- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladocuccaim
junior tag
Ezt már többször próbáltam, nem segít. Utána ugyan az a szardömping, ha váltottam céget akkor is. Egy ideig óráig lelkesebb vagyok pihenés után, de számomra hosszú távon ugyan úgy demotiváló az egész.
dellfanboy: rokonaim közt többen is pénzügyön dolgoznak. Ez a havi zárás egy vicc, konkrétan úgy néz ki, hogy akkor kb 3 napig dolgoznak is, nem csak a tv-t nézik home office-ban. Pénzügyes melóknál bizony ki lehet fogni nagyon láblógatósakat. Persze, folyamatosan javítani kell, hogy a funkcionális analfabéták elcsesznek valamit, de hát ez nem egy megerőltető feladat, meg a load általában elég kicsi.
Amúgy nem húzok én semmit magamra, de olyan területen dolgozok, ahol mindig egyedül vagyok, és nem 20-an ugyan arra a tipusu taskra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest