- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Persze számít az 1.2x, de nem annyit, hogy ezért keresztbevágjam egy hosszabb távú, annál sokkal nagyobb terv megvalósításának folyamatát. Itt már jól kiismertem magam, otthonosan mozgok, könnyedén túlteljesítem az elvárásokat, bőven marad még extra energia és idő az ilyesfajta önfejlesztésre, és ezt nem adnám fel évi 10-20k extráért, arról nem is beszélve, hogy pl Bécsben ez az extra el is menne a drágább albérletre.
A papír értéke nem érdekel, a múltkor elég szépen fogalmaztam arról, ahogy az eddigi diplomáim értékére gondolok. Nem azért lesznek vevők az általam létrehozott termékre, mert ezt mutogathatom, hanem hogy milyen minőséget sikerül teremteni és hogyan sikerül ezt eljuttatni az emberekhez.
A networking már egy jogos érv, de azt máshol és máshogy fogom folytatni, és itt is előnyt érzek, hogy nem az adott zárt közegben kerül erre sor, ami olyan amilyet éppen a sors ad, hanem általam kiválasztott helyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs