Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
"mert mindig hagy maga után pár olyan bejegyzést amit nem vagy csak körülményesen lehet utána kitakarítani és ha egy ilyen gépre, amin kaspesky bármilyen béta volt fent utána feltelepítenek egy már végleges változatot akkor szinte mindig valami probléma adódik. "
Hiába hangsúlyozod, hiszen nem én írtam, hanem te
Egyszerűsítem amit írtál: béta után retail = BUG! Ami gáz és a fejlesztőket minősíti!
-
justaview
senior tag
Az enyém nem béta, hanem végleges! Három különböző gépen, különböző konfigurációban, és nem frissül egyiken sem (automatán) 1 teljes éve! Már csak azért sem lehet béta, mert számítógép használó vagyok, nem buherátor. Egyszer feltettem a Kaspersky-t, ahogy vettem, és hagytam, hogy tegye a dolgát. Azért vettem, hogy ne legyen dolgom vele többet.
Megjegyzem, nem tudom, hol csúszott el a beszélgetés "béta" irányba. Én konkrétan sosem beszéltem béta verziókról, nem néztem vissza, hol terelődött erre a téma.
Mindegy is, a lényeg: Az enyém NEM BÉTA!
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest