Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
"De ha egyszer mindenki a kártyásan 20K-s android-os fosokat veszi meg, akkor a fejlesztőnek ezt kell kiindulási alapnak vennie
"
Azért ez speciel sztem nem egy olyan téma, mint kb. az Internet Explorer mai napig, ÖNKÉNT történő használata, ami kegyetlen nagy gyökérség. Sok ember nem hajlandó egyszerűen annyit áldozni egy telefonra, pl. én is ezek közé tartozom. Jelenleg egy fostalicska érintőképernyős ostobafonom van
, telefonálásra, SMS-írásra, zenehallgatásra használom, de majd váltok Androidosra, hogy egy kicsivel több funkcionalitás legyen elérhető a telefonomon (mondjuk ha többet áldozok rá egy kicsit, akkor még talán kíváncsiságból fejlesztek is rá, meg hátha ilyen melóm lesz), de egyébként egyelőre úgy vagyok vele, hogy magasról teszek rá, mennyire komoly a telóm, ha akarok böngészni, tudjak vele viszonylag tűrhetően, de egyébként inkább fontosabb dolgokra (mint pl. akkor már inkább áldozok a laptopomra, kiegészítőkre, külső vinyóra, ilyesmi) költöm a lóvét. 
Most ezt csak azért mondtam el, hogy ne nézzük már le a gyengébb telefonnal rendelkezőket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
"
, telefonálásra, SMS-írásra, zenehallgatásra használom, de majd váltok Androidosra, hogy egy kicsivel több funkcionalitás legyen elérhető a telefonomon (mondjuk ha többet áldozok rá egy kicsit, akkor még talán kíváncsiságból fejlesztek is rá, meg hátha ilyen melóm lesz), de egyébként egyelőre úgy vagyok vele, hogy magasról teszek rá, mennyire komoly a telóm, ha akarok böngészni, tudjak vele viszonylag tűrhetően, de egyébként inkább fontosabb dolgokra (mint pl. akkor már inkább áldozok a laptopomra, kiegészítőkre, külső vinyóra, ilyesmi) költöm a lóvét. 

SO-n biztos le van írva.