Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
csendes tag
válasz
travix #36984 üzenetére
Egyszer még olyan 2007-8 körül felhívott egy fejvadász csaj, hogy van valami multis ügyfele, aki keres BA-t, na jó, gondoltam szondázzuk a piacon, felutaztam Budapestre beszélni vele, hát kiderült, hogy a multis ügyfél kb 10%-kal többet fizetne többet mint az akkori pécsi munkahelyem, mondtam neki, hogy bocs, de így nem érdekel.
Másnap felhívott az egyik kolleginája, hogy azonnal írjak egy motivációs levelet, hogy miért szeretnék az ügyfelüknél dolgozni. Mondtam hogy nem szeretnék. Erre értetlenkedett, hogy de hát van gyümölcsnap is....Most azóta se tudom, hogy mit vártak volna a levélbe, hogy "Szeretnék önöknél dolgozni, mert van gyümölcsnap?"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest