- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
válasz
skoda12 #35620 üzenetére
Én leginkább amerikai statisztikákat, trendeket olvastam, olvasok a témáról. Állítólag soha nem volt még ennyi "üres" iroda Amerikában mint 2023-ban. Van most egy ellenálló nyomás az irodába visszamenetelhez de elvileg ez le fog csökkenni amiatt hogy egyre több projekt és cég lesz megint jobb helyzetben, a válság / infláció csökkenés miatt. Aztán emiatt a HO megvonása piaci hátrányt okozna a cégeknek hosszútávon.
Nem tudom, nehéz ezt megjósolni, van több ismerősöm akik gyárban dolgoznak és még ott is van home-office hetente több nap is. Én ugye IT-ban vagyok, aztán szerencsére (remélhetőleg) ez már permanens lesz hosszútávon is, aztán ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest