Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Mindez azért van, mert korábban szar kódot mutattam.
Őszintén szólva csak összecsaptam a korábbit. Ezenkívül az .append() metódust használtam, mert hirtelen nem ugrott be, hogy ez textarea esetén nem jó, mert szerkesztés után nem fogja hozzáfűzni az értéket:
http://stackoverflow.com/questions/4722914/jquery-append-not-appending-to-textarea-after-text-edited/4723017#4723017Na, egy szó, mint száz, javítottam
Csekkold plíz, hogy ez így jó-e (nem teszteltem agyon, ezt is gyorsan pötyögtem össze, de kicsit jobban odafigyelve, első próbálgatások alapján működik, meg beleraktam minimális hibaellenőrzést):
http://jsfiddle.net/56HNA/4/Még azt javítani kellene, hogy ne legyen keveredés plain JS és jQuery közt, mert az nem olyan szép, de ehhez most nem nagyon volt kedvem.
Ja, még annyi, hogy a numberOfLineToSelectFromTextToInsert jelöli azt a számú sort, amelyiket ki kellene jelölni a beillesztendő szövegből (a hosszú változónévből kiderül), tehát még ez is be van drótozva ilyen módon, hogy épp hanyadik sort kell kijelölni, de ezt ennek alapján már könnyű átdolgozni úgy, hogy akár szöveges alapú keresést végezz, hogy milyen stringet keresel - és azt a sort jelölje ki, amelyikben az a string megtalálható. Ha esetleg ilyenre lenne szükséged még pluszban.
Kérdezz, ha valami nem tiszta a kódból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Őszintén szólva csak összecsaptam a korábbit. Ezenkívül az .append() metódust használtam, mert hirtelen nem ugrott be, hogy ez textarea esetén nem jó, mert szerkesztés után nem fogja hozzáfűzni az értéket:
Csekkold plíz, hogy ez így jó-e (nem teszteltem agyon, ezt is gyorsan pötyögtem össze, de kicsit jobban odafigyelve, első próbálgatások alapján működik, meg beleraktam minimális hibaellenőrzést):