Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maszati #5399 üzenetére
A jatek elejen vagy gondolom, ahol meg 25 masodperc a felmerfold, es 15 a negyed. Ott meg talan.
De kicsit feljebb mar nem annyira jo poen.De a rendszer tokeletes, atlagfelhasznalasra, es netezesre tokeletes a kis g3, most 4 ora kijelzoidonel jar, es majdnem felig van az akker
-
válasz
maszati #5380 üzenetére
Azt hogy csinalod????
Teljesen szuz gyari rendszer - 2,3 kepkocka masodpercenkent
Mokolt 4.0.4 - szinten zenesz...
4.1.2 alatt picit jobb. A csr mar majdnem jatszhato, de 15-20fpsel perfektet valtani lehetetlen... a halalos irom pedig olyan ronda, mint a bun, es 5-10 fps... videot csinalj rola. -
Jelentem, eddig peldasan vizsgazik a g3. Tegnap ejjel toltore dugtam, mert 50% ala esett, es ma nem lenne jo, ha lemerulne... toltore dugas elott 19 ora keszenlet, 3 ora kijelzoido auto fenyeron, 1 ora beszelgetes. Rettenetesen jo
Viszont csak netezni tudok vele, mert egyik jatekom sem fut. Pontosabban elindul, de 5-10fps. Abszolut jatszhatatlan. Sajnos erre a celre nagyon keves az sgx531.
Ja, 4.1.2 a rendszer.
-
nekem volt vagy 5 g2-öm, és kb 15-öt adtam el.
Egyiknek sem volt baja, és ezek csak sima g2-k voltak, amikkel mindegyik tulaj teljesen elégedett a mai napig.
A g2s valszeg csak jobb lehet... Bevallom, egy sem járt még nálam. pontosabban 1 igen, haveromé, decsak futólag, nem volt időm megnézni jobban. Amúgy 4"-ra a 800X480 tökéletes. A blade-nek csodás kijelzője volt, már ami a felbontást jellemzi, mert a többi... IPS van a G2-ben, és teljesen jó.Persze, jó a 720P-n levelet írni, mobil oldalakat böngészni. De ahogy egy komplexebb oldalra téved az ember, nagyon lehal. Persze ha nem fogtál még a kezedben "gyors" androidos telót, és valami ótvarról jöttél, nagyot üt a g3.
-
2 napja hasznalom a kis g3at, de gyerekek, ez a kijelzo nem az igazi... szep, eles, de tul fako... a w100asom picit pixelesebb, leven csak qHD, de a szinei szebbek. Mar megrendelten a g3st, annak kicsit szebb a kijelzoje. Youtube videokon tudon csak osszehasonlitani.
-
Memoriakartyabol vegyetek samsung class6 uhs-t. 40 mega felett olvas... Irni is 10-11 megaval ir.
Kollegam class10 pro-t hasznal. 20-at ir, 60at olvas az s3-ba. Es nem mellekes, hogy napi 30 samsung kartyat adunk el, de meg egy sem jott vissza... -
válasz
Dominó85 #2655 üzenetére
Hat, nem tudom hogy csinaltad... Nekem ugy szaggat, rossz nezni... Pedig beallitottam lowba. Amikor cup verseny van, ugy szaggat, mint allat...
Real racing messze a legszebb jatek most telefonra. Nezd meg ultra highba, esetleg 4x msaa-val. Kegyetlen. Most wanted sehol sincs...
Van egy 800x480as keszulekem ugyan ezzel a hardverrel, es ott is nagyon laggol a jatek, akkor 720pben hogy lehet nalad jatszhato, mikor a nalam levo g3on diavetites....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest