Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
En brutto 6-700 korul mondanam.
-
FLx
addikt
Barki tud magarol meno fotokat posztolni, ez alapjan ne vonj le semmilyen kovetkeztetest. Altalaban ezek a legcsovesebb emberek, mert mindenuk elmegy arra, hogy mutogassak milyen menok. Amugy nem kimagaslo fizetest adnak ilyen melokra es azt sem tudhatod milyen mas forrasai vannak, mondjuk szuloktol. Sose legyen merce amit a facebookon latsz, az tobbnyire mind kacsa.
ps. Van hofeher BMW-s ismerosom, aki kajat alig tud venni honap vegen...
-
FLx
addikt
Nem szamit az egesz amugy, aki nem akar dolgozni azt nem is lehet ra kotelezni. Ha te azt mondod, hogy csak 30 napot akarsz vagy akar csak 1 hetet, akkor ez van. Tudom jogilag lehet keverni meg blabla. de ez senkinek nem eri meg. Mellesleg bizonyos munkakorok eseteben nem is engednek a felmondas utan egy percet sem dolgozni, mert kitudja.
-
FLx
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
60k törlesztőt én is fizetném, csak ha most veszek fel vagy 20 évre hitelt, akkor is minimum 120ezres havonta.
Szóval ezek az idők már elmúltak, te még jókor ugrottál bele. -
FLx
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Volt vagy 40 év az ország életében amikor ezt sulykoták a fejekbe, aztán meg állami támogatott kb. 0%-os hitelre az állam megteremtette neked a panelt, ha bevállaltál pár gyereket. De sehol máshol nem kapálóznak ennyire az emberek a lakásért, bérelnek azt jónapot. Be kell látni, hogy nem az átlagember kiváltsága a saját lakás és nem kapsz ingyen sem az államtól mint régen, mert már egy ideje valami kapitalizmus szerű dologban élünk. Megjegyzem pl. Pesten fizikailag sem lesz már elég lakás, ha a maradék vidéki is kénytelen lesz a munka miatt ide költözni.
-
FLx
addikt
Pont tegnap beszélgettem egy nem IT-ban dolgozó ismerősömmel, hogy a cégüknél nettó 150 körül vesznek fel pályakezdőket és csodálkozik a vezetés, hogy pár hónap után elmennek. Bizony el, mert ebből nem lehet sehogy megélni, még akkor is nehezen ha mama hotel van. Szóval ja, majd 10 éve én is 70-ért béreltem lakást, aztán a mostani fizetésem feléből is röhögve éltem. De ilyen ingatlanpiac mellett nem tartható, hogy még mindig 200-at akarjunk fizetni egy kezdő IT-s embernek. Az más kérdés, hogy emiatt most nagyon kezd összeérni a kezdő és akár a senior fizetési sáv is, én pl. 3 éve kb. ugyanannyit keresek, mert eleve seniornak vettek fel.
-
FLx
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
A credit history alapján azért elég jól látni az anyagi helyzetet, mert mindenki a hitelkártyákkal vásárol mindent. Illetve sok helyen kérnek be a credit history mellé fizetési papírt is. Innentől meg kb. mindent tudnak rólad, hiszen látják a bevételed és a költéseidet is...
-
FLx
addikt
válasz
drachos
üzenetére
Itthon nem szokás, de amerikában ez tök alap, criminal record check és credit history. És ebben sokkal több infó van benne, mint a mennyit kerestél az előző munkahelyeden. Gyakorlatilag pontosan tudják, hogy milyen az anyagi helyzeted. Szóval nincs ebben semmi meglepő, vannak sokkal durvább ellenőrzések is.
-
FLx
addikt
Elvárt fizetésekről van szó, szóval reális. Az más kérdés, hogy ki mennyit kap. Általában elég nagy a mellény a legtöbb iskolapadból még éppen kiesett emberkénél, szóval olyan számokat mondanak a semmire, hogy röhögni sincsen kedved. De amúgy senior emberek szerintem többet kapnak ennél, juniornál meg attól függ mit tud mutatni a diplomáján kívül.
-
FLx
addikt
válasz
skristof
üzenetére
Annyira nincs normális rendszermérnök sehol, hálózatos meg még annyira sem, hogy bruttó 400-450 simán reális még kezdőként is. Persze nem mindegy milyen szintről beszélünk, egy CCNA szint minimum kell még a leginkább kezdőnek is, de mondjuk ez kb. mindenhol egyértelmű.
-
FLx
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Tutira kevesebbet mint bárhol máshol.
Voltam náluk interjún, de amikor meghallották a fizetési igényemet, ami mondjuk a mostani fizetésem kb 70%-a se volt, akkor elájultak. Már a szakmai körre sem hívtak be. 
Amúgy már első interjún körben leírta magát az egész HR, olyan nevetséges volt. Pár évvel később én tartottam tanfolyamot a fél IT csapatnak, jót röhögtek, hogy anno nem vettek fel...

-
FLx
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Mi próbáljuk erőltetni az asztali gépeket, de sokan i7-es laptopon akarják inkább tolni, ami éppen csak el nem repül amikor rendesen dolgozik a proci.

-
FLx
addikt
Fizetési igény is van rendesen, de azt még azért egyszerűbb teljesíteni, mint ezeket a nyafogásokat. Olyanok mint az elkényeztetett kislányok, de komolyan. Azt már nem is mondom, hogy többnyire az idősebb korosztályból a legkomolyabb fejlesztőinknek soha nincs egy szavuk se, csinálják a dolgukat... Megjegyzem, meg is vannak becsülve.
ps. A Bridge-es alapítók közül az egyik.
De a többiektől is hasonló tapasztalatokat hallok amúgy. -
FLx
addikt
Azért ablakot még csak találni, bár ha 5-600 ember akar az ablak mellett ülni, azt is nehéz megoldani. És azt sem várhatja senki, hogy egy évek óta az adott helyen dolgozót állítsák fel, mert az új ember ablaknál szeret ülni. Illetve lehet, de utána abból tuti nem lesz már jó hangulat. Viszont 5 méteres körzet óriási. Gyakorlatilag saját iroda kell az embernek, ami lássuk be még viccnek is rossz. Néha érdemes gondolkodni abban, hogy ha más is olyan marhaságokat kér mint mi, akkor azt hogy lehet vajon megoldani 500 vagy akár ezer emberes irodában.
Erre az emberek 99%-a képtelen amúgy. -
FLx
addikt
válasz
Ursache
üzenetére
Nekem a legújabb kedvencem, aki egy hónappal ezelőtt kért új Macbook Pro-t, amikor még most sem lehet venni belőle Európában sehol. De ő csak azon hajlandó dolgozni.
Azokat már nem is említem, akik a standard desktop gépek helyett saját gamer PC-t akartak összerakatni velünk vízhűtéssel. 
-
FLx
addikt
Nálunk is hasonlóak jönnek amúgy. Olyan igényeik vannak day0, hogy csak nézek. Aztán amikor odáig jutunk, hogy oké haver, de amúgy ezt a rakás szabályt cserébe be kellene tartani és céges gépen nincs feltört játék meg anyuka programjai és hasonlóak, akkor jön a durcizás, mint az oviba. Szóval van dögivel probléma a jelöltekkel is, nem csak a cégekkel. Minden ovisnak nem lehet teljesíteni a kívánságait, hiába jó fejlesztő.
-
-
FLx
addikt
Én még életemben nem láttam olyan pénzügyekkel foglalkozó embert, aki ilyen információt kiad. Ezért kb. azonnal rúgnak ki bárhonnan, de amúgy a másik oldalon is, ha pl. bankosnak adod ki magad meg stb. Legutóbb röhögtem jót, amikor XY bank ajánlott nekem hitelkártyát és mondták, hogy nem kell csinálni semmit, ők majd a cégemmel intézik a dolgot. Na mondom, arra befizetek. Egy hét múlva hívtak, hogy a cég elküldte őket a fenébe és akkor ki kellene töltenem valami papírokat.

-
FLx
addikt
Ez szerintem pont nem pech. Megmondod, hogy váratlanul ért ez a 40% plussz meló, és te ennyi pénzért ezt nem csinálod. Így már az indoklást meg is adta ő maga. Amúgy soha nem adnának sehol 40% emelést, gondolom azt tudod. De így a sokkal több melóval, még van pár százalék esélyed.
ps. Amúgy az átalakult a mérnöki piac, nem ad okot az emelésre, legalábbis ez a tapasztalat. Ez olyan, mint amikor a lakástulajdonos elolvassa az újságban, hogy már mennyire drága minden albérlet, és jó, akkor ő is duplájára emeli a bérleti díjat. Nem egy helyen magyaráztam már el, hogy ez nem éppen így megy.
-
FLx
addikt
Ha jót akarsz magadnak, semmi esetre se vállald el alvállalkozóként. Alapból 950+ÁFÁ-t kéne számláznod havonta nekik, de ha számolom a 22 nap körüli szabadságot, akkor inkább majdnem 1,1-et. És akkor még jön a többi juttatás, amitől esetleg az adott cégnél eleshetsz. Cserébe nincsen szabadságot soha, kb, bármikor kirakhatnak, úgy ugráltatnak ahogy akarnak, azt kérnek rajtad számon amit akarnak, olyan kötbért és egyéb szerződésszegési díjakat írnak a szerződésbe, amivel akár a teljes vagyonodat elvesztheted és stb. És persze akkor fizetnek, ha éppen olyan kedvük van, ha nincs szerencséd, akkor 3 vagy akár 6 hónap késésekkel. Én egy ilyen bulival majd minden tartalékomat feléltem egyszer, annyit csúszott a fizetés (értsd. több mint 6 hónapig nem láttam pénzt).
Ha most újra ilyesmibe vágnék, akkor csak úgy, ha egy évre elég tartalékom van és a sok szívás komplenzálására kérnék 1,5 millát per hó. Pozitívum lehet, hogy több szabadidőd marad, ha alvállakozóként csinálod, de az alvállakozó dolgozhat vasárnap meg nemzeti ünnepen is 12 órát, az senkinek se fáj.

Még valami, a napidíj nagyon veszélyes üzem, ha a szerződésben nem rögzíted, hogy az adott cégnek minimum mennyi órát kell lehívnia tőled egy hónapban, mert ha éppen nincsen elég meló, akkor simán nem kérnek belőled, neked meg lesz egy számlád hónap végén mondjuk 10 óráról és az nem sok pénz.
Ugyanígy a másik hónapban kérhetnek tőled akár 200 órát is. Viszont ha minden hónapban 168, 176 órákat számlázol évekig, akkor könnyen előszedhetnek téged és őket is, bújtatott foglalkoztatás miatt, bár szerencsére nekem ilyen gond nem jött elő. -
FLx
addikt
Szerintem a munkakörnyezetet nem pótolja semmi, otthon ülni a négy fal között nagyon nem jó, legalábbis eddig mindenhol azt tapasztaltam, hogy totálisan megbénul az információáramlás azokkal akik helyileg nincsenek ott, hiába a sok levél meg stb. rengeteg fontos infó nincs meg. Biztos vannak kivételek én még ezt nem láttam jól működni. A heti pár nap otthon, pár nap az irodában, az megint más.
-
FLx
addikt
A végével vitatkoznék, mert aki mindig magában dolgozik abból sosem lesz jó csapatjátékos, illetve az emberek jó ha 1%-a képes normálisan kezelni azt, hogy nincs fix munkaidő, nincs egy iroda ahova bejárj, nincsenek igazából kollégáid. A telefonos meg stb. kommunikáció az magában többnyire semmire sem való. Én három évig csináltam, konkrétan meg fogsz kergülni tőle.
-
FLx
addikt
Pedig vagy kapcsolat van. A szállás térítése teljesen más tészta, azt eleve fizetik. De napi élethez szükséges költségek, mint pl. kaja, vagy elszámolással mennek vagy napidíjjal. A kettő nem járhat együtt. Ahol nagyon jó fejek, ott nem napidíjaznak, hanem elszámolhatsz mindent amit költéttél magadra és kész.
-
FLx
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Egyszerű trükkök vannak erre is, de szerintem ne menjünk a részletekbe, mert megjelenik itt a NAV mindjárt.
Egyébként sincs tippem se, csak sok tévét nézek. 
-
-
FLx
addikt
Majd minden magyar tulajdonú cég ezt csinálja sok éve. Borítékba a felének a negyedét, a harmadát ingyenkonyhajegyben, a többit talán fél évente teljesítményfüggően, a maradék minimálbért meg bejelentjük és talán megkapod a hónap közepére, ha éppen van kedvük utalni. Pont ezek a cégek visítanak a legjobban, mert minden normális ember olyan helyre ment tőlük, ahol nincs remegés hónap végén. Ez van, normálisan csinálják vagy becsuknak.
-
FLx
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Csak legyen is leírva, hogy minden juttatás egyforma. Mert utólag szokott ám ilyesmi kiderülni, hogy pénzben megkapod esetleg uazt, de pl. a céges hajókázás az már neked nem játszik, vagy a céges kirándulás, mert nem FTE költsége nem számolható el és sorolhatnám. Láttam már üresen kongó irodákban leszegett fejjel üldögélő embereket, akik nem mehettek céges programokra mert "külsősök" voltak.
Ja és mindenképpen rá kell kérdezni, hogy mikorra ígértek head countot a pozíciódra, mert évekig bohóckodni külsősként, az nem vicces. Minden esetben téged távolítanak el először, ha csökkenteni kell a költségeket.
-
FLx
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Elég gyakori eset ez nagy cégek esetében, de az azonos feltételek, na az elég érdekes. Mivel pont azért a másik cégen keresztül foglalkoztatnak, hogy ne fogyaszd náluk a hivatalos head count-ot, ergo nem leszel FTE, ergo nem kapod meg a juttatások jó részét ami általában járna, illetve sok esetben a közvetítő cég elrak 20%-ot magának a fizetésedből. A járulékok fizetése mindenkire vonatkozóan kötelező, ezzel nem szokás trükközni, egyébként is két perc alatt lebuknak vele mióta van ügyfélkapu. Szóval igen, létezik ilyen, gyakran alkalmazzák is, de az azonos feltételeket részemtől totálisan kizártnak tartom, mert egyszerűen nem az adott céggel szerződsz.
-
FLx
addikt
Ki mondta ezt a BME-n? Haverom pár éve járt nappali MSC-re, ha azt valaki full time meló mellett megcsinálja, az elég elvetemült arc lehet. Életed nem lesz mellette az tuti.
Amúgy nappali képzést miként gondoltad meló mellett? 0 óralátogatással megcsinálod, vagy hogy?
Levelezőn esetleg, de én biztos azzal se küzdenék. -
FLx
addikt
Fene tudja, családdal persze más a helyzet, de én szeretek mobilis lenni, szóval nem nagyon vennék méregdrágán, ezer év hitelre négy falat. Ha vennék, akkor meg olyant amit még én sem tudok megfizetni. 30 milla alatt kb. semmi nincsen, azt meg nem termelem ki 10 éven belül.
-
FLx
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Jaja, komoly cégek mind egymástól szívják el az embereket, a kicsik meg nem győzik már ezeket a pénzeket kitermelni amit kéne fizetni egy jó emberért. Piacon gyakorlatilag zéró szabad ember van, legalábbis használható. De már lassan őket is felveszik, mert nincs más.
-
FLx
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Gondolom ez náluk a process, akármi is történik. Aztán csodálkozik a HR, hogy nem jönnek a népek.

-
FLx
addikt
válasz
nyogo83
üzenetére
Ahol próbaidő alatt ezt a nem fizetünk teljes bér témát nyomják, ott tényleg nem kell sok jór számítani később sem. Főleg ha senior pozira is ilyesmit játszanak be, hagyd őket a francba. Egy idő után rájönnek majd, hogy a kutya nem fog náluk dolgozni ilyen feltételekkel.
-
FLx
addikt
Az egy dolog, hogy valaki zseni és sokat hoz a konyhára egy cégnél, de ha ez azzal párosul, hogy a kiesése esetén senki más nem tudja legalább hasonló szinten gyártani vagy kivitelezni az ötleteket, akkor bizony ott baj van. Konkrétan a válallat stabil működése nem múlhat azon, hogy Józsit elüti-e a villamos vagy nem. Akkor inkább alkalmazni kell 5 kevésbé okos embert akik tudják pótolni egymást, mint egy nagyon menőt akit nem tudnak gyorsan cserélni. Láttunk már úgy bedőlni céget, hogy 2-3 kulcsfigurán múlt minden és egyik nap nem jöttek be többet. Persze nagyon jó ha van egy zseni a cégben, de amint felmerül vele kapcsolatban, hogy pótolhatatlan, az a cég saját halálos ítélete. Arról nem is beszélve, hogy az emberekkel nagyon elszalad ám a ló, ha felismerik, hogy ők aztán kulcsfigurák... Én továbbra is tartom azt az állítást, hogy mindenki pótolható, teljesen mindegy mekkora zseni. Az más kérdés, hogy milyen áron és mennyi idő alatt, de mindenki helyett lesz másik.
ps. Egyébként a legtipikusabb szitu nem az, hogy egy zseni lesz pótolhatatlan, hanem a legrosszabb ember válik azzá, mert magában tart minden információt, semmit nem dokumentál, minden megoldása valami egyedi gány és stb. Aztán eltelik 5-10 év, mindenki kiesik mellőle és ő lesz minden információ egyedüli tudója. Na ezt a fajtát kell azonnal lapátra tenni.
-
FLx
addikt
válasz
Sanyi.il
üzenetére
De most tényleg, azért adjanak neked több pénzt, mert a társak helyére nincs ember? Ugye érzed, hogy ez nem lesz tárgyalási alap sehol? Főleg ha multi, ott még inkább nyögvenyelős az ilyesmi. Gondolom elmondták már, hogy milyen időközönként van értékelési ciklus, ott kell majd próbálkozni, ha azt látod, hogy mindenki rólad áradozik. De a "próbaidő végén már rögtön emelést kérünk" mentalitást én még sehol nem láttam működni. De biztos vannak csodák.
-
FLx
addikt
válasz
Sanyi.il
üzenetére
Nem etikus ez sehol, főleg nem azért pénzt kérni, mert szerinted pótolhatatlan vagy. Ráadásul pályakezdőként. És nem azért raknának ki normális helyről, mert bármikor pótolnak, hanem azért, mert ilyen hozzáállás és nagy arc, sehol nem hiányzik.
Egyébként ott elfogadott a próbaidő után a bér ügyében beszélni újra, ahol kimondottan ez volt a megállapodás. Mert sok helyen spórolni akarnak a próbaidő alatt és kevesebbért veszik fel az embert, mint egyébként, ilyenkor szokás újratárgyalni.
-
FLx
addikt
válasz
H A M M E R
üzenetére
Mindegy mit mondasz, tudni fogják, hogy máshol is versenyben vagy. Máskor nem szokott az ember haladékokat kéregetni. Aztán az már az ő döntésük, hogy mit reagálnak erre. Általában az ajánlatnak van egy érvényességi ideje, addig kell elfogadni.
-
FLx
addikt
válasz
HummeRC
üzenetére
Nem érti senki itt, hogy miről beszélsz. Rendszermérnökök simán keresnek itthon is nettó 500 felett, sőt milla közelben is. Egy jó admin is kap Pesten nettó 300-500 között és abból azért csak nem hal éhen. Az, hogy az általad általános informatikusnak nevezett pozíció micsoda, azt se tudtuk meg. Ha csak annyit értünk alatta, hogy telepített már a szomszédnak gépet és elvégezte a könyvtár-informatika szakot, akkor valóban utcát fog seperni. De nekem mondjuk hetente jönnek a linkedin megkeresések, hogy menjek már sok pénzért dolgozni, de munkatásaimnak szintén, sőt mostanában már telefonon is megtalálnak.
-
FLx
addikt
válasz
HummeRC
üzenetére
Olyan, hogy általános informatikus tényleg nem nagyon kell, mert általában annyit értenek bármihez, mint egy könyvtárszakos. De jó rendszergazda, admin, rendszermérnök nagyon kéne rengeteg céghez, ömlenek az ajánlatok mindenkinek, aki egy kicsit is képben van a szakmával. Mi konkrétan egy év alatt ha találunk egy jó embert, de azt is másik cégtől kell elhozni. Most is egy hónapja van kint a hirdetés, de nem jön a kutya se, használható meg főleg nem.
-
FLx
addikt
válasz
Tankblock
üzenetére
A két kulcsszó itt az "elvagyunk", "kijövünk". Ha már ilyeneket kell mondani, az nem optimális élet nálam pl. Valószínűleg ez a különbség azok között akik gyerekekkel, családban, két keresetből is élnek valahogy 5-600-ból, én meg egyedül is nehezen. De megszokni mindent meglehet, az tuti, sokan negyedéből is nevelnek gyereket, az már más kérdés, hogy annyira lesz szuper a gyerekkoruk mint mondjuk nekem. Csak ne tekintsük ezeket optimális állapotoknak.
Ps, Amúgy vidéken tök más a helyzet, haverjaim nettó 300-ból vígan élnek, rég vettek már lakást meg stb. Otthon én is röhögve vennék már lakást olyan alacsonyak az árak. Itt meg 30 milla alatt kiröhögnek.
-
FLx
addikt
Bizony a számok makacs dolgok. Pesten 0-ról vagy minuszból indulva nem egyszerű. Én az első pár évben a kezdő IT fizetésből a diákhitelt törlesztettem és még az albérlet. Élni semmi nem maradt. Most 8 év után sincsen semmi esélyem normális lakást venni, mert amilyen árak vannak az vicc. Pedig elég jól keresek még az IT szektoron belül is. De tényleg csak a normális kaja legalább havi 100, aztán még ott van a sport, szórakozás, hobbi. Olyan gyorsan megy el a havi 300, hogy észre se veszem és kocsit nem is engedhetek meg magamnak, ha valaha is szeretnék normális helyen lakást venni. Ismerettségi körömben csak azoknak van saját lakása, akiknek a szülők odatolták, vagy legalább a felét kifizették. Ja úgy nem nehéz ugye, de nálam ez nem játszik.
Ja és persze, elrakhatnám az egész fizetésemet a párnába, vagy a bankba, csak akkor nem eszem normálisan, nem élek normálisan, és mire összejön a sok pénz a lakásra vagy bármi másra, már simán kinyírtam magam, vagy rájövök 40 évesen, hogy semmit nem éltem.
-
-
FLx
addikt
Igen, sokszor tényleg ez áll fenn. Több ismerősöm is azért nem tudott kiköltözni, mert nem kaptak lakást. De sehogy, ha egy évet előre fizettek volna, akkor sem. Mert az adott országban az a szokás, hogy csak akkor adnak ki bármit is, ha van 3-6 hónap credit history, amit bemutatsz. És persze, volt alternatíva, az arabokkal lakni olyan helyen, ahova nem járnak a rendőrök sem.
Az már csak privát vélemény, hogy aki úgy megy egy másik országba melózni, hogy nem tud előre fél év lakbért kifizetni, az feleslegesen megy ki. Szóval én nem akadnék ki a három hónapos kaución.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Indul a ChatGPT Health
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Voltam náluk interjún, de amikor meghallották a fizetési igényemet, ami mondjuk a mostani fizetésem kb 70%-a se volt, akkor elájultak. Már a szakmai körre sem hívtak be.

Levelezőn esetleg, de én biztos azzal se küzdenék.