Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
buszospeter #6893 üzenetére
Ellenőrizd az USB kábelt is, hogy tényleg rendesen be van-e dugva, stb.
Nekem pl csak a harmadik kábellel volt hajlandó menni a dolog. Látszólag a többivel is csatlakozott, de valami mégsem volt okés velük. -
pazirezz
tag
válasz
buszospeter #6896 üzenetére
Op.rendszer ügyben, arra voltam kíváncsi, hogy a számítógépen mi van fenn
(windóz XP, 7 és/ vagy x86, x64) .. ám közben tanult kollégám megelőzött
Az általa linkelt driver van nekem is (vagyis valami hasonló) és azzal ment simán (win7 - x64)Én most jöttem meg a strandolós sörözésből, neked meg további jó micsinálást
-
kymco
veterán
válasz
Most megyek és rápihenek a dologra egy strandolással meg egy lángossal és egy hideg sörrel, aztán este folyt. köv.
Kegyetlen vagy.... -
gabika318
aktív tag
válasz
Orosz barátainktól származik...
Nálam ezzel simán működik, és a flashtool is:6577driver install 3 steps.zip
A megadott sorrendben telepítsd és után pc restart!
-
buszospeter
tag
válasz
pazirezz #6894 üzenetére
Szia!
ICS 4.0.4. van fent, most éppen a driverekkel szenvedek. Apeelme leírása alapján próbálom kb 15x de egyenlőre nem akarja az igazságot. Nem gond.
Most megyek és rápihenek a dologra egy strandolással meg egy lángossal és egy hideg sörrel, aztán este folyt. köv.Üdv,
buszospeter -
pazirezz
tag
válasz
buszospeter #6893 üzenetére
Milyen op.rendszer?! lehet nincs fenn USB driver? .. az előző Flashtool hibát, illetve a kérdéses root-olási folyamat közbeni hibáért is ez "lehet" ez a felelős
-
buszospeter
tag
válasz
sasa311 #6892 üzenetére
Köszi a segítséget srácok; most ott tartok, hogy van már egy 4.0.4. rendszerem, igaz angol de legalább gyakorlom, már csak kellene egy root mert CWM még nincs.
Csak valahogy nem engedi a rootolást. Hiába indítom el a hevizmus kolléga által leírt módon a RunMe programot, folyton azt kéri hogy csatlakoztassam a telefont, holott csatlakoztatva van.
Szóval már nem hullik hangosan a hajam. Ez már csak apróság.
Még egyszer köszi,
Üdv,
buszospeter -
sasa311
veterán
válasz
buszospeter #6888 üzenetére
Próbáld ki egy új SIM-el vagy esetleg SIM nélkül. Lehet egy sima SIM csere segít rajta.
Amúgy a SIM kártyánál nem hiszem, hogy a "kora" számít. Sokaknak előjön a .com crash frissen cserélt SIM kártyával, nekem egy WESTELES 14 éves SIM-em van (kajak Westel felirattal) és 10-15 telefonba járt már, nem volt gond vele. Nem is merem lecserélni
-
gabika318
aktív tag
válasz
"PIN kitöltése után valamit félrenyomtam mert azóta com.android.phone leáll."
nem nyomtál félre semmit, szerintem öreg a sim kártyád a 4.1.2 rendszerhez
nálam is ez volt a helyzet mikor 4.0.4-ről 4.1.2 -re váltottam. -
Thrawn
félisten
válasz
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Csináltam egy féltéglát, és szuper lenne ha tudnátok segíteni, hogy ismét működjön.
Töltöttem rá egy romot:
- menüből a rendszerfrissítés app-alLett egy vadi új 4.1.2.-m azzal a kis gonddal, hogy kínai nyelven, majd a második bekapcsolásnál a PIN kitöltése után valamit félrenyomtam mert azóta com.android.phone leáll.
Nem is nagyon enged semmit sem csinálni, mert 1-2 másodpercenként felugrik.
Ráadásul a recovery is kínai.Flashtoollal próbálkozom de az alábbi képet kapom folyton.
Mi hiányzik neki és azt honnan tudom beszerezni?Előre is köszi!
Üdv,
buszospeter -
gabika318
aktív tag
válasz
delsantos #6885 üzenetére
Jogos, én már nem az első telefont veszem Firstlover-től, a dhgate.com-ról.
Ja és nem mellesleg a kollégám már eszközölt rajta keresztül gond nélkül egy garit. (készülékcsere lett a vége)
G4: 62.231 Ft (4G/1G)
G3S: 44.270 FtA kedves kamu magyar cégeket felejtsük el, 11.000 Ft árréssel, ha kell, én is tudok neked rendelni mobilt.... 2 hét alatt itt van Singapore Post-tal...
-
Dominó85
addikt
-
delsantos
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni, a hónap végén én is egy ilyen telefont! Még pedig ebből a webshopból: [link] Azt szeretném kérdezni, hogy valójában meg éri-e az árát, és ha valami meg hibásodik, itthon tudják javítani, mert ha nem akkor eléggé gázos. pl:. ha betörik az eleje, vagy belső probléma akad, és hogy ez a webshop megbízható-e szerintetek? Előre is köszönöm a válaszotokat, megértéseteket.
-
Tika79
tag
Kéne egy kis segítség! Nem vagyok valami nagy játék rajongó, de gyerekkoromban imádtam ezt a játékot!
Le is töltöttem a G3N-re, ment is pár napig, de most meg el sem indul. Mindig visszadob a telefon menüjébe. Ez miért lehet? Pedig már olyan jól álltam... -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6864 üzenetére
No, holnap kapok tracking numbert, ha a vakukioldóimhoz hasonlóan nyolc nap alatt ideér akkor egy hónap volt a szerviz.
-
GabN73
addikt
Üdv!
Sajna odakoppintottam a telefonom, így betört az üveg. Digitizer is tört, az alján nem érzékel semmit, a tetejével meg nem érek semmit, hívást se tudok felvenni :/
Szóval akkor most a kérdés:
MO-n van valaki, aki Jiayu-t javít? Vagy tehetem kukába a telefont? -
apeelme
addikt
válasz
buszospeter #6870 üzenetére
A build.szám a szofter-ből "jön", és igen, a driverek cseréjén kívül az említett build.prop is cserélődik (ami ezeket az értékeket tartalmazza), pontosan azért hogy egyszerűen meg lehessen állapítani.
Ha pedig a transformer-t felraktad és müködik minden kommunikációs hardver akkor egyértelműen G3N típusú készülékkel rendelkezel. -
Attipapa
aktív tag
válasz
buszospeter #6865 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy N-es a telefonod, ha ez így történt: " Ráengedtem a g3_tog3n_transformer_ICS-t, és lett wifi, stb."
Üdv. -
Lidl
senior tag
válasz
buszospeter #6870 üzenetére
Hali,
De közben feltetted az N-es konvertert nem?
Szerintem az a driver mellett átírja a build számot is. Gondolom.Amúgy szerintem a MobiluncleToolst ha megnézed, akkor a Device Info menü alatt, az MTK Build szekció kiírja, hogy milyen chip van benne. A "mediatek.wlan.chip" sor. Ha MT6620, akkor sima, ha MT6628, akkor N-es.
És remélem, hogy ez nem a ROM-ból jönLidl
-
buszospeter
tag
válasz
Még egy kiegészítés:
A két különböző build számot úgy produkálta, hogy Sanyesz romja volt fent végig!!!
-
fa4hu
őstag
válasz
buszospeter #6867 üzenetére
Igen, valószínű, mert az a ROM-ból jön.
-
fa4hu
őstag
válasz
Nem lehet, hogy G3N-es ROM-ot tettél fel?
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
X-aktás eset történt velem a telefonnal kapcsolatban.
A történet (kókusz)dióhéjban a következő:
Kéne egy új telefon. --> Utánaolvasás; használati szempontok és ár-érték alapján
kiválasztás --> Lett egy ilyen /G3(N?)<-- erről lesz szó/ telefonom.Volt rajta valami főzött rom, de azonnal legyalultam és ment fel Sanyesz féle 4.0.4.
Használni akarom és nem mókolni; => jó választás.
Néhány nap után előjött, hogy a Wifi; BT;GPS kombo nem megy.
Sebaj! Ismét utánaolvas, értelmez, feladatot végrehajt, és örül.
Ráengedtem a g3_tog3n_transformer_ICS-t, és lett wifi, stb.Ekkor kitaláltam, hogy nekem bizony a gyári EREDETI rom kell.
Ismét utánaolvas, értelmez, feladatot végrehajt, és........ekkor jött el az a pillanat amikor csak pislogtam mint hal a szatyorban, mert a telefonom
G3-ról G3N-re váltott!Mielőtt bárki megkérdezné:
Péter vagyok és fél éve tiszta!
Semmiféle tudatmódosító szer hatása alatt nem álltam a kérdéses időszakban; de ettől hanyatt estem.Mielőtt nekiláttam a gyári romnak felhegesztésének, ellenőriztem:
a megfelelő helyen ez állt: G3 20121129-082828. => tehát van egy G3-as telefonomMajd a needrom oldalán kerestem a gyári romot és szomorúan láttam, hogy nem passzol a telefonom Build számához, amit fentebb írtam. Másnap majd keresek tovább és majd megtalálom a jót.
Tegnap éjjel kikapcsolva töltöttem, reggel pedig - nem tudom miért - megnéztem a build számot, ahol most ez van:G3N 20130223-071508 => tehát lett egy G3N-es a telefonom.
Hát így történt esetem a G3 vagy G3N vagy nem tudom pontosan mivel.
Ha van valakinek ötlete, hogy ez mi lehet kérem ne tartsa magában.
Üdv,
buszospeter -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6703 üzenetére
No, Tony nemrég írt, hogy megjavították a telefonomat és hétfőn küldi( 15 USD lett volna ha DHL-el kérem, de azt a keveset már kivárom) . Kíváncsi leszek.
-
KTU
addikt
válasz
WolfManus #6857 üzenetére
Vettem a dzsájuhoz fali töltőt + akkut, nem gyors töltő, nem is melegszik töltés közben, kb. 9- 9,5 óra alatt tölti fel az akkut, - 2,1Ah-es töltőt használok, de szinte biztos hogy sokkal kisebbel is ugyanezt produkálná, gondolom raktak bele normális töltőáramkört - cserébe ha akár 2 napot is pihen az akku használat előtt akkor is 100%-os és talán jobban bírja az igénybevételt, de ez lehet szubjektív
-
Dominó85
addikt
Apeelme jóvoltából átestem a tűzkeresztségen és felraktam életem első Custom ROM-ját. Igaz a szenvedő alany a régi ZTE Blade-m volt, de sikerrel jártam (némi segítséggel). Így a kérdésem a következő lenne. Van arra módom, hogy lementsem az EGÉSZ (azaz komplett) EtoTalk MOD romomat a G3-ról, hogy alkalom adtán vissza tudjam tenni? Amennyiben erre nincsen lehetőség, úgy nem bizgerálnám a jól belakott rendszeremet. Tekintsétek tárgytalannak ezt a HSZ-t.
-
WolfManus
csendes tag
-
apeelme
addikt
válasz
WolfManus #6854 üzenetére
Jah oké...
Kikapcsolt állapotban CSAK és KIZÁRÓLAG a bootloader végzi a dolgát, a rendszernek és annak beállításainak az égegyadta világon semmi köze a töltéshez --> nem fut a droid hisz ki van kapcsolva a készülék!
Az észrevehető eltérés pontos mivoltát sohasem tudjuk meg, de feltételezésem szerint mivel az android a bootloader-től kapja az infót az akku állapotától csak épp a kernel-en keresztül, így a JB kernel - általam korábban is ecsetelt - kritikán aluli állapota okozhatja ezt az anomáliát. Értsd: Ne foglalkozz vele! -
WolfManus
csendes tag
Apeelme 4.1.2 (G3N) ROM-jával kapcsolatban egy észrevétel:
Először is köszi a munkát!
Kikapcsolt állapotban töltés alatt 5%-al kevesebb töltöttséget mutat, mint bekapcsolt állapotban. Pont annyival, mint az akku töltöttségének alsó riasztási (villogó piros LED) értéke. -
hevizms
addikt
válasz
gabika318 #6786 üzenetére
Szia!
Letöltöttem a full csomagot,de nekem teljesen más MD5 számsort dob ki.Először telóra töltöttem egyből és ott néztem meg,aztán letöltöttem pc-re is és ott is ugyanez a bibi.Mindkét esetben ugyanazt a számsort irja.
Biztos hogy az a számsor a jó amit irtál?
Nekem ezt dobja mindkettő eszközön:6e3ed88563f4b0ec1bd55420f4584613""ROM letöltése (FULL csomag):
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v6.zip
MD5: 64785f92053fb1e61f2c7721d825e620
Megj: Pillanatnyilag nincs V5 - V6 update..."" -
sasa311
veterán
válasz
gabika318 #6838 üzenetére
Update-ek simán CWM-ből futósak igaz?
Kontaktokat google tárolja nekem 100%-ban, hívásnaplót meg lesz*rom
Amúgy szerinted az lehetséges, hogy a ROM valamiféle adatkommunikációt csinál a háttérben?
Az elmúlt 1 évben soha nem léptem át a havi netes limitemet, de tegnap kaptam egy sms-t, hogy a hónapra a 300 mb limitemet átléptem és korlátoznak. A "beépített" adatforgalom számláló 70 mb forgalmat jelez
-
gabika318
aktív tag
válasz
maszati #6835 üzenetére
maszati
UPDATE V4 to V5: UPDATE-Rocky_RS_v2.3-HU-V4_to_V5.zip
UPDATE V5 to V6: UPDATE-Roky_RS_v2.3-HU-V5_to_V6.zip
sasa311
Titanium Backup, de a kontaktok és a hívásnapló helyreállításánál érdemes követni a fenti leirást:
http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_6834-6834.html -
gabika318
aktív tag
igen, v5ig bezárólag a névjegyeknél, a módosított képméretezési eljárás miatt túl nagy méretű képeket rendelt a kontaktokhoz, ez okozta a lassulást. a v6fixed romban kivettem minden olyan smali fájlokat érintő módosítást amitől lassul vagy összecsuklik a contacts.apk.
ha mégis előfordul FC a visszaállítást követően, javaslom mentsd a névjegyeket a romban lévő contact backup ultimate alkalmazással (+ a hivásnaplót a super backuppal), töröld az összes ehhez tartozó adatot a beállitások/alkalmazások/összes/cimtár,névjegytár,telefon,telefonos üzenettárhely menüpontban. ezután állitsd vissza a névjegyeket a fenti app-al, névjegykép nélkül, majd a hivásnaplót a super backup-al.
ui: titanium backup használata itt nem lehetséges, ezután persze igen.
-
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #6832 üzenetére
Király!
Most már tényleg ideje lenne feltennem a V6-os ROM-odat
És ezt a javítást is.Amúgy az is a kép megnagyobbítástól van, hogy a híváslistában, ha elgörgetek jobbra a névjegyekhez (harmadik tab), akkor nagyon belassul a menü? Olyan 1-2 FPS érzésre, miközben görgetek. Itt látszanak a kedvenc számokhoz tartozó képek. Kb. 6 kép látszódik egyszerre.
De nekem még korábbról voltak képek a nevekhez rendelve, amiket szépen hozott is a droid bármilyen ROM-ot is tettem fel. És ezek elég ramaty minőségűek.
A nem egyező felbontás miatt szaggat a kép, vagy valami olyan helyről tölti be (bár az SD kártyám elég gyors) ami lassabb elérésű? Egyáltalán hol tárolja a nevekhez csatolt a képeket?Köszi
Lidl -
gabika318
aktív tag
válasz
Egy apró hibát találtam a rom-ban.
A hívásnaplóban lévő hívókép megnagyobbítása miatt nem látszottak alul a hívás adatai: mikor mennyi ideig tartott a hívás stb....A javítás ezt a problémát orvosolja.
(+ elrejtettem a videóhívás, ip-hívás lehetőségét ezen a panelen)Letöltés: Jiayu-Updater-CONTACTS.zip
-
kovisoft
őstag
Én ha bármilyen GPS-t használó programból (akár a MobileuncleTools-ból is) kilépek, akkor elvesznek a műholdjelek.
Sőt van olyan progi (OsmAnd), ami attól is elveszti a műholdjelet, ha megnyitom mondjuk a beállítások menüt.
Viszont visszajön a jel, ha újra GPS-t használó program fut. -
Rawulf
őstag
Az normális, hogy ha kilépek a MobileUncleTools progiból, akkor elvesznek a műhold jelek?
-
kymco
veterán
Korábban már írtam, de most újra felvetem... Rendszeresen járok úgy, sajnos romtól függetlenül, hogy normálisan, kikapcs gombbal kikapcsolom a képernyőt (rendesen elsötétül). Majd amikor kézbeveszem a telefont egy idő múlva azt tapasztalom, hogy a képernyő fekete, de nem úgy, mintha ki lenne kapcsolva, hanem úgy, mint amikor fekete képernyőt mutat. Ugye ilyenkor a panel feketének látszik csak dereng a háttérvilágítás miatt. Amikor ilyenkor aktiválom a képernyőt, úgy viselkedik, mintha ki lett volna kapcsolva. Tehát bekapcsol. Ilyenkor ha újra kikapcsolom, akkor rendesen elsötétül. Engem ez azért zavar, mert az ilyen háttérvilágításos sötét állapot jobban szívja az akkut.
Nem tudom, mi okozza, lehet, hogy a telom hibája... Másnak nincs ilyen? G3N... -
nash13
aktív tag
Mostanában többször èszrevettem, hogy mikor Tmobil net ment akkor a Telenor kártyámon megszűnt a tèrerő majd visszajött. Útba esett ma egy üzlet kicserèltettem a simet. Ez 11-kor volt, lassan 12 òrája ès ezalatt 15%-ot esett csak. wow
-
BigBear
senior tag
válasz
gabika318 #6811 üzenetére
Nnnna, erről beszéltem feljebb.
Köszönet érte.
(Most először én is belefutottam, de sajnos egész hétvégén nem volt netem, így nem tudtam jelezni. A csengőhangokat illetve esetemben elsődlegesen a gyári ébresztési hangokat elég érdekesen kezelte ezzel a rommal. Mondjuk a V5-ben nem fedeztem fel a hibát.)
De a lényeg a lényeg: köszönjük a gyors javítást. -
Dominó85
addikt
válasz
benjoe1 #6812 üzenetére
Hali, merrefelé van ez a gps.conf?
Az Android TCMD a következőket találta a gps-re keresve:
Apeelme, az mitől van, hogy a telóm amikor gépre dugom és rátapizok, hogy Turn on USB storage, akkor először rebootol (gyors boot??? mert max 15sec) és utána csatlakozik a PC-hez?
Lehet köze ahhoz, hogy a ZTE Blade-em driverei is felmentek múltkor a Win7 Ultimate-re (x64), mert kellett pár apk a gépemről? -
evooo
aktív tag
Én azt vettem észre hogy ygps-ben tolok egy full majd egy coldot aztán max 30mp-en belül megvan a jel, elindítom a maps navigácóját, kb egy-két kilométeren keresztül szépen követ majd elveszti a jelet és teljesen megbolondul a navigáció, vagy pedig befagy.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Dominó85 #6810 üzenetére
Nekem a G3S típussal nagyon össze-vissza eredményeim vannak. Néha 15sec alatt rögzíti a jelet, van amikor látja a műholdakat, de nincs lock csak 1-2 perc után, van hogy úgyse. Persze mobilnet és wifi, tehát A-GPS nélkül. Nyilván függ, hogy mikori volt az utolsó lock és hogy a helyzetem mennyit változott azóta, de akkor sem nagyon értem ezt.
Gps.conf fájlodat fel tudnád tölteni valahova? -
gabika318
aktív tag
válasz
Átdolgoztam az orosz romot V4-ig visszamenőleg, mert hibák bukkantak fel (csengőhang beállítása, stb...), kicseréltem a link alatt lévő V6-os zip-et. Ezzel már nincs gond, legalábbis remélem... Kösz Attipapa az infót!
A letöltési link ugyanaz maradt, mint itt:
http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_6786-6786.html -
sl30
csendes tag
Sikerült a G2-m egyik sim kártya foglalatát tönkre tennem egy sim-adapterrel. Tud valaki olyan szervizről, szakiról aki javítaná?
-
kymco
veterán
válasz
Turbobacsi #6802 üzenetére
Azért a fórumozók, helyrerakják a cikket....
jiayu lenovo...
-
esztam
csendes tag
Szánalom, hogy mivel etetik a népet.. És ez főcímben..
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/07/27/olcsomobil/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest