- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
tomcsi23 #6355 üzenetére
Elégé feszes volt, városban kocsit közt ugrálni 100-110-el nagyon jó volt mondjuk sztem a 195-ös gumi lehetne vastagabb is , de pályán jött a kanyar 190-nél hát nem nagyon éreztem magam már biztonságba eléggé instabil volt persze nem is erre kell használni meg nem erre lett kitalálva. Jó kis boy racer kocsi. GTi jobban kéne
-
dany27
őstag
válasz
tomcsi23 #6304 üzenetére
Figy szerintem vedd úgy mintha rendesen jönnél ki tehát nem tolatva akkor ha neked elsőbbséget kell adnod, netán stop táblád van akkor ugye értelem szerű s szerintem ugyan ez a tolatással is.
Am ez hülyeség nem kell megállni csak fel kell készülni arra h esetleg jöhet valaki akinek elsőbb séget kell adnod magyarán olyan tempóban közelíted meg a kereszteződést h megtudj állni.....
Mert ha mindegyiknél megállsz lehet h elég sok embernek felba**od a cukrát -
Manitou
veterán
válasz
tomcsi23 #6301 üzenetére
Én nem kolbászé vettem, de erre nem tér ki szerintem a kresz, legalábis én nem tudok róla , hogy ilyenkor mi a helyzet. Bár a józan ész azt diktálná, hogy attól még, hogy tolatva jösz ki, attól még ugyanúgy elsőbbséged kéne legyen szerintem.
(Ja és 0 hibapontos volt a kreszvizsgám)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest