Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Jaaaa,én már azt hittem,h meg van minden már csak várni kel...
Így egy kicsit más.
Azt hittem,h vmi erősebbet néztél ki,mert magamból kiindulva mindig vmi jobbat nézek ki,mint ami az átlag.Aztán persze nagyon sokszor nem jön össze...
Egyébként lehetne egy nagyon noob fail kérdésem?Motoron könnyebb váltani,mint autón?És pontosan h kell,mert tudom,h általában(?) a jobb oldali kar a kuplung,majd a lábbakkal kell váltogatni,de h pontosan h azt sajnos nem tudom.Rákerestem,de nem találtam semmit régebben.Ebben tudnál vmit segíteni?Egy kicsit elmagyarázni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- VGA hűtő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest