- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amellett, hogy mindannyian jogos érveket említettetek, én részben olyan esetre is gondoltam, amik esetén a felfutott cég tulajdonosa alkalmaz valakit a különféle munkák elvégzésére, ő pedig ül a babérokon. Ezzel a fejlődés üteme fennáll. Ugye itt olyan esetről van szó, ahol a cég már nevet szerzett magának, és lehet, hogy nem nyújt jobb minőségű szolgáltatást, mint mások, de népszerűbb, mint a konkurencia, már van egy stabil kialakított ügyfélköre, marketingje, minden, ahonnan garantált a bevételi forrás, ha nem rontja el. Másfelől pedig egyes fejlesztéseket pont azért tud véghez vinni, mert már van tőkéje, be tud fektetni.
De ezek nagyon hipotetikus esetek, mivel mint mondtam, nem szoktam látni lustuló vezetőt. De abszolút el tudom képzelni, hogy működhet. Nem arról van szó, hogy 20-30 év alatt semmit nem dolgozik már rajta, hanem heti 60 óra helyett 20-at, az pedig elég lehet a fejlődések követésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Kés topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest