- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #2428 üzenetére
Ahogy a másik topicban írtam, CSS3-mal arra is van lehetőség, hogy simán JavaScript nélkül váltogasd elemek megjelenítését, gyors keresés után tuti találsz ilyen cikket. Ha régi böngészőkkel kompatibilitás is szempont, akkor semmiképpen sem fogod megúszni JavaScript-kódolás nélkül.
Egyébként én tuti mondanám a helyedben a megrendelőnek, hogy ez az elképzelés teljesen felesleges spórolás, valami tévedésben van (persze nem ezt kell mondani neki, hanem elmagyarázni, miért lesz jó neki mégis, ha engedi, hogy azt csináld, ami jó). -
martonx
veterán
válasz
Nem írtad le, hogy miért, csak annyit írtál, hogy nem kell. Az, hogy lassú az nem érv, hanem baromság.
A megrendelőd atom órával fogja mérni a szöveg lecserélésének idejét nanoszekundumokban? És ha 20 miliszekundum fölé megy akkor dádá lesz, vagy mi?Nekem van egy tisztán statikus oldalam, amit ingyen csináltam a gyerek óvodájának. Nem nagy szám, de ne felejtsük el, hogy ingyen csináltam. Nézd meg mennyi js van benne:
Ekkoriban éppen a jquery lecserélős időszakomban voltam, szóval plain js az egész.
-
válasz
Csak azt nem sikerült megírnod, hogy igazából mi az, ami meg kellene
Mert JavaScriptből semmiből se tart egy div tartalmát cserélgetni. Mint ahogy annak sincs akadálya, hogy több aloldalt tölts le egyben, és csak azt váltogasd, hogy melyik látszik (ez a Single Page Web Application témakör).
Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged