Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
az se egy utolsó szempont ha megnézed mienek a házventik mer nekem volt 12es coolermaster és ha nem tévedek 800RPMel de lehet 1200rpmel forgott nem emléxem pontosan és hiába 12es ez nekem 5fokomba került, az első szempont ha hűtésröl van szó hogy mindig a hő forrásátol kell kiidulni mert ha pl a procin egy gyenge szar hűtő van és a házventik 2134231423423RPMel forognak akkor szart sem fog érni a procihűtő nem tudom érthetően fogalmaztam e
ha nagyon jó hűtést akarsz és nem számít a zaj akkor thermaltake ha számít a zaj de a hőfok is legyen elfogadható akkor zalman pl zalman 7000cu ami már elfogadható áron van az ujjabakhoz képest ezt tudom most hírtelen ajánlani meg még annyit ha játékos vagy mer gondolom h az vagy a gépedből ítélve akkor nem árt 3-4-5 havonta cserélni a zsírt de jobbnak tartom ha alaplapi hőmérőre hagyatkozva figyeled a hőfokot és attol függöen cseréled a höpasztát most így ennyit tudok mondani
remélem segítettem 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ha nagyon jó hűtést akarsz és nem számít a zaj akkor thermaltake ha számít a zaj de a hőfok is legyen elfogadható akkor zalman pl zalman 7000cu ami már elfogadható áron van az ujjabakhoz képest ezt tudom most hírtelen ajánlani meg még annyit ha játékos vagy mer gondolom h az vagy a gépedből ítélve akkor nem árt 3-4-5 havonta cserélni a zsírt de jobbnak tartom ha alaplapi hőmérőre hagyatkozva figyeled a hőfokot és attol függöen cseréled a höpasztát most így ennyit tudok mondani