrom kerülni, mert a karrierem kb 8 másodperc alatt omlana össze (és vszínű az életem is, mert a hiteleket nem tudnám miből fizetni, stb) amit nem engedhetek meg... de fizikális, vagy fegyelmi téren nem tudna újat nyújtani, pláne nem 6 hónap alatt. És szerintem egy modern államtól elvárható az, hogy fenntartson egy ésszerű mértékű és hatékony hivatásos sereget. Mint ahogy az is alap, hogy ha külső fenyegetés van akkor az emberek (civilek) mennek önként és dalolva.
Katasztrófahelyzetben is jobb, ha kiképzett profik segítenek, mintha csak ''azért csinálom mert mondják'' sorkatonákat állítanak be kukoricát címerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs