Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szmegma
üzenetére
"Szoval akkor megis csak nekem volt igazam."
Kár, hogy nem igazán. Terveztem neked írni ismét egy hosszabb választ, hátha sikerül közös nevezőre jutni, és megérted a szempontokat, de ezután a válaszod után úgy látom, hogy nem igazán érné meg ezzel töltenem az időt. Igazából a múltkori, bőlére eresztett válaszból sem tudom, mi jött át, pedig azért arra is szántam bőven időt, hogy megírjam, hogy sikerüljön rávilágítanom pár dologra, hátha hasznát veszed, és jól fog jönni a jövőben.Egyébként én sehol nem "sötéteztelek le", ha már nekem szántad a legutóbbi választ.
Majd ha megmutatod nekem, hogy működik a lapozód a test3.php oldaladon kikapcsolt JavaScripttel is, akkor majd beszélhetünk a továbbiakról. (Mondjuk ahogy jelenleg elnézem, a sima JS-es megoldás sem működik.)
Viszont a "csak azért is nekem volt/van/lesz igazam, hiába ugattok"-jellegű válaszodból úgy tűnik, nem igazán vagy vevő a közös konstruktív feladat-megoldásra, pedig hidd el, nekem aztán nem érdekem megoldani a te feladatodat, mégis segítettem, de én nem erőltetem, ha te úgyis jobban tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- Cisco WS-C3650-24PS-L V05 switch - (PWR-C2-640WAC V03 , 3 x FAN-T1 V01) - 24 portos
- Cisco WS-C3650-48FS-L Switch - V05(PWR-C2-1025WAC V02 , 3 x FAN-T1 V01) - 48 port
- Dell E02M005 PowerVault MD3400 - 12x3.5" SAS Raid - Piaci ár alatt
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest