Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Milyen videókártyát?
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
válasz
Vision
üzenetére
Ezzel egyetértek.
De az elmúlt évek teljesítményét tekintve lassan elmondható, hogy a lakhatást és bizonyos szolgáltatásokat leszámítva már pariban leszünk - több területen meg is előzzük - Nyugat-EU-val, de akár USA-val. Pl élelmiszer bevásárlás, üzemanyag, de akár már az éttermi árakat is ide vehetjük. Cipruson, Spanyolországban már olcsóbban eszel jó étteremben mint Budapesten vagy a Balcsin.
Érdekes, hogy pl Numbeo-n Budapesten egy 3 hálószobás lakás bérlését a városközponton kívül 279k HUF-ért írja. Ez nem tudom mikori adat lehet, de a mai valóságtól elég messze áll. Családdal akkor ez olyan 100-120nm-től indul. Ingatlan.com-on olyan ami jó helyen van, elfogadható állapotban, 500 alatt nem igen van (persze ez Budapest), de inkább jóval felette, 6-700. Szóval a 3-4x-es szorzó már itt is inkább "csak" 2x.
Én nem tudom Ti hol éltek, hol vásároltok, mit esztek, de én már egy ideje nem látom ezt a nagy árkülönbséget itthon vs "nyugaton", így annak az igazolását sem, hogy mindenki nyugodjon le, mert kint sokkal drágább minden. -
brumi1024
veterán
válasz
Vision
üzenetére
En ezt ertem, de ott ez egy nem kiemelkedo ajanlat. Nem reprezentalja a cost of livinget az, hogy az orszag egyik legdragabb varosat valasztjuk ki, mert eppen ott van az adott ceg irodaja, mas cegeknel is megfigyelhetok ugyanezen kulonbsegek. De ha mindenkepp ragaszkodunk ehhez, akkor lehet Jerseyben is alberletet keresni (vagy itthon a dragabb keruletekkel hasonlitsuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs