Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
werth-henrik
újonc
Ez a munka nem SQL-es, hanem már ERP.
Amiket felsoroltál azokról hallottam már, a felét kb használtam is.Jelenleg angol könyvekből folyik a betanulásom, simán megértem. De a beszéd kicsit nehezebb. Evosoft a másik cég, ott volt angol besszélgetés az interjún. Alapszint kb megvan.
Mindkettő Szegeden van. ERp-ben egyelőre ezeket nem kell használni, de jövőben 1-2őt valszeg kelleni fog.
Előző munkahelyemen az egész logika PLSQL-ben volt, igy volt gyakorlásra lehetőség. -
werth-henrik
újonc
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.
1 év plsql tapasztalat után, találtam egy ERP fejesztői állást. Kértem egy fizetést, de közben kaptam egy jobb ajánlatot mástól. Viszont megadta ezt az ERP-s cég a nagyobb fizetést. Jelenleg próbaidőn vagyok.
A nettó fizetésem most 235 nettó + cafeteria(kb 25 nettó). Viszont a másik céghez még mindig mehetnék. Az c#-os munka lenne. Azon gondolkodok, hogy kérek az ERP-stől még 10%-ot. Szerintetek ez mennyire necces? Elég nehezen találnak fejlesztőket. Ja igen, vidéki munkahely.
Előre is köszönöm a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest