Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
Hagyjuk már ezt, nyilván Chicago egy hírhedten durva hely, és van még pár ilyen. Ha nem tetszik, nem kell odaköltözni.
kb nekem is ez a konklúzióm, mint láthatod feljebbNY-ban éjszaka simán nem féltem Manhattanben kb. sehol, de még Queens és Brooklyn is rendbenlévőnek tűnt (legalábbis a szigethez közelebbi részeik, ahol a szállodákban voltam.) Ugyanúgy DC is normálisnak tűnt.
Na ehhez képest pl. egy San Francisco, Miami vagy Seattle downtown éjszaka az felér egy horror trippel, de egyik helyen se lőttek le, raboltak ki vagy hasonló.
ha jól sejtem, turistaként jártál arra, ami azért némileg más lehet, mint ott élni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest