Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
válasz
kovisoft #8778 üzenetére
Általánosságban az asztali operációs rendszerek megfelelő víruskeresővel, tűzfallal biztonságosabbak (nem biztonságos csak biztonságosabb) adatvédelmi szempontból mint a mobilra ismeretlen forrásból beszerzett ROM-ok, megtetőzve azzal hogy mobilra 99%-ban nem használunk kiegészítő szoftveres védelmet.
Az aláíró SMS-ek sajnos nagyon egyszerűen kijátszhatók:
- Elég létrehozni egy kamu oldalt.
- Mikor belépsz a e-bank fiókodba átirányítanak a kamu oldalra, az általad bepötyögött kód ismeretében belépnek az igazi fiókodba és az ottani adatokból feltöltik a kamu oldalt, így minden stimmelni fog.
- Amikor utalsz akkor a valódi felületen más összeg, más bankszámla kerül megadásra.
- Az aláíró SMS nem tartalmazza az utalás adatait ergo nyugodt szívvel bepötyögöd ezzel megadva a kódot hogy aláírják helyetted a hamis utalást.Ez asztali gépen is simán kivitelezhető de talán kicsivel könnyebb észrevenni.
Viszont mobilon mindez sokkal egyszerűbb hiszen a böngészés és az aláíró SMS kezelése egy eszközön zajlik, egyszer kell megvárni hogy belépj, ellopni a jelszavaidat, utána a kövi fizetésed, minden megtakarításoddal együtt, mehet is egyben tovább egy másik számlára amint megérkezik.
Persze közben megjött az aláíró SMS, csak épp nem pittyegett a készülék, viszont azonnal továbbküldte a benne lévő kódot.Ha a dedikált banki apk-t használom ami önmaga azonosít akkor még ennél is egyszerűbb a helyzet, le kell másolni a felületét, azt mutatni mikor elindítom és a háttérben továbbadni neki a begépelt adatokat.
De én bevallottan paranoiás vagyok.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
kovisoft #8454 üzenetére
Nem az én telefonom, hanem a páromé, nekem egy N8-am van saját használatra, navigálni, és fotózni, és egy galaxy mini az ületi kártyámmal. Úgy tudom hogy csak egy oka lehtne a cserére, az pedig az a nyavajás közelség érzékelő bug, ami miatt csak hardvergombbal lehet letenni, a hívás közbeni billentyűzés, és a második hívásra váltás felejtős.
tiko76: Ha így mondod, lehet hogy vannak kétségeim, de vázolom hogy volt, talán abból leszűröd. Jött egy tasak, benne egy celofán tasak, abban egy szemlátomást hátlapi és előlapi formájú fóliával. Továbbá egy használhatatlan törlőkendővel.
A fólia egy kemény plexilapra volt ragasztva, arról egy papír "bontófüllel" lehetett leszedni, én nem véltem felfedezni több réteget, a bontófül telis-tele kínai írásjellel. A hátlapi elemen nem volt "fül", és az az elem nem ragadt.
Az előlapi fólát felhelyeztük a kijelzőre, úgy, hogy az a fele került felragasztásra, amit korábban védett a kemény lap, de ennek eredményeképp a "fül" rajta maradt a fólián, amit csak nehézségek árán sikerült eltávolítani.
Természetesen zsírtalanítottuk a kijelzőt ezt megelőzően.Dominó85:Asszonypajtás nagy tudorja a dolgok tönkretételének, emiatt igyekszünk mindenből a legerősebbet beszerezni. Laptopból is csak a rollcage vázasak jöhetnek szóba. 6-8 hónapja van meg neki a G3, de már volt pár pofon, és rendszeres a kulcsok, tollak, más telefonok társaságai a zsebben.
-
dahneey
tag
válasz
kovisoft #8388 üzenetére
Kipróbáltam a Mobileuncle Tools-t, de nem oldotta meg a problémát. Nem hiszem hogy bármelyik alkalmazás amit felraktam használná vagy babrálná a PS-t.
Közben pontosítanék a problémán, felhívok valakit, fülemhez rakom a telefont, a képernyő elsötétül, és amint meghallom hogy a másik oldalon kicseng, visszajön a kép. -
Skót
aktív tag
válasz
kovisoft #7837 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Azért ami 1,5 évig hibátlanul üzemel akár több embernél is az bizakodásra adhat okotde én sem gondoltam 4-5 éves tartós tesztre egy viszonylag friss telónál, de 1,5 év sem kevés. Barátnőm xperia-ja pl fél év után kezdett szórakozni, csoporttárs motorolája is elég hamar szétesett.
A kétkártyás üzemmel van bármi tapasztalatod?
Üdv: Skót
-
pazirezz
tag
válasz
kovisoft #7035 üzenetére
Igen .. ezzel én is tökéletesen egyetértek
Tesóm S3-val hasonlítottam még az elején össze párszor .. nem kellett volna
(nyilván nem egy árkategória, de azért picit az elején többet vártam a g3-tól)
Mind1, lehetőleg világosban, jó fényviszonyok között próbálok fényképezni .. nem nagyítok rá 100%-ban, és nincs gondDrizzt D:
már pár hsz-el korábban én is próbáltam jelezni, hogy valamit rosszul csinálsz .. de hiába -
pazirezz
tag
válasz
kovisoft #7029 üzenetére
Semmi gond
Így már értem mire gondoltál .. illetve köszi az infót .. ezek után nem fogok 8 mp-s képeket lőni, hogy ha tök feleslegesek isDrizzt D:
Miért van szükséged FlashTool-ra a rootoláshoz
A bevezetőben található LINK-en letölthető a "Root_with_Restore_by_Bin4ry_v31" .. amivel szerintem megoldható
én is azzal, vagy talán másik verziójával csináltam -
pazirezz
tag
válasz
kovisoft #7022 üzenetére
A névleges megapixelnél lényegesen alacsonyabb a tényleges felbontás.
Nekem, ha 8 megapixel-re van állítva, akkor akkora képet készít (3264 x 2448) .. úgyhogy ez az állítás nem igaz .. esetleg még azt tudom a rafinált kis kínaiakról elképzelni, hogy az optika pl. 5 megás .. és kép készítés után szoftveresen nagyítja pl. 8 megára .. de szerintem ez sem így van .. egyszerűen sz@r
-
andrasxx
tag
válasz
kovisoft #7022 üzenetére
nekem van/volt mindkető típus...
A G3 kamerája valóban elég gyenge, viszont a G3S-el készített képek egy kategórióval minimum jobbak, saját igényeimet maradéktalanul kielégíti (a G3 messze nem elégítette ki).
A videó felvételek is kifogástalanok az én megítélésem szerint -
fuze
őstag
válasz
kovisoft #5498 üzenetére
Viszont az egyik fórumtárs írta, hogy neki a Motorola Defy-hoz való headsete gond nélkül működik a G3-al. Brainwavz M5-öm van(mikrofonos változat), amit eddig csak a Defy-ommal használtam és tökéletes vele. Reménykedem, hogy itt sem lesz gond. Persze most már kicsit bánom, hogy ezt vettem, nem a sima M5-öt. Akkor nem kellene ilyesmiért aggódnom.
-
tolvaj!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest