Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerenkemnek
csendes tag
Sziasztok,
Gondoltam adok egy update-et.
Eltelt kicsivel több mint egy év amióta Cloud Engineer lettem.
Ez idő alatt - az én szigorú besorolásom szerint - még junior szinten vagyok annak ellenére, hogy a pozíció eggyel magasabb.
Felszedtem némi tudást, de az még kevés - a főnökeim szerint is. Közben kialakult egyfajta frusztráció bennem, hogy egyre jobban felejtek mint sem tanulok/megjegyzek dolgokat (még alapvető informatikai ismereteket is felejtek).
A SysOps/CloudOps vizsga is még várat magára, mert nem éreztem azt, hogy kellő tudással rendelkezem. Persze, mondhatjuk, hogy betanulom a kérdés-válaszokat, leteszem a vizsgát és boldogság van - csak tudás nincs mögötte.A fizu nemsokkal brutto 1 millió fölé emelkedett.
Scriptelni, programozni még mindig nem tudok, pedig kellene lassan, mert a külföldi álláshirdetéseknél is kérik már. Mondjuk ott eleve fejlesztőket keresnek.
Egyébként kicsit frusztráló, hogy a HR-nél az informatikus=fejlesztő és a Cloud Engineer=fejlesztő lényegében ugyaz, illetve a pozícióleírásokban is hasonló tudást kérnek.A cég részéről most egy olyan megoldás született, ami a végső döntést fogja segíteni akkor amikor a további közös együttműködésünkről lesz szó. Pár hónap alatt kellene felszedni tudást több területen. Sikerül=maradok, nem sikerül=elbúcsúzunk.
Izgalmas jövő év elé nezek.
Nem várok fizetésemelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem várok fizetésemelést.