- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
j0s3ph
tag
UP!
-
j0s3ph
tag
Hu! De elsüllyedt a topikom
Egy UP!
-
j0s3ph
tag
UP!
-
j0s3ph
tag
Itt is egy UPPPPPP!
-
j0s3ph
tag
UP!
-
j0s3ph
tag
UP!
-
j0s3ph
tag
Tudna valaki segíteni nekem?
Érdekelne, hogy kombigéppel hogyan kell gravírozni, ugyan van ilyen gépem mint az már kiderült a fórmumban, de csak vágni, csiszolni tudok vele, esetleg linket, vagy hasonló segítséget megköszönnék!
[Szerkesztve] -
j0s3ph
tag
UP!
-
magi20
senior tag
uh gyerekek kitakláltam.....nyáron lesz kész....de nagyon fasza lesz..bal oldala gránit téglalap alakban és közötte plexi..jobb oldala természetesen alap egész anyag...eleje..valakinek valami ötlet?ja teteje is téglalap lekerekített oldalakkal+plexi....uh nagyon faszán elképzeltem...
egyébként szerintem lennének olyan emberkék akik kiadnának érte 30-40k-t is akár..
még várok ötleteket...kivitelezéshez nem nagyon kell,csak a desgnhoz. -
magi20
senior tag
plexi házat jobban jársz ha megveszed szerintem.....úgy olcsóbban kijön az egész...bár nekem annyira nem is jönnek be...
tudjátok min gondolkodok???vater kőfaragómester..
gránitból egy gép???hm..még üzletelni is lehetne vele..igaz hogy 40k- lenne kb de örök darab ami nem karcolódik,és egyszerű takarítani.valamint design-os mindenhez..csak kivitelezni nehéz..jah plsussz kb 30-40kg...de végülis az hanyagolható..nem számít szerintem ebben az esetben.. -
j0s3ph
tag
15-20-25 nem tudom, nem gondolkoztam még ilyenbe, de nem kis munka... és szerintem ha nem vagy elég fanatikus moddoló akkor nem érdemes belekezdened, jobban megérné ha készen vennéd meg az szé p és igényes, nem tudom házilag mennyire lehetne szépre és igényesre megcsinálni.
-
Calibos
addikt
Meg lehet oldalról fújatni a VGA-át , de hatékonyabb, ha ház belsejébe van egy tölcsér formájú műanyag valami beszerelve ami egyenesen a VGA Ventijére van irányítva.
Ha direkt egy 8cm-es ventivel fújatod meg valószínűleg légörvény alakul ki.
Kisebb méretű vagy nagyon alacsony járatú Ventit érdemes betenni.
Attól is függ hogy VGA hűtője kintről vagy bentről veszi a levegőt, ha az utóbbi akkor érdemes megfújatni az első verziónál minimális lesz az hűtéseredmény,- így tehát értelmetlen! -
j0s3ph
tag
Képeket most csinálok és majd az emiledre elküldöm, egyébként ami nekem van azt kombigépnek is hívják, mivel cserélhető fej stb. Új mod az most a notim lesz majd, de most radikálisan... nem csak festem hanem más ötletek is felmerültek, mivel közel áll a szívemhez a macbook és egyébként az apple termékek, így az egyik ötlet az AMD vs MACBOOK style, vagy lehet megmaradok az AMD vonalon, még nem tudom, gondolkoztam azon is hogy bőrrel bevonom az egészet, sok ötlet van és egy hónapon belül ezt a projektet is megvalósítom,lesznek róla képek is. Lehet lesz benne egy kis memoria bővítés is 2gbtra, egy egeret veszek hozzá LOGITECH VX REVOLUTION. A hűtéssel kapcs meg az a jobb ha fújatod hideglevegővel és a hátsó venti, vagy a felső venti pedig kiszívja a meleglevegőt.
Jó az új arcod
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
ez a fa cucc nagyon bejön nekem is....fa +rozsdamentes cumó..nagyon jól néz ki.és bármihez illik,nagyon designes szerintem
te figyelj a hűtéssel kapcsoltban....a vga-t meg lehet fujatni oldalról egy 8-as ventivel...vagyis igazán mi a jobb????
ha fujatod hideg levegővel vagy ha fordítva van rakva azaz kifele viszi a meleget..ugye?
tehát azzal többet érsz el ha fujatod hideggel nem???közvetlen rá..vagy a memókra.
mrár lassan megvannak a tervek.kéet küldenél a garvirozódról fejjel?kíváncsi vagyok..thx
valami új modd? -
j0s3ph
tag
Gondolkodtam már fa házikóban mert sokkal könyebben megmunkálható mint a fém és sokkal egyszerübb jobban hangszigetel tehát tetszik a dolog csak még nem jutottam el odáig h kivitelezzek egy ilyet de nem elképzelhetetlen hogy a jövöben ez megvalósul
Plexiröl meg annyit ha egy ház oldalába rakot nem fog jobban hangszigetelni mint ha nem lenne ott! Amugy jók azok a plexik.
-
magi20
senior tag
na hali azóta úgy áll a dolog hogy alcomp borda+és rá egy x1900-as coolink hűtő..ami így együtt bízok benne elég fasza lesz..
+majd egy picit később vga-ra is vmilyen hűtés..asus 6800le..erre valakinek valami tipp illetve tapasztalat.?
Ja moddig...van a revoltecnek magyar oldala..amin elvileg vannak ilyen plexi téglalap illetve négyzet alakú lapok..ezek mennyire jók?mármint a zajt nézve?mennyire engedi ki?
Jos3ph neked mi a véleményed a fa házakról?mármint házilag készíteni szépen igényesen. -
j0s3ph
tag
UP!
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Nekem csak a notihoz lenne 1-2 szavam: Ha nem lenne rajta az AMD logó, akkor nagyon egyhangú lenne, és olyan szabványosan nézne ki. Így nem is rossz, de maradok az eredetinél (ígyis lehet, hogy majd ráfér egy festetés)
A másik: ahhoz képest, hogy ugyanilyen notim van sokminden különbözik. RAM úgylátom bővítve lett, de a vinyó nekem Hitachi, a DVD-író még véletlenül se TSSTcorp, intel wifi van benne.
Véletlenül 64 bites drivereid nincsenek hozzá? (chipset, webcam, modem, stb).
Üdv: Bazsi -
magi20
senior tag
hát bundás rábeszétl,illetve tesztjeivel igazolta az alcomp borda hatékonyságát...valszeg egy pöppet zalmanverő,csak nem annyira esztétikus..és arra valamilyen fasza kis hűtő..
+házban kialakítom azt a hűtést ami mondtatok,vagy beszéltünk.gondolok a vga-ra meg hdd-re--de lehet hogy lecserélem a gyári 6800-as kari-nak a hűtését is..csak azt zalmira. -
j0s3ph
tag
>>>B.U.É.K.<<<
Elnézéseteket kérem h nem írtam, de a szilveszteri előkészületek és a szilveszter miatt nem voltam gépközelben
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Erre gondolsz? [link] 2800+-ig specifikált, nem ér többet szerintem, mint egy ventilátor cserélt Falconrock II.
Ja, a Barton javára a +256 kb L2 cache. Egyéb kis eltérések vannak még a számozásban, feszültségben.
Alcomp borda nem tetszik?Pécsi topikban nem érdeklődtél?
mod: legyen OFF, szegény józsi topikját szétoffoljuk...Gyere inkább hűtős topikba : [link] vagy [link]
mod2: a Barton témában meg pont jó helyre írtál most.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
válasz
(Bundás) #108 üzenetére
jah csak végülis eza barci úgy a szívemhez nőtt..csak szar az az msi lap...nem szeretem annyira.bár azért a barci lehet jó lenne azzal a másik zalmi hűtővel a 3000-el..tényleg amúgy szerinted???
és amúgy mi a különbség a barci és a sempron közöt?mert mindegyik 512-es chache nem? -
(Bundás)
addikt
Ha picit megvan alázva a videókártya, akkor @2200-2400 MHz-es A64 processzor hajthatja ki megfelelően a kártyát.
939-es foglalathoz sem kell memóriákat cserélned, sőt például egy Asrock Dual VSTA alaplappal az AGP-s videókártyátad sem kell eladnod, sőt még PCI-E sín is van benne. Ámbár egyre nehezebb szerezni őtet...
Ha tudsz ilyen sebességen futó 754-es processzort szerezni az is megfelelő, bár az előtte említett megoldással a jövőt tekintve jobban járnál... -
magi20
senior tag
válasz
(Bundás) #106 üzenetére
na most a dolog úgy néz ki..hogy ezek itt vannak ..
a barton egy komplett gépben van bennt.
msi lappal
anyámnak megígértem hogy összerakok valamit neki..tehát vagy az lesz hogy mindkettőt eladom és veszek magamnak egy 754-es valamit..procira gondoltam..most így külön hülyeség lenne hogy memót is meg mindent cseréljek mert nincs rá pénzem meg időigényes...
anyámnak meg valami socket a-s kisebb prockót
vagy simán marad abarci magamnak meg cserével egy nagyobb 754-es
most figyelj ami nekem asus v9999td 6800le-van nekem elég komolynak számít..
mert azért mégiscsak 16/6-on megy és magas órajeleken is aránylag hiba nélkül..majdnem gt szint.hiába nincs 256mb.
nekem ez most elég szinte minden megy ..igaz nem maxon..de nem is az a fontos,hogy minden maxon menjen.
aztán majd később egyszer eladom az egészet vagy jó lesz 2.gépnek vagy valami.. -
(Bundás)
addikt
Elnézést, hogy beleszólók!
Ha nem veszel egy komoly videókártyát is az új platform alá, ergo nem játszol, akkor semmi értelme lecserélni a K7-es konfigodat. Valamint, ha már fejlesztesz, akkor 939-es foglalatban gondolkodj. 754 olyan kifutó széria, mint a 462... Valamint elég olcsón lehet már kapni egymagos Venice tuningbarát processzorokat, de mint írtam, hogy ki is használd játék esetén erős videókártya kell bele...
mod: amúgy ennek már mi köze a józsi moddingjához? Lassan már józsi kérdezz-felelek topikja is lehetne
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
jah szerintem is..most azon gondolkodom hogy egy jobb procit ráfizetéssel...
mik vannak?mire gondolsz a 64 bittel kapcsolatban????jah csak akkor a másikat odaadom anyámnak lehet azért arra rárakom azt a zalmit..amit beszéltünk...
tehát a procon csak a borda lenne és a venti lennt az egyik pci helyen??onnan fújja a hideget felfelé?????vagy hogy is van ez?
milyen procot ajánlanál a 754-be..????jah arra jó a zalmi.meg ha talánék valami jó kis proct athlon akkor azt már lehetne huzigálni.azért semronon is lehet egy 15%-ot nem?zalmival? -
j0s3ph
tag
én asus párti vagyok és azt ajánlom mert azok megbízhatóbbak, mellesleg arra rámenne a zalman 7000cu, ugyhogy szerintem cseréld ki, nagyon nem tudod húzni, semptronoknak a jellegzetessége hogy jobban melegszik, ezt a fajta egy ien gyorseresztett, jobb a barton de az meg 32ibtes és ha jövőbe gondolkozol akkor nem olyan soká kitudod használni a 64 bitet. na meg rámegy a zalmi
-
magi20
senior tag
oda kell rakni a ventit?de akkor nem is közvetlenül a procihzo?????ez elég érdekes....
na közben gondolkodtam és elfelejtettem hogy van nálam egy asus k8n-és hozzá egy 64bites sepron 2600+--mivel járok jobban?
msi k7n2 delta+barton 3200+-on
vagy asus k8n+sempron 2600+-amit nemtudom meddig lehet húzni. -
j0s3ph
tag
van belöle rézből is... CNPS6000-Cu sok változást ne várj tőle azért se mert 2500RPM, és max 2800+hoz ajánlják de 5 maximum 8-10 fok csökkenést biztos eredményezni fog! Nem a pirosba kell ,a venti meg a borda két külön dolog, a ventit a PCI bővítő helyekre kell ahol a hangkari, videókari hálókari foglal helyet, 3 csavarral kell rögzíteni de ha már ott leszel h rakod össze akkor adni fogja magát mert rosszul nem tudod összerakni csak vigyázz lene sarkald a magot!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest