- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
az se egy utolsó szempont ha megnézed mienek a házventik mer nekem volt 12es coolermaster és ha nem tévedek 800RPMel de lehet 1200rpmel forgott nem emléxem pontosan és hiába 12es ez nekem 5fokomba került, az első szempont ha hűtésröl van szó hogy mindig a hő forrásátol kell kiidulni mert ha pl a procin egy gyenge szar hűtő van és a házventik 2134231423423RPMel forognak akkor szart sem fog érni a procihűtő nem tudom érthetően fogalmaztam e
ha nagyon jó hűtést akarsz és nem számít a zaj akkor thermaltake ha számít a zaj de a hőfok is legyen elfogadható akkor zalman pl zalman 7000cu ami már elfogadható áron van az ujjabakhoz képest ezt tudom most hírtelen ajánlani meg még annyit ha játékos vagy mer gondolom h az vagy a gépedből ítélve akkor nem árt 3-4-5 havonta cserélni a zsírt de jobbnak tartom ha alaplapi hőmérőre hagyatkozva figyeled a hőfokot és attol függöen cseréled a höpasztát most így ennyit tudok mondani
remélem segítettem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest