- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Psychonaut #9696 üzenetére
Simán meghúznak, ha meg akarnak
Lényegtelen gyakorlatilag, hogy mit csinálsz
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Psychonaut #9698 üzenetére
Ja értem.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Telomanikus #9697 üzenetére
~1 eve van meg.
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Psychonaut #9696 üzenetére
Te friss jogsis vagy?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Telomanikus #9695 üzenetére
Megis hogy tud valaki autopalyan megbukni?
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Psychonaut #9694 üzenetére
Van, hogy vizsgán autópályára kell menni. Ismerősöm oktatójával soha nem ment fel aztán meg is bukott, mert vizsgán fel kellett neki.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Telomanikus #9693 üzenetére
Autopalya az nagyszeru, igaz semmi gyakorlati haszna nem lesz a vizsgan. Varosban akarmilyen unalmas, az fog elonyodre valni kesobb.
-
Bati0501
őstag
válasz
Telomanikus #9690 üzenetére
Igen,nekem is van gyakorló progim,ők "adták".(a honlapukon van egy teszt fül,és oda kóddal + névvel be lehet lépni,500Ft-ért...)
De elég fura,mert már többször volt,h ugyan azon kérdőívben 2x-er volt benne ugyan az a kérdés(mit nevezünk holttérnek)
Meg nem is úgy néz ki,mint amilyeneket ti linkeltetek...
Általában én is tudom a következő kérdőívre a műszaki kérdésre a megfelelő választ,de a tengelykapcsolóval el tudnak szórakozni...Már autópályán?Király.
-
Telomanikus
senior tag
Megvolt második alkalom....mentünk autópályára. Jó volt 120al menni.
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Bati0501 #9687 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy neked meg van-e a KRESZ gyakorló program? Abban láthatod, hogy a végén jön egy pár ilyen műszaki és vezetéselmélet. Nálam úgy volt, hogy részt vettem ugye a KRESZ tanfolyamon, ott elég jól elmondták a dolgokat és töltögettem a teszteket. Ha olyan kérdéshez jutottam amit nem tudtam(álltalában a vezetéselmélet és a műszaki rész) akkor azt következő próbálkozásra tudtam, ha nem akkor nyitottam ki a könyvet megnézni, hogy mi is a helyzet.
-
Bati0501
őstag
válasz
Telomanikus #9686 üzenetére
Az király,jó lehet,én már alig bírok addig várni.
Suli után fogjuk kezdeni,szóval még egy jó hónap
Azt szerettem volna Tőled pont most kérdezni-de most komolyan most akartam-,h a KRESZ vizsgára Te az egész könyvet megtanultad/átnézted vagy csak a "'zöld részt" tanultad meg?Mert a könyvben van még egészségügy,azt nem kell kreszre,van benne a "gépkocsi vezetés elmélete"() meg szerkezet is,de ezek sztem nem nagyon kellenek.
Max a szerkezetiből vmennyi,mint h a "tengelykapcsoló"-nak
mikor mi baja van,h ezt vagy azt csinálja.
-
Telomanikus
senior tag
Na megvolt az első 2 óra, 15 perc rutinpálya aztán go forgalom.
Jó, nem először vezettem autót, de azért : DDDDDDD Amúgy jól ment minden.
-
Bati0501
őstag
válasz
Telomanikus #9684 üzenetére
Bocsi,h ezt a "tartalmas" választ csak most írtam le... -
Bati0501
őstag
Értem,köszi mindkettõtöknek.
És mi a véleményed errõl a könyvrõl Arcképgyáros? -
mephi666
nagyúr
válasz
Bati0501 #9678 üzenetére
íme a statom:
oktatásokon figyeltem, ugyanazt nyomta le az oktató, ami a könyvben is volt, magyarázott is jól hozzá, közben meg a teszteket csináltam folyamatosan... hasonló kérdések visszaköszönnek majd egyre gyakrabban és, ha a hibáknál a magyarázatokat próbálod megjegyezni, képeknél pedig figyeled a logikát, egyre jobb lesz
nem akarom elkiabálni, mert a vizsgán is elb@szhatom, de addig is csinálgatom és remélem nem lesz gond
-
Bati0501
őstag
válasz
Telomanikus #9677 üzenetére
-
Telomanikus
senior tag
Na megvan a KRESZ. Könnyű volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Bati0501 #9673 üzenetére
én szerintem napi szinten lenyomok addig 4-5 tesztet... (múlt héten kresz-en gyakoroltunk kb 1.5 órát: azalatt 7/7 sikeres, de ez volt az első 75/75-ösöm eddig) jelen állás szerint 60-70 kitöltött vizsgasor körül járok, de mindig találkozok még elvétve új kérdésekkel... meg persze anyagilag is jobb elsőre átmenni, de a lényeg, hogy másnap jön a diablo3 és arra akarok onnantól koncentrálni
-
mephi666
nagyúr
na, a műsor: jövő kedd-csütörtök elsősegély+vizsga, aztán május14 reggel kresz
el is dicsekszem: tegnap volt utolsó okítás, gyakoroltunk a végén... elég jól összejött
(csak telefonnal tudtam gyors lefotózni)
-
picur220
veterán
válasz
Telomanikus #9668 üzenetére
Menni fog, nagyon könnyű!
Csak a villamosos dolgokat nézd át, meg a megállási távolságokat, valamint a spéci sebességhatárokat motorra/kerékpárra vonatkozóan is!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Telomanikus #9668 üzenetére
hajrá
-
Telomanikus
senior tag
Na holnap KRESZ vizsga.
-
Killing
addikt
válasz
dudika10 #9665 üzenetére
Minket az indokolatlanul lassú haladás miatt csesztetett az oktató még mikor A1-et csináltam, azt mondta hogy a rendszámosoknak az 50 jár.
Lakott területen kívül minimum 80-at követelt meg, az alatt már buktatnak a vizsgabiztosok is, én mindig mentem ott is ha lehetett 90-el.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Telomanikus #9664 üzenetére
En pesten vizsgaztam, ott a vizsgautvonalak ugy voltak osszeallitva, hogy minden benne legyen. Olyan dolgokat gyakoroltam, ami lefedi a _vezetes_ 90%-at.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #9662 üzenetére
Engem a konkret oktatas erdekel, ami vizsgara keszit fel vezetes helyett. Ezt nem tudom elkepzelni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #9660 üzenetére
A vezetésről beszéljünk. Ha valaki megtanulja a stop táblát, akkor az a vizsgán is meg a vezetésben is hasznos. Hogy lehet csak a vizsgára tanítani?
-
jerry311
nagyúr
válasz
dudika10 #9657 üzenetére
Lehet vezetni tanitani is oket, de a balesetmentes kozlekedeshez es a vizsgan atmeneshez eleg a kotelezo orakat teljesiteni. (mellesleg a vizsgan onalloan kell kozlekedni, tehat a vizsgara keszites is eleg jo)
Akinek van jogositvanya es nem az ecserin szerezte, az meguti a minimalis szintet, amivel kozutra mehet.
Innentol kezdve meg tobb iranyba mehet a dolog,
aki beszari, az sose fog jol vezetni, ezt felve nem lehet.
aki ertelmes, az szepen balesetmentesen osszeszedi a rutint.
aki hulye, de van onbizalma, az remelhetoleg ugy szedi ossze a rutint, hogy nem oli meg sem magat sem mast. (es idokozben megtanulja sajat es autoja hatarait is).Es persze vannak meg az olyan istencsaszar verprofik mint en.
-
dudika10
veterán
válasz
jerry311 #9654 üzenetére
Ebből mennyien vizsgáztak az új rendszerben?
Én az elmúlt fél évről beszélek Bp-n.Nekem is van olyan ismerősöm, akit elsőre átengedtek vidéken, pedig már az elindulás is nehéz számára. Semmi köze a tudásnak a vizsgához. Sőt, magának az oktatásnak sem sok köze van a közlekedéshez.
-
jerry311
nagyúr
válasz
dudika10 #9652 üzenetére
Soroljam?
Anyam, apam, hugom, sogorom, unokahugom es jomagam is. Es meg csak csak a rokonsagbol vettem peldakat. Egyiknel sem volt kenopenz.
At lehet menni elsore a kotelezo orak utan, csak legyen fakezu-falabu a tanulo.(lakotarsamat majd meglatjuk, o most tanul, de a KRESZ megvolt neki elsore.)
-
picur220
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9651 üzenetére
Szolnokon ahol én tanultam, az helyi viszonylatban a legolcsóbb hely gyakorlati óradíj tekintetében (2500), és az elmélet is ingyen van. Máshol 2800 az óradíj meg 20k az elméleti oktatás.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
picur220 #9650 üzenetére
vagyis mindig a gyakorlati a drágább....
@máyköl:
wtf ez az ismerősöm sulijába átmegyek...
ha menetközben lelécelsz, legalább ki kell fizetni az elméletet teljesen, van ahol az elsőse. díjat is elkérik, feltételekben bennevan.
---------------------------------------------btw. amíg nem érzed biztosnak magad, addig ne indulj neki. 10 óra alatt a legprofibb se fog megtanítani, inkább 1-1,5-2 év tuti, mire azt mondja az ember (ek 95%-a), hogy igen, gyakorlott vagyok.
(a maradék 5% a matricás-sportkipufogós baromarcú, és a balesetesek, meg a hülye picsák)
-
picur220
veterán
válasz
dudika10 #9648 üzenetére
Ha levezetted a 30 órát akkor megbuksz az első forgalmi vizsgán
Na ez azért nem törvényszerű... én úgy tudom, Bp-n sem minden vizsgabiztos korrupt, mármint nem mindegyiket kötelező lefizetni. Felénk (Szolnokon) pedig 5db van összesen, van, amelyik rendesebb, van, amelyik buktatósabb, de át lehet menni mindnél, és ők konkrétan nem fizetősek. Én konkrétan úgy mentem át elsőre, hogy a tavalyi sima forgalmi vizsgára készítettek (1 egyívű megfordulás + 1 várakozás), és január elején az új, rutinos forgalmi vizsgán kellett részt vennem (1 megfordulás (egyívű/Y/saroktolatás közül húzol) + 3 várakozás (1 merőleges előre (jobbra/balra közül húzol), 1 merőleges tolatva (jobbra/balra közül húzol), 1 párhuzamos (előre/tolatva közül húzol). Én pont tolatva párhuzamosat húztam, amit az oktató meg sem tanított, csak a vizsga előtt fél órával próbáltuk ki 3x összesen, ahhoz képest azóta sem álltam be olyan pontosan párhuzamos parkolóba saját kocsival.
EÜ tanfolyamot errefelé az iskola tartja, csak a vizsgát tartotta a vöröskereszt. A vizsgakártya a forgalmi vizsgán kell csak.
KRESZ tanfolyam itt ingyenes volt, és Bp-n is sok helyen az.
-
dudika10
veterán
Szükséged lesz az orvosi alkalmasságira már az elejétől fogva.
Gyakran az iskola hív orvost, aki mér vérnyomást ... kiperkálod neki a pénzt és ad egy papírt.
Utána van egy elméleti oktatás amin kötelező a részvétel (elvileg) a kresz vizsgához (na nem mintha az oktatás egészének túl nagy értelme lenne, magától is megtanulhatná az ember...). Pesten 30k környékén megúszhatod a vizsgadíjjal együtt (nekem ennyi volt összesen).
Ez után jön a kresz vizsga és csak utána mehetsz autó közelébe. Szerintem előnyös, ha ugyan azon autót vezeted ugyan azzal az oktatóval (kivéve ha nem passzolnak hozzád a tanítási módszerei, mert akkor nagyon gyorsan oktatót kel cserélni).Az EÜ tanfolyamot a vöröskereszt tartja, és a vizsgát is ők szervezik. Ha jól emlékszem ez összesen 11k (bár lehet már drágább). Ezt akkor csinálod meg amikor akarod, nekem például már a kresz előtt megvolt.
Ha levezetted a 30 órát akkor megbuksz az első forgalmi vizsgán (szinte mindenki megbukik, nagyon keveseket ismerek, akik elsőre átmentek, Pesten legalábbis biztos, vidéken lehet más a helyzet) és kérsz egy újabb vizsgaidőpontot.
Az EÜ-n kívül eléggé kötött a rendszer, nem nagyon variálhatsz.
-
máyköl
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9646 üzenetére
Egészségügyit a legvégére hagyom, mert az elévül.
Elsősegéllyel kezdem akkor, a tanfolyamot kihagyom, megtanítják nekem külön. Tehát csak a 6.500 vizsgadíj.
Utána a kresz jön, remélem 25-30 -ből kijövök.Egyébként ha bejelentkezem az iskolába, eldönthetem, hogy mit akarok csinálni kedvem szerint? Tehát nem mondják meg, hogy mi a sorrend?
Ha megvan az elsősegély + Kresz, jön a vezetés, 20 órát levezetek egy nagyon olcsó óradíjas iskolában, majd szépen átjelentkezem az ismerősöm iskolájába, ahol már drágább sokkal az óradíj, de a fickó tényleg nagyon profi, és a maradék 10 órában profin megtanít, így minden bizonnyal átmegyek a forgalmin...
-
Mr.Csizmás
titán
háziorvoshoz elmész, megnézi a vérnyomásodat, meg ilyen alap dolgok, talán negyed óra az egész. sztem a jelentkezés után célszerű, de ezt úgyis mondja az oktató/ügyintéző.
van ahol a kresz elméletben benne van a vizsgadíj, ha nincs akkor külön 4600, szoktak ezzel is akciózni.
tehát jelentkezés - háziorvos - kresz elmélet - kresz vizsga.....
-
máyköl
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9644 üzenetére
Értem, köszönöm.
Eü alkalmassággal kell kezdenem, nem a kresszel? Vagy ezt én választhatom ki?
Kresz elmélet + vizsgára rájön még a 4.600 is?
-
Mr.Csizmás
titán
eü alkalmasság: 6,8e
kresz elmélet+vizsga - ez olyan 25-40e változó
elsősegély tanf. ingyenes - 7e között
gyakorlati vezetés órák: 2,5-3,5e/ó között (30ó kötelező)
vizsgadíjak
KRESZ: 4.600 Ft
Forgalmi vizsga: 11.000 Ft.számolgatás helyett sacc egy B jogsi legjobb esetben is 100-120e akciósan
-
máyköl
veterán
Hello!
Lehet neki vágnék a jogosítvány megszerzésének.
Viszont sík hülye vagyok a témában. Segítségeteket szeretném kérni, hogy mik a fokozatai a megszerzésnek, tehát milyen lépések vannak.
Gondolom a kresszel kezdem, és így továb...Jah, és egy körülbelüli árat tudnátok írni, hogy melyik mennyibe kerül?
Előre is köszi!
-
Bati0501
őstag
-
gerg0
aktív tag
válasz
Bati0501 #9638 üzenetére
Nekem kezdésnek ez is jó lesz, erősebbet nem akarok.
Meg iszonyat tetszik az amit kinéztem magamnak (Bandit 250 vagy a még a nagyobb 400-as) nem érdekel hogy japán belpiacosak és sokan kerülik, nekem egy olyan KELL)
Igen, a bal oldali kar a kuplung. Bal lábbal váltasz, ha lefelé nyomod a lábbaddal a "váltókart" akkor lesz 1-esben, utána ha félig felhúzod, akkor van üresben, ekkor zölden világít az üresjelző (N) kicsivel feljebb kezdődik a 2-es, utána fölfelé húzogatva jön a többi fokozat. Visszaváltáshoz meg lefelé kell "taposni" a kart
Jobb oldalon vannak a fékek, az első fék van a kormányon, a hátsó pedig jobb lábadnál.
Mások lehet jobban el tudnák magyarázni, én a youtube-ról tanultam meg. -
Bati0501
őstag
Jaaaa,én már azt hittem,h meg van minden már csak várni kel...
Így egy kicsit más.
Azt hittem,h vmi erősebbet néztél ki,mert magamból kiindulva mindig vmi jobbat nézek ki,mint ami az átlag.Aztán persze nagyon sokszor nem jön össze...
Egyébként lehetne egy nagyon noob fail kérdésem?Motoron könnyebb váltani,mint autón?És pontosan h kell,mert tudom,h általában(?) a jobb oldali kar a kuplung,majd a lábbakkal kell váltogatni,de h pontosan h azt sajnos nem tudom.Rákerestem,de nem találtam semmit régebben.Ebben tudnál vmit segíteni?Egy kicsit elmagyarázni? -
gerg0
aktív tag
válasz
Bati0501 #9636 üzenetére
Még a forgalomba se mentünk ki.
Pénteken lett meg a rutin vizsgám.
Majd csak május 21-én fogok forgalmi vizsgázni, utána még 4 nap kell hogy elkezdhessem a papírok kikérését és még csak utána jön az ocsmányirodás móka. Jó ha június közepére meglesz a jogsiAmikor elkezdtem 2 hete, már a 2. óra után 53 lovas cbr400-al gyakoroltam, előtte még robogón se ültem. Amit kinéztem az 250cm-es 40 pacis motorka, kezdő motornak szerintem tökéletes
Azon agyalok hogy jövőhéten legalább megnézem, annyit mindenképp megér. -
Bati0501
őstag
Persze,de h sz@r várni...
Próbáld meg az eladóval megbeszélni,h téged érdekelne,megnéznéd mondjuk 1 hét múlva,addig foglalja már le,utána meg kipróbálnád 1-2 hét múlva,addig meg csak megjön a jogsi...Lehet,h kicsit hülyeségnek látszik,de sztem a mai helyzetben még kibírható...am nem lesz túl erős első mocinak az a kinézett példány?
És egy motort vagy egy bicajt h lehet kipróbálni?Mi van,ha az eladó nem bízik meg annyira a vevőjelöltben?De ezt most komolyan kérdezem.
Am el kell h mondjam,nincs motorom...egyszer hátha lesz. -
gerg0
aktív tag
válasz
Bati0501 #9634 üzenetére
Tudom
De már nagyon krúzolhatnékom van.
Találtam is olyan "vasat" amire már 2 éve csorog a nyálam, de nem hiszem hogy 1,5 hónap múlva is meglesz.
Ha meg megvenném, addig csak nézegethetném.
Hivatalosan ki se tudnám próbálni jogsi nélkül, nemhogy hazahozni, utáni még el kéne vinni eredetvizsgára, esetleg szerelőhöz, ide-oda... -
Killing
addikt
Nem kaphatsz. Az ocsmányirodában megkérdezik hogy akarsz-e vezetni addig amíg készül a jogsid, ha azt mondod hogy nem, akkor elveszik a mostani jogsid és addig amíg nem postázzák ki az újat, addig semmit sem vezethetsz. Ha viszont azt mondod hogy akarsz vezetni, akkor nem veszik el a mostani jogsid, hanem nálad marad, de viszont így nem postázzák, majd szólnak hogy menj be az ocsmányirodába ha kész új jogsid, ott leadod a régit és megkapod az újat.
Szóval semmilyen formában nem vezethetsz nagymotort addig.
-
gerg0
aktív tag
Sziasztok!
5 éve van B-s jogsim és most csinálom A kategóriásat, 21én fogok forgalmi vizsgázni, utána még 1 hónapot mondanak arra mire megjön az új kártya.Kérdésem, hogy kérhetek-e valamilyen igazolást/papírt, amivel vezethetek már motort is?
Vagy ilyenkor mi történik? Bevonják a régit és akkor a B-ről kapok egy papírt? -
Mr.Csizmás
titán
moin,
freeware kreszteszt progit, akár webeset tudtok javasolni?
köszi.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Pubszon #9626 üzenetére
Ha kersz, akkor adhatnak ideiglenes jogsit. Ha nem kersz, nem adnak.
Bar ebben nem vagyok biztos, hogy akkor is kaphatsz, ha mar lejart a regi.
Ideiglenes jogsi, persze plusz penz.
Csinaltass inkabb kulfoldi jogsit. Nem egy europai orszag van, ahol 40-50-60 eves korig nem kell orvosi alkalmassagival 5-10 evente megujittatni. -
Pubszon
veterán
Hali.
A jogosítványom érvényes 1014-ig, de a B kategória lejár Június 21.-én.
De mivel külföldön tartózkodok és csak a lejárat után megyek haza 2-3 héttel, így lesz valami plusz költség az érvényesítésre?
Mennyi idő az érvényesítés?Köszi.
-
Killing
addikt
válasz
Telomanikus #9622 üzenetére
Már 4x voltam KRESZ vizsgán (nono, nem hülyének nézni, külön kategóriák!
) de ez nem rémlett, most jutott eszembe hogy tényleg ilyen. Nekem akkor nem az eredeti vizsgaprogramom van.
-
Killing
addikt
válasz
Telomanikus #9619 üzenetére
Emlékeim szerint nem ad ennyi időt visszanézni, de lehet hogy tévedek.
Amúgy vannak fix tesztlapok is (legalábbis az enyémben voltak).
De amennyiben így van, akkor elnézést! -
Killing
addikt
válasz
Telomanikus #9615 üzenetére
Igen, én is szórakoztam azzal hogy összeírom a válaszokat egy tesztlapra aztán 7 perc alatt kitöltöm hibátlanul.
-
Bati0501
őstag
válasz
Telomanikus #9615 üzenetére
Értékelés:megfelelő
Pont ez az,h hibátlan és "csak" megfelelő. -
Killing
addikt
válasz
Bati0501 #9609 üzenetére
Szerintem megfelel, szerintük nem.
Kivéve A1 és A kategóriáknál ha már van A1-ed és A-t akarsz akkor nem kell KRESZ vizsga.A kiegészítéseket mindig elmondják mert vegyesen vagyunk a tanfolyamon, szóval nem értem minek ez a herce-hurca. Persze C és D és ezekhez E kategóriáknál jogos.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Telomanikus #9606 üzenetére
nálunk 17:00-20:00ig tart... új szabály: 45perces óra és 15perc szünet... meg óránként kell jelenlétit íratni... oktató kicsit kiakadt rajta, mert "enyhén" túlzásnak és hülyeségnek tartja (persze közös megegyezéssel nem is szoktuk teljesen betartani, mert feleslegesnek érezzük így "megszaggatni" az órákat, ha már bennevagyunk)
eddig 2 óra ment le, otthon meg küzdök az online teszttel és próbálok abból is tanulni a hibáimat kielemezve... kb 20-szor csináltam meg az 55kérdéses tesztet és az elmúlt napokban már 2-szer sikerült
77% az átlagom perpillanat... sokat buktam az elején a 3pontos kérdéseken, de már egyre jobban mennek... műszaki dolgokkal sem vagyok még teljesen tisztában, de ha átrágjuk az elméletet és rendesen gyakorlok, majdcsak sikerül már elsőre
ezen a 2 héten heti 3 alkalom meg utána hétfőn 1 és vége (meg közben lemegy valahogy az elsősegély is, de arra még nincs időpontunk) ...egyre jobban várom a rutinpályát
-
Bati0501
őstag
Ma megvolt a 2.-ik KRESZ óra.Jó meg érdekes is,csak egy idő után eléggé fárasztó.
nagy itt a csend -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #9586 üzenetére
Re.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest