Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Két példát is tudok, de egyetem környékén könnyű találni.
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam 
Egyik srác kalandos életutat járt be, ha jól emlékszem egy ideig nyugaton is dolgozott. Nem az a stréber befordulós fajta, igazi társaság motorja típusú arcnak tűnt. Egy lány is tudok, aki szintén durva körülményekből jött. Ő idővel még nevet is változtatott, hogy semmi se kapcsolja a rossz rokonsághoz, felvette a város nevét, ahol annyi barátot szerzett. Ő is mindig feldobta a társaság hangulatát a koliban

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- LG 32GS95UV OLED 4K 240hz - FHD 480hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam