Új hozzászólás Aktív témák
-
gerg0
aktív tag
válasz
Bati0501 #9638 üzenetére
Nekem kezdésnek ez is jó lesz, erősebbet nem akarok.
Meg iszonyat tetszik az amit kinéztem magamnak (Bandit 250 vagy a még a nagyobb 400-as) nem érdekel hogy japán belpiacosak és sokan kerülik, nekem egy olyan KELL)
Igen, a bal oldali kar a kuplung. Bal lábbal váltasz, ha lefelé nyomod a lábbaddal a "váltókart" akkor lesz 1-esben, utána ha félig felhúzod, akkor van üresben, ekkor zölden világít az üresjelző (N) kicsivel feljebb kezdődik a 2-es, utána fölfelé húzogatva jön a többi fokozat. Visszaváltáshoz meg lefelé kell "taposni" a kart
Jobb oldalon vannak a fékek, az első fék van a kormányon, a hátsó pedig jobb lábadnál.
Mások lehet jobban el tudnák magyarázni, én a youtube-ról tanultam meg. -
gerg0
aktív tag
válasz
Bati0501 #9636 üzenetére
Még a forgalomba se mentünk ki.
Pénteken lett meg a rutin vizsgám.
Majd csak május 21-én fogok forgalmi vizsgázni, utána még 4 nap kell hogy elkezdhessem a papírok kikérését és még csak utána jön az ocsmányirodás móka. Jó ha június közepére meglesz a jogsiAmikor elkezdtem 2 hete, már a 2. óra után 53 lovas cbr400-al gyakoroltam, előtte még robogón se ültem. Amit kinéztem az 250cm-es 40 pacis motorka, kezdő motornak szerintem tökéletes
Azon agyalok hogy jövőhéten legalább megnézem, annyit mindenképp megér. -
gerg0
aktív tag
válasz
Bati0501 #9634 üzenetére
Tudom
De már nagyon krúzolhatnékom van.
Találtam is olyan "vasat" amire már 2 éve csorog a nyálam, de nem hiszem hogy 1,5 hónap múlva is meglesz.
Ha meg megvenném, addig csak nézegethetném.
Hivatalosan ki se tudnám próbálni jogsi nélkül, nemhogy hazahozni, utáni még el kéne vinni eredetvizsgára, esetleg szerelőhöz, ide-oda... -
gerg0
aktív tag
Sziasztok!
5 éve van B-s jogsim és most csinálom A kategóriásat, 21én fogok forgalmi vizsgázni, utána még 1 hónapot mondanak arra mire megjön az új kártya.Kérdésem, hogy kérhetek-e valamilyen igazolást/papírt, amivel vezethetek már motort is?
Vagy ilyenkor mi történik? Bevonják a régit és akkor a B-ről kapok egy papírt? -
gerg0
aktív tag
válasz
Winner_hun #6071 üzenetére
8,5 óra forgalom, 1,5 óra pálya, rutinvizsga, megint 8 óra forgalom majd forgalmi vizsga. Ezek közt volt olyan is ami csak 30 perc volt, de az átlag 40-45 perc volt.
Szerk.: helyesírás.
-
gerg0
aktív tag
válasz
Winner_hun #6063 üzenetére
Én a 18-ból csak 1,5 órát vezettem a pályán, többit forgalomba - 2 éve
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest