Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Azért érdekes látni a hozzászólásokat, sokatoknál idősebb (nem öregebb
) vagyok, de ilyen-olyan okok miatt csak 2007-ben szereztem infós diplomát. Értsd bulika, diákszervezetek, és persze belekóstoltam a munka világába is párhuzamosan az egyetemmel.És 2005-6 körül azért már nézelődtem meg jártam interjúkra multikhoz is, hogy aztán milyen lesz a 40 órás melós lét, és igazából nagyon, de nagyon nem fogott meg semmi sem. Se kihívás, se fizetés terén.
Aztán pont diplomázás előtt jött egy lehetőség (pontosabban kettő is) szembe, amiből az egyik bejött, de egyébként a másik is álommeló lett volna. Pont a válság előtt, sikerült bedolgoznom magam, próbaidő vége, stb. annyira jól ment minden, hogy kb. egyből vettem egy bp-i lakást is (nyilván hitelre.)
Az említett másik melónál mindenkit layoffoltak 2009-ben, szóval utólag okos az ember, de jó, hogy az nem jött össze. De igazából én a válságból semmit sem éreztem, sőt, talán a legjobb éveim voltak sok tekintetben.
Miért is írom ezt le? Mert kiba' szerencsésnek, szó szerint szerencsésnek érzem magam, hogy ez bejött. És amióta gyerekeim vannak, azon agyalok, hogy ők hogyan fognak elhelyezkedni majd. Tényleg azon múlik az életed, hogy aktuálisan x vagy y évben, válságban vagy sem kerülsz a munkaerőpiacra? Még ha lehet is korrigálni, azért van egy extra nehezítés a dologban.
Bár addig még van pár év, egyelőre éljünk mi túl ebben az AI-os világban, aztán ki tudja mi lesz 10 év múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) vagyok, de ilyen-olyan okok miatt csak 2007-ben szereztem infós diplomát. Értsd bulika, diákszervezetek, és persze belekóstoltam a munka világába is párhuzamosan az egyetemmel.