Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
Helpdesk / Support állásra ha kérnek bérigényt, már a bruttó 200-at is félve írom be.
Egyébként kíváncsi lennék melyik cégnél lehet bruttó 300-at keresni helpdesk melóval, és milyen munkát kell végezni.
Ahol dolgoztam, ott nem voltak szintek, mindent kellett csinálni. Ha valakinek nyűgje volt, vagy lefagyott / tönkrement a gépe, adatmentés, új programok telepítése, oktatás, hálózatépítés, iroda költöztetés, videóvágás, eszköz és kellékanyag beszerzés stb. Ha tönkrement a kamerarendszer, akkor is minket hívtak, pedig semmi közünk nem volt hozzá. 2 év alatt bruttó 180e-ről 220e-re ment fel a fizetés, de az már nagyon a plafon volt. Cafeteria nem, csak 13. havi bér és napi 200 ft büfépénz volt, ahol a 0.5 literes üdítő 300 Ft-ba került. -
H A M M E R
csendes tag
Még itt a béreknél azért írjátok oda, hogy milyen fizetésen kívüli juttatások vannak. Sok helyen van 20-30% éves bónusz, 200-600.000 Ft éves cafetéria, 13. havi fizetés, ami nagy mértékben, akár 30%-kal is megdobhatja a fizetést.
Én most voltam egy multinál interjúzgatni, a CV-m elküldésekor megadtam a 600.000 Ft os bérigényt, és a végére több mint 20%-kal kevesebbet mondtak, mivel ők a bérigényemet úgy vették, hogy minden juttatást beleértek... És így jött ki a 450.000 es fizetés + juttatások, amit elég kevésnek látok 6-7 év IT tapasztalattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként kíváncsi lennék melyik cégnél lehet bruttó 300-at keresni helpdesk melóval, és milyen munkát kell végezni.