Hirdetés
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elég sok rosszul működő cég van. Pl egy másik ismerősöm 1hónapja kezdett egy cégnél, (MO leányvállalat) a cég adott Neki 1millát, hogy mennyen ki spanyolba tanulni. Vagy is ennyi pénzt adott Neki, hogy ott betanulja a szakmát. (Ha megnézem, azaz 1milla nem olyan sok, de hány cég csinál ilyet még is?) Ez mellékesen nem számtech cég, csak, hogy ne onnan emeljek ki embereket. Sőt van tanár ismerősöm is, igaz magánsuliban, mellette könyvel elég szépen megél belőle.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha teheti az ember (sajnos nagyon kevésszer ) olyat válasszon, ami megéri saját magának is. Mert ezek, melyeket most felsoroltam pl, nem elérhetetlenek. Igen szép fizetéseket is ellehet csípni, persze kezdőként.. mint amilyen én is vagyok, maradnak ezek az összegek (melyre 2éve a seggem a földhöz vertem volna örömömben – most is!).
Nem is tudom, mit akartam kihozni ebből. Inkább csak reményt adni, azoknak akik azt hiszik, hogy csak szánalmas fizetéseket lehet megcsípni kezdőként. Kérdés kinek mi az?
Kis szösszenet, magamról:
(Ahol én dolgozom tettek egy kis csavart a dologba, és vállalkozóként kellet elvállalnom, meg is tettem (kis csavarral én is ), csak így már az a szép összeg nem annyira szép mint az elején. Ezért is irigykedem a kisebb fizetésű, de állandó, bejelentett munkaviszonnyal bírok állampolgár társaimra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Asus A17 FA707NUR 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Topping a90d discrete balanced fejhallgató erősítő amp
- ASRock B450M Pro4-F + Ryzen 5 5600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest