- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
az se egy utolsó szempont ha megnézed mienek a házventik mer nekem volt 12es coolermaster és ha nem tévedek 800RPMel de lehet 1200rpmel forgott nem emléxem pontosan és hiába 12es ez nekem 5fokomba került, az első szempont ha hűtésröl van szó hogy mindig a hő forrásátol kell kiidulni mert ha pl a procin egy gyenge szar hűtő van és a házventik 2134231423423RPMel forognak akkor szart sem fog érni a procihűtő nem tudom érthetően fogalmaztam e
ha nagyon jó hűtést akarsz és nem számít a zaj akkor thermaltake ha számít a zaj de a hőfok is legyen elfogadható akkor zalman pl zalman 7000cu ami már elfogadható áron van az ujjabakhoz képest ezt tudom most hírtelen ajánlani meg még annyit ha játékos vagy mer gondolom h az vagy a gépedből ítélve akkor nem árt 3-4-5 havonta cserélni a zsírt de jobbnak tartom ha alaplapi hőmérőre hagyatkozva figyeled a hőfokot és attol függöen cseréled a höpasztát most így ennyit tudok mondani
remélem segítettem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Napelem
- Adobe Lightroom topic
- Assetto Corsa EVO
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest