- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
az se egy utolsó szempont ha megnézed mienek a házventik mer nekem volt 12es coolermaster és ha nem tévedek 800RPMel de lehet 1200rpmel forgott nem emléxem pontosan és hiába 12es ez nekem 5fokomba került, az első szempont ha hűtésröl van szó hogy mindig a hő forrásátol kell kiidulni mert ha pl a procin egy gyenge szar hűtő van és a házventik 2134231423423RPMel forognak akkor szart sem fog érni a procihűtő nem tudom érthetően fogalmaztam e
ha nagyon jó hűtést akarsz és nem számít a zaj akkor thermaltake ha számít a zaj de a hőfok is legyen elfogadható akkor zalman pl zalman 7000cu ami már elfogadható áron van az ujjabakhoz képest ezt tudom most hírtelen ajánlani meg még annyit ha játékos vagy mer gondolom h az vagy a gépedből ítélve akkor nem árt 3-4-5 havonta cserélni a zsírt de jobbnak tartom ha alaplapi hőmérőre hagyatkozva figyeled a hőfokot és attol függöen cseréled a höpasztát most így ennyit tudok mondani
remélem segítettem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest