Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Sziasztok, hirtelen ez a topik jutott eszembe erre a kérdésre.
Hirtelen kitalálta a cég, hogy muszáj mindenkinek egybefüggő 2 hét szabadságot kivenni egyszer legalább egy évben.
wtf1. Másfél éve vagyok itt, és eddig ilyenről szó sem volt.
wtf2. Ha be akarják vezetni, hogy lehet ezt az év felénél bejelenteni?Nekem ez nagyon hátrányos lenne, mivel az éves szabadságom felét egy időpontban kéne elhasználni. Ez azt jelentené, hogy kb 1 hét szabadságom kuka lenne a 2 hétből, mert csak otthon tudnék ülni abban az időszakban és az év többi részére alig maradna.
A remote.com-os szerződésem szerint a Mt. a meghatározó. Elolvastam az ide tartozó részt is és értelmezéseket, találtam olyat, ami szerint nem kötelezhet erre (A szabadság kiadása és a 14 napos szabály - Adó Online (ado.hu)), és olyat is, ami szerint igen.
Melyik verzió az igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- Grim Dawn
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest