Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Meg lehet oldalról fújatni a VGA-át , de hatékonyabb, ha ház belsejébe van egy tölcsér formájú műanyag valami beszerelve ami egyenesen a VGA Ventijére van irányítva.
Ha direkt egy 8cm-es ventivel fújatod meg valószínűleg légörvény alakul ki.
Kisebb méretű vagy nagyon alacsony járatú Ventit érdemes betenni.
Attól is függ hogy VGA hűtője kintről vagy bentről veszi a levegőt, ha az utóbbi akkor érdemes megfújatni az első verziónál minimális lesz az hűtéseredmény,- így tehát értelmetlen! -
j0s3ph
tag
Képeket most csinálok és majd az emiledre elküldöm, egyébként ami nekem van azt kombigépnek is hívják, mivel cserélhető fej stb. Új mod az most a notim lesz majd, de most radikálisan... nem csak festem hanem más ötletek is felmerültek, mivel közel áll a szívemhez a macbook és egyébként az apple termékek, így az egyik ötlet az AMD vs MACBOOK style, vagy lehet megmaradok az AMD vonalon, még nem tudom, gondolkoztam azon is hogy bőrrel bevonom az egészet, sok ötlet van és egy hónapon belül ezt a projektet is megvalósítom,lesznek róla képek is. Lehet lesz benne egy kis memoria bővítés is 2gbtra, egy egeret veszek hozzá LOGITECH VX REVOLUTION. A hűtéssel kapcs meg az a jobb ha fújatod hideglevegővel és a hátsó venti, vagy a felső venti pedig kiszívja a meleglevegőt.
Jó az új arcod
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest