Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv Mindenki!
Srácok, holnap reggel 10.00-kor lesz a forgalmi vizsgám
Tessék szorítani, nem akarok megbukni
Jó lenne jogsi a fa alá...
Ami úgysem lesz, mert eü-t hanyagoltam, és az lesz majd az uccsó. Gondoltam, azt csukott szemmel, féllábon, a hülye is megcsinálja
Előbb tudjunk jól vezetni. Akkor úgysem kell az eü tudásszerk.: áááá, fosok a jobb-kezektől, meg a besorolástól....
Az a baj, hogy már csinálok olyanokat, amiket egy tapasztalt vezető, pedig még nem is tudok vezetni jóformán.... Ami nem éppen balesetveszélyes, csak meghúzhatnak érte
pláne, hogy nem nagyon tudom, hogy hogyan is kell csinálni úgy, ahogy a tapasztalt vezetők, csak jön magától, és mivel nem nagyon irányítom, magas a rizíkó-faktor
Már úgy ahogy ismerem az autót (Citröen C4 Picasso 1,6 diesel - fasza vele parkolni
), de még nagyon messze vagyok... Pedig már annyira benne érzem magam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest