Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
Mintha olyat olvastam volna, hogy a 21-es verzió néha indokolatlanul pörgeti a processzort.
Mostanában nem gépeztem sokat, s nem nézegettem a Feladatkezelőt.
Tapasztaltatok milyet? -
LógaGéza
veterán
válasz
Jimbo75 #9195 üzenetére
Google Find My Device erre nem opció? Apple-nél is van valami Cloudon keresztüli dolog.
-
Jimbo75
tag
Sziasztok! Lúzer kérdésem lenne, de eddig nem használtam ezt a programot. Szóval, Total Security-t venném meg és az érdekelne, hogy a Safe Kids mennyire testreszabható? Húgom telójára tennénk fel, mert a múlt hónapban kétszer is elhagyta, szerencsére meglett mindkétszer, de jó lenne ha lenne valami GPS mutatná, hogy merre van a telefon. A többi biztonsági bizbasz része a SAfe Kids-nek nem érdekel, nyilván nem akarom korlátozni semmiben, nekünk csak a GPS-s része lenne érdekes. Köszi!
-
-
Dumi86
senior tag
válasz
Jack Oneill #9188 üzenetére
Nem lehet hogy a Kaspersky bővítménye okoz eltérést a két böngészőnél? Mondjuk nálam egyikben sincs bekapcsolva.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Szellem. #9186 üzenetére
Nos végig néztem Update Catalog-ban a cuccaimhoz van-e újabb driver és volt a kártyaolvasómhoz friss(eddig egy 2019 11ik havit használtam),felraktam,újrainditottam a gépet és most szerintem jobb lett a böngészés,nem olyan darabos mint volt előtte. Persze majd az idő eldönti,hogy tényleg ez volt-e.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Szellem. #9186 üzenetére
Szóval nálad nincs kiugró processzor használat egyes lapok megnyitásánál ? Én már gondoltam rá,nem-e driver gondom van bár ez csak egy ötlet. Próbáltam Edge-t is,ezen valamivel kisebb a processzor használata,de nekem az egész böngésző nem jön be,ahogy Firefoxot se tudtam soha megszeretni. Nekem ez a beállítható és átlátható Vivaldi jön be
Amúgy esélyes hogy maga a Vivaldival lehet némi gond,mert olvastam hasonlókat már Vivaldi fórumán,igaz ott nem írták hogy Kasperskyt használnának. Mindenesetre együtt lehet élni ezzel az egésszel és amúgy se csinálja mindig minden lapnál.
-
-
Dumi86
senior tag
válasz
Szellem. #9184 üzenetére
Leginkább böngésző használatnál (ami ugye a legfrissebb stabil Vivaldi). Nagyon megakasztja a processzort látszik a feladatkezelőben,ez főleg a nagyobb és összetettebb oldalaknál van pl gmail megnyitása,metnet,időkép,facebook(na ezt tölti 1-2 percig is). Ezek nem voltam a 20as verziónál nálam.
-
-
-
MzperX07
tag
Erről az oldalról tud valaki infót? Megbízható? Érdemes innen venni Kaspersky-t?
Most 1 gépre 2 évre 69.95euro helyett 26.99euro ~ 9800Ft
[link] -
-
Dumi86
senior tag
válasz
Jack Oneill #9175 üzenetére
Elvileg ennyi lenne a b patch: Patch B (Aug 31, 2020)
Patch B fixes a problem with the program interface in Turkish localization.Mondjuk kizárt hogy ennyi lenne az egész javítás. Maga a rendszer is kevesebb memóriával beéri mióta felment nálam. 12 megnyitott lappal próbáltam most,ahogy a patchel is volt a Vivaldi böngésző mielőtt felrakta a b-t. Érdekes most 31% a használt memória,a patchel ugyanez 38% volt. Jah meg most nem gondolkodik egy oldal betöltésénél sem.
Innen van az infó: [link]
-
Jack Oneill
veterán
-
Dumi86
senior tag
Hoppá mondom újrainditom a gépet mert már napok óta ment...erre látom hogy már b patch volt nálam is(úgy hogy nem volt átírva regbe 200ra). Érdekes akkor innentől lehet nem kell heteket várni egy új patchig? Mindenesetre átírtam most 200ra én is
-
Dumi86
senior tag
válasz
szaboi6512 #9171 üzenetére
Mit javítottak benne? Egész gyorsan jött ez a patch, kíváncsi leszek mit tudtak javítani ilyen hamar.
-
Dumi86
senior tag
válasz
szaboi6512 #9169 üzenetére
Ez hogy?
Sehol semmi infót nem találtam róla. Béta verziót tettél fel vagy ez a sima regátirós b patch?
-
szaboi6512
őstag
Itt a b patch.
[kép] -
-
-
-
-
Xelo
addikt
válasz
Jack Oneill #9155 üzenetére
érdekes, én ha uninstallálom kasperskyt automatán leveszi az adott gépet a licenszről my kasperskyben.
-
-
válasz
Hivatalos forrásból volt a Kaspersky, vagy valami ebay-es szürke kulcs?
-
válasz
Noob vagy Öcsém.
-
Jack Oneill
veterán
Leírok egy történetet, ami most délelőtt történt velem. Akkora marha vagyok, hogy most Plagtól fogok kapni szidást, az tuti
Őszinte leszek és megérdemlem a virtuális pofonokat.
De olyan tapasztalatot szereztem, ami nagyon pozitív.
Feleségem laptopjára felraktam az új 2021-es verziót, de itt jön a baki, voltam olyan balga, hogy letöröltem a régit, amivel még nem lett volna baj, de annál a résznél, ahol a beállításokat, licence kulcsot megjegyezné, ott is kivettem a pipát. És ez volt a baj. Nem tudtam a 2021-et aktiválni, mert azt írta, elértem a megengedett aktiválások számát. És most jön a pozitív a csalódás. Élő chat-en írtam a Kaspersky angol ügyfélszolgálatára, és 1 mondat után megoldották a problémámat, mindezt 2 perc alatt. Azt írták, azért van ez, mert a kalózkodást akarják elkerülni és van egy bizonyos számú korlát az aktiváló kulcs beírásakor. Mivel beazonosítottak, így nekem most törölték ezt a korlátot és megoldódott a probléma.
Tudom, most lehet szidni, de úgy érzem, ebből megtanultam 2 dolgot.
1. Hallgatnom kellett volna rátok.
2. Le a kalappal a külföldi ügyfélszolgálat előtt. Nekem azért is volt nagy élmény, mert nem tudok perfekt angolul és jó érzés volt egy ilyen helyzetbe kerülni. -
csaba1203
addikt
Nálam az alap, hogy kikapcsolom a rootkit keresést nem látom értelmét. A védelemnek eleve be sem szabadna engednie csak user error miatt települhet fel de arról nem a KIS tehet....
-
válasz
Jack Oneill #9148 üzenetére
Amúgy meg nálad van miért gyanakodnom.
-
válasz
Jack Oneill #9148 üzenetére
Akkor kapcsoljátok ki a francba, ha problémát okoz. Mint írtam a 20-as verziónál fogta a gépet. Lehet most ezt azzal orvosolták, hogy nem fog lassítani, de cserébe tovább tart.
-
válasz
Jack Oneill #9145 üzenetére
Tegyél már be naplót légy szíves róla. Köszi.
-
Jack Oneill
veterán
-
válasz
Jack Oneill #9142 üzenetére
-
-
-
GEPESZ66
veterán
A rootkit keresés az minden nap lefut?
Tegnap otthagytam a gépet, elindult, s elég sokáig tartott.
Gondolom,ha elkezdeném használni a gépet, akkor is folytatódna, ami terhelné a gépet.
Lehet, hogy mégis érdemes lenne kikapcsolni!?
Esetleg a szoftverfrissítés keresését szintén?
A naplófájl honnan lehet elérni? -
Jack Oneill
veterán
Magyar oldalon mar toltheto a 2021!
-
Xelo
addikt
válasz
Jack Oneill #9118 üzenetére
ha eddig így is volt, ezek szerint most változtattak rajta. tegnap jelent meg a magyar verzió és nekem az első update már az "a" patchet telepítette.
nubreed: én faterom ezeréves gépére (pentium dual core, 3-4gb ram, win7 32bit) kis 2020-at raktam, teljesen rendben van az is.
-
nubreed
veterán
Szerintetek egy régebbi Core i3 -as, 4 giga ramos laptopra érdemes feltenni a legújabb Kapserskyt, kevésbé fogja meg a gépet?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9130 üzenetére
Na csak tisztázni szeretném a dolgokat
Újfent én voltam a nem hozzáértő
A hiba,amit tapasztaltam, egyáltalán nem hiba, illetve nem a Kaspersky hibája. A Windows GUI okozza a jelenséget, ami nem mindig és nem mindenkinél jelentkezik. Tehát lényegében előfordul, hogy az ablakkezelő azt jelzi, megy megint az ellenőrzés, de közben meg már lefutott.
-
-
GEPESZ66
veterán
Érdemes telepítés után egy teljes rendszervizsgálatot futtatni?
-
-
válasz
Jack Oneill #9127 üzenetére
Ilyen bug sosem volt benne és ilyet sosem csinált. Kicsit túlzásba esel. Az, hogy sűrün lefutott a rootkit keresés, olyan volt, de azt is javították már a 20-as verziók elején. A rootkit kereséssel egy volt a gond, hogy rendszertelenül futott le és terhelte a gépet.
-
GEPESZ66
veterán
Engedélyezve van az Outlook 2016-hoz a levélszemétszűrő.
Viszont a levelező menü szalagjánál nem látom ennek az ikonjait.
Vagy már az újabb verzióknál ez nem jelenik meg? -
válasz
Jack Oneill #9124 üzenetére
"A 2020-as verzioban ha aktivaltam ezt a funkciot, vegtelen ciklusba kerult"
Ezt elmagyaráznád? -
Jack Oneill
veterán
Ja es meg azt nem irtam, hogy bugmentesen lefutott a rootkit ellenorzes. A 2020-as verzioban ha aktivaltam ezt a funkciot, vegtelen ciklusba kerult.
Most mar csak tesztelgetni kellene mintakkal az orosz medvet 😄(#9123) Plag
ErtemJa es kepzeld, este 900 megabit feletti meresem volt bongeszobol (Edge).
-
válasz
Jack Oneill #9122 üzenetére
Semmi köze a magyar régióhoz. Össze-vissza adják ki a patcheket, illetve kapják meg. Van olyan patch ami hamar már a megjelenésekor megjelent, van amire tényleg várni kellett heteket.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Szellem. #9121 üzenetére
Hat eddig nem igy volt? Meg Dumi86 kollega irta, hogy szerinte 1 hetes csuszassal, jonnek a javitasok. Nalam amiota Kaspersky van, a 2 het volt jellemzo. Nektek reg modositassal rogton megvolt. Lehet, hogy ennel a verzional mashogy lesz? De mondom, hazamentem, kiderul.
-
válasz
Jack Oneill #9118 üzenetére
Ezt honnan veszed?
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Jack Oneill #9110 üzenetére
Másnak is tetszik a felület.. Telitalálat: a Kaspersky márka nyerte a 2020. évi piros pont dizájndíjat
-
Xelo
addikt
válasz
Jack Oneill #9112 üzenetére
miután felraktad és updatel egyet indítsd újra a géped és már "a" verzión leszel.
-
-
válasz
Jack Oneill #9112 üzenetére
Noob.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Szellem. #9111 üzenetére
Várjál! Én a telefonban is olyan vagyok, hogy szeretem újra átrágni a beállításokat pl egy gyári reset előtt nem csinálok a mentésekről felhő mentést. Én szeretem újra belakni. Na ez a helyzet itt isÉs mivel vannak benne új dolgok, amúgy is át akartam nézni tüzetesen .
Valaki mondta itt, hogy már ,,a" patch is van, na gondolom, az is jön nem sokára.
Komolyan mondom, sokkal fluidabb, pörgősebb, pedig a 20 sem volt lassú. -
válasz
Jack Oneill #9110 üzenetére
Sejtettem, hogy nem tagadod meg magad.
Úgy fosol ettől a Kasperskytől, meg, hogy meghallgass minket, hogy komolyan mondom....
Simán elmenthetted volna a beállításokat, meg minden egyebet. Attól még lehet tiszta a telepítés.Amúgy tényleg jó lett a 21-es termék. Szuper.
-
Jack Oneill
veterán
Na felraktam
Én tiszta telepítést csináltam és szépen mindent végignéztem egyesével.
Látszik, hogy vannak benne újdonságok. Nagyon fluid. Baromi részletes lett a jelentés menüpont, tetszik, minden részletesen ott van. -
-
válasz
Jack Oneill #9105 üzenetére
Már korábban írtam, hogy itt ez nem szükséges.
-
-
GEPESZ66
veterán
Tényleg az jön le.
Viszont, ha rámegyek a Prohardver fórumra, s ott rákattintok pl. az OS alkalmazásokra, akkor a tartalom nem jelenik meg, csak az adott oldal felső sávja látszik.
Ha a KIS böngésző bővítményét kikapcsolom,akkor sem jön be a tartalom.
Mi az oka?
A 20-as verziónál nem volt ilyen.
Mit érdemes a programon belül a telepítést követően kikapcsolni?
Én a szoftverfrissítések keresését kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A warez továbbra is TILOS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest