Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Hogy lehet ilyen pozicióba eljutni?
Most nem a pénz része érdekel, hanem a meló.
Bárhol jártam eddig, mindenhol az x éve ott dolgozó (x>10) kapta a pozíciót és újabb 10 éve fogja a helyet és kihalásos alapon még 10+ évig ott is lesz. Pedig szakmailag a bőrt lenyúzom az arcomról sokszor, hogy mennyire nem jó némelyik.Hogy lehet oda kerülni, hogy megtanulhasd ezt egy ezt űzőtől és utána, hogy lehet megugrani a még nem voltam ilyen, de az legyeket? Mert minden ilyen poziban azonnal ilyen tapasztalatot kérnek, tehát beugrani nem lehet.
A valahol várok 10 évet, hogy majd hátha akkor pont én leszek az, nem tűnik egy reális taktikának.A tanulj és legyél jó meg szintén önmagában nem működik, mert kell hozzá pozíció és, hogy odategyenek zöldfülűként. Ha csak simán kurvajó dev vagy, attól még a közelébe sem engednek egy archi pozinak.
Hogy lehet tudatosan archivá válni, és nem csak bemákolni, amikor az öledbe hullik.
Én évek óta úgy érzem, hogy alul vagyok foglalkoztatva, és szétunom az agyamat a szerintem kihívás nélküli feladatokon. Eleinte hajtottam, de aztán rájöttem, hogy ezt mindenki leszarja és ezzel nem jutok sehova, csak meguntam a munkámat, mert így kihalt belőle a kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest