- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Aktív témák
-
Grentar
csendes tag
Szia!
Sajnos ebbe a témába még nem másztam bele. Valószínű az lehet a gond, hogy a film eredeti készítője levágta a fekete széleket az anyagról. A TV-d meg gondolom auto-formátumra van állítva, és automatikusan széthúzza a képet. Sosem változtattam még képarányt, mert nem volt rá szükség úgy hogy erre nincs sok ötletem.
Amit tehetsz hogy a GOM-Player-rel lejátszva, van lehetőséged a függőleges képméret változtatására, tehát összenyomhatod a PC-n a képet és igy a TV-n jó képed lesz. Vagy a másik lehetőség ilyen esetekre, hogy a TV-t próbálod szélesvásznúra átállítani ha lehet. Nekem is csinált ilyet korábban a gépem de egy Videókártya driver frissítése megoldotta ezt a problémát. Valamiért a TV nem tudta beazonosítani a PC-ről kapott jelet és ugyan így széthúzta a képet.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest