Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
lol!pápainál vettem a mostani 15m-es kábelt és olyan zajt szed össze,hogy ajjaj.és természetesen mindig morcos ha én megyek.a dufartban is jártam,gondoltam megkérdezem ők mit tudnak ajánlani,de rávágták egyből hogy nekik is csak olyan tyúkbelük van mint amit a kezemben lóbálok.azóta itt próbálok szerencsét ötletek után kutatva...
-
dannnnn
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
vévés megtörtént. többet nehogy bezárjam...

-
biga
őstag
Fehér domház alján Pápaiéknál, vagy a dufartban is van egy elektronikai cég. Ott nézz körül. Ha szerelten nem is, alkatrészeket biztosan kapsz. A dufartban a fazon pl. biztosan segít, ha elmondod, hogy mire is kell, talán még valami plusz ötlete is van. (Pápaiéknál is előfordulhat, ha az öreg is ott van, és nem morcos, mint legtöbbször...)
-
dannnnn
senior tag
lol. ha rázártam az utp re az ajtót, akkor? most jo de majd késsöbb rossz lehet?

-
betyarr
veterán
csak a baj az hogy vettem egyet készen (azt mondták árnyékolt),de az akkora zajt összeszed 15 méteren,hogy azt el se hittem...szerintem nagyon nem lehet árnyékolva...
most van folyamatban egy olyasmi dolog amit mondtál,hogy vettem árnyékolt kábelt és ahhoz fogok forrasztgatni rca-t és jacket,meglátom mi lesz belőle... -
Digital
addikt
Egy jó kis bolt:Bővebben: link
-
And
veterán
Hi! Ha nem sikerül szerelt kábelt venned, akkor vedd meg a kellékeket és szerel(tes)d össze. Akkora helyen csak kapsz valahol kéteres árnyékolt kábelt, jack és rca dugókat. TV-koaxot ha lehet ne használj, mert abból már sztereó átvitelhez is két külön kábel kellene, másrészt akár egyet is beleeszkábálni egy 3.5mm-es jack-dugóba elég szép teljesítmény volna. Hangfrekis árnyékolt kábel javasolt, olyan ''lapos'' fajta, amelynél a két eret külön árnyékolással és - kézzel szétbontható - burkolattal vezetik. Azt szét lehet húzni, és könnyű a jobb/bal kábelvégekre rca-csatlakozót szerelni.
-
betyarr
veterán
ekkora hülyeséget kérdeztem,vagy mindenki passzolja a dolgot?

-
betyarr
veterán
nem tudom van-é ilyesmi topik,úgyhogy nyitok egyet.
nos adott egy számítógép és egy erősítő,amit szeretnék összekötni,csak sajnos kicsiny városunkban (nyíregyháza) még nem sikerült 15 méteres kisjack és rca végű,ÁRNYÉKOLT vezetéket kapnom...kérdésem igazából az lenne,hogy ha én koaxálisan kötném össze eme két dolgot,akkor ahhoz használhatnám azt a koaxot amit az antennáknál is szoktak,vagy inkább tegyek fel hülye kérdéseket melegebb éghajlaton??na és persze ha én azt használom,akkor nagyon jól le lesz árnyékolva,vagy pedig hülyeséget beszélek most is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

((