Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
tototos #39084 üzenetére
Mumshad csinálja és a CKA & CKAD tréning kapcsán (udemy) kapcsán használtam. Részemről abszolút ajánlott.
OFF: személy szerint a hátamon feláll a szőr, ha meghallom az indiai/pakisztáni akcentust, de neki minimálisan van.
#39096 emvy: alapvetően egyetértek. Annyival szeretném árnyalni, hogy nekem eddig az vált be a legjobban egy új terület megtanulásában, hogy:
- el kell kezdeni egy projektet, aminek kapcsán rengeteg oldalt kell végigböngészni, hogy hogyan is kellene megcsinálni -> jó sokat szívni a különböző problémákkal
- ha elkészül nem túl szépen, akkor érdemes egy kurzust megcsinálni, amivel a korábban felszedett tudás rendszereződik és összeáll a nagy kép.
- tech leaddel beszélgetni és tovább mélyíteni a tudást, ami már túl nagy effort lenne csak kizárólag az internetre hagyatkozni.Ez most nagy vonalakban írtam le, de nekem eddig ez vált be a legjobban. A "szívás" rész elengedhetetlen a valódi tudás elsajátításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest