Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok mostanában mennyiért lehet ilyen telóhoz jutni, szeretnék venni eggyet nemsoká?nem jár valaki zuglóban hogy eloben is lássák egy ilyen csodát
-
hevizms
addikt
válasz
Liberator24 #48 üzenetére
Nem feltétel,inkább ajánlott dolog.
Ha nem csinálod meg,akkor sincs gond általában.
Viszont ha gond van,akkor érdemes ezeket megcsinálni. -
Liberator24
tag
Rom telepités előtt a recoveryben megcsináltad a wipe/data factory resetet,a wipe cache partition-t és az advanced-ben a vipe dalwik cache-t?
Én ilyeneket egyáltalán nem csináltam, csak simán cwm-ben install zip from sd. Magyarosított 4.04-re ment fel a magyar JB. Eddig hiba nélkül működik.
-
janez
aktív tag
Én visszatettem az ICS-t. Olyat csinált, hogy az egyik kártyánál eldobta a hálózati kapcsolatot és bármit csináltam nem jött vissza. Mondjuk wipe nem volt, inkább visszatettem a mentésemet. Amúgy tökéletes Sanyesz fordítása, nem találtam angol szöveget.
Ha kijön a végleges JB, azt mindenképp felteszem. Először a hivatalos angollal próbálom majd ki.Türelem, hátha azzal több szerencséd lesz.
-
hevizms
addikt
Előre elnézést kérek ha magától értendő dolgot kérdezek,de nem figyeltem az előzményeket hogy miket csináltál eddig.
Rom telepités előtt a recoveryben megcsináltad a wipe/data factory resetet,a wipe cache partition-t és az advanced-ben a vipe dalwik cache-t?
Ezt a legutolsót lehet inkább a rom telepités után lenne célszerű,de előtte sem árt.Ezt irják egy CWM leirásban:
b.) Wipe Dalvik Cache
A Dalvik virtuális gép cache-t lehet törölni ezzel a funkcióval. Ez általában új ROM telepítése után lehet hasznos (és ajánlott), mert megoldhat sok hibát.
-
Echoo
senior tag
Szervusztok!
A korábban említett problémám a 4.1.2-vel továbbra sem oldódott meg. Ott tart a történet, hogy ma újra flasheltem a magyarosított romot, most microSim-mel. Bekapcsoláskor azonnal a "Sajnos a com.android.phone folyamat leállt" hibaüzenettel találom szembe magam, és ez 1 másodpercenként újra előugrik. Tehát az ügy ott tart, hogy egyeseknél hibátlan a JB, másoknál meg ezzel a hibával használhatatlan.
Jelenleg csak microSIM van benne (természetesen adapterrel), tehát ez sem oldja meg a gondot. Nem azért pezsgek, mert nem tudok élni a JB nélkül, csak jelenleg ki vagyok zárva az esetleges frissítések használatából.
-
Repp
tag
Azért kíváncsi lennék, hogy egy CyanogenMod rommal mennyit menne el a G3 akksija. Mert nekem jelenleg 1,5-2 napnál többet nem bír. Tehát marad a minden este töltés...
-
andrasxx
tag
sziasztok!
örülök, hogy lett végre saját topikunk...
Már eddig is többetektől kaptam hasznos infókat, remélem hogy ezután is számíthatunk egymásra! :-) -
janez
aktív tag
válasz
Liberator24 #29 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani. Csak tippelek. Support-tal (gari, szervízközpont stb.) 80-100 ezer HUF. Az sem mindegy ki a gyártó.
-
Liberator24
tag
Hasonló paraméterekkel rendelkező készülék Magyarorszàgon mennyibe kerülne kb. ?
-
tyuli76
tag
Üdv
Csak azért irok,h megjelenjen a keresöben a forum
-
hevizms
addikt
Kinek milyen tárcsázási/hivási szokásai vannak?
Milyen segédprogramot használ esetleg?
Amióta nekem ilyen androidos telóm van,nekem az első dolgom hogy az egyik képernyőre kirakom a legtöbbször hivottakat a gyorstárcsázó modul segitségével.Hozzátartozók,barátok,munkatársak.Csak rányomok,azt mar hivja is őket,nem kell se telefonkönyvbe belépni se névjegyzékbe.
Szerintem nagyon hasznos funkció. -
hevizms
addikt
Ha már szóba került a tárcsázás.
Tök jó hogy ha valakit hivni akarok és nincs kedvem görgetni,csak elkezdem beirni a nvet és már dobja is ki a lehetőségeket.Minél több betű,annál kevesebb lehetőséggel.
Ja és ami külön tetszik ebben hogy nem kell a régi fajta betűzgetés hanem folyamatosan lehet nyomkodni. -
save
tag
Mondjuk nekem sokkal jobban tetszik a TELEFONkönyv, mint a névjegyzék, s abból egy tapizással kevesebbel lehet hívni. Nem lehetne vhogy ezt betenni a névjegyzék helyére?
...
Közben rájöttem, egyszerűen csak a telefonkagyló ikonra tap a névjegyzék helyett, s ha legutóbb a listán állt, akkor azon fog megnyílni ismét. Ok, rendben ez is.
-
Dominó85
addikt
Nekem is meg fog felelni ez a topik. Nem variálunk semmit most már, max egy Modi-t megkérünk, hogy az első HSZ-be szerkessze be a fontosabb dolgokat és adjon jogok pár embernek az első HSZ szerkesztéséhez.
-
Cyberjack
csendes tag
Nem erre gondoltam!
Arra gondoltam, hogy bele lépsz a telefonkönyvbe.
Ahol ugye fel vannak sorolva a nevek. Na nekem ott régen minden név mellett volt egy telefon ikon, amire ha rányomtál, akkor egyből hívta.
Most viszont nincs és csak úgy tudom felhívni, ha rányomok az adott névre és utána a telefonszámra. -
Cyberjack
csendes tag
Most úgy néz ki, hogy minden frankón megy janeznak hála.
Délután le is tesztelem élesben!Más:
Azt hogy lehet beállítani, hogy a telefonkönyvben egyből tudjak hívni vkit és ne kelljen belépni a kontaktba?
A bladen sikerült oda varázsolni egy telefon ikont! -
Liberator24
tag
Én is a leírás alapján csináltam a gps-t, de elsőre nem sikerült. Aztán kis variálással valahogyan megoldódott. (GPS test progival próbáld meg, hogy törlöd az A-gps adatokat majd frissíted, - hátha) Nekem így tetőtéri ablak alá állva (
) másodperceken belül fixálja a jelet, 13-ból 8 műholdat használva.
-
janez
aktív tag
-
Cyberjack
csendes tag
Megjelentek a piros pontok, aztán megvártam amíg bezöldülnek ( nem mind lett zöld, de nagy része igen ).
Ezek után sem mennek a navi programok.
A 3betüs 1x ment, de nagyon sokat csalt, a sygic is szintén 1x üzemelt, de az is pontatlan volt.
Aztán meg már egyik sem talál jelet. -
janez
aktív tag
Tehát próbáltad az ygps-t? A piros pontok legalább (műholdak) megjelentek? Ha igen, milyen sokáig vártál a jelre?
Epo adatok le vannak töltve? Agps be van kapcsolva? Mobil neted van az agps-hez? Legalább az első alkalommal jó lenne. Utána már, ha magához tér, anélkül is menni fog. -
save
tag
Dominó, ha neked megvan az itteninél átfogóbb anyag a G3-ról, tedd fel azt, és akár töröl(tet)hetjük is, ami itt van.
A lényeg érdekel!Üdv
-
save
tag
Sanyesztől származik:
1, Töltsd fel a telefont teljesen.
2, Telepíted a telefonra Marketból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
3, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kikapcsolod/kiveszed a pipát a GPS, GPS EPO, A-GPS-t, sehol sem lehet pipa.
4, Kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolod és elindítod a Wifi-t.
5, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kipipálod a GPS-t.
6, Utána ugyanitt kipipálod a GPS EPO-t, megerősíted az EPO engedélyezést.
7, A megjelenő EPO beállításokba lépsz és elindítod a letöltést (Wifi kell hozzá) és az EPO fájl infonál szépen leellenőrzöd a letöltést.Ha letöltődtek az EPO adatok visszalépsz a Helymeghatározó szolgáltatások menübe.
8, Kipipálod az A-GPS-t (Wifi kell hozzá) és a megjelenő A-GPS beállításokban leellenőrzöd, hogy a Használt Hálózatnál a Csak Otthon legyen megjelölve.
9. Kilépsz a menüből az alkalmazásokhoz mész és elindítod az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
10, Belépsz az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott megkeresed az YGPS-t és elindítod.
11. Itt megjelennek a műholdak egyelőre piros pontokként. Felül az Information-ra nyomsz és az itt megjelenő ablakban alul először a "full" majd a "cold"-ot nyomsz.A sorrend fontos.
12. Ezután fent a Satellites-re nyomsz és kiviszed a telefont a teraszra, utcára, nekem elég volt az ablakhoz menni vele és figyeled a piros pöttyöket mikor válltanaknak zöldre.21 másodperc után mindkét telefonnal 12 műholdjelet fogtam.
Azóta is stabil GPS jel, olyannyira, hogy most itt bent családi házban, beton födémes szobában is látok 6 műholdat mindkettővel. Kint meg egyenesen pazar a vétel. Pöcre röffen. :-) -
save
tag
Zsolt_72
tabela-tól köszönet:G3 bemutató - Dominó85
Jiayu G3 CWM felrakása - hevizms
Jiayu G3 - Chinamobiles.org német, reg kell!
6577 USB VCOM driver - Chinamobiles.org
Flashtool for JB - xda SOC_verification_fail esetére
Bin4ry root - xda
Romok
Jiayu G3 - Needrom
4.0.4 - Sanyesz
4.1.2 beta - Sanyesz
YABE 4.1.2 magyarítva - hevizmsNekem a JB-en nincs hang a böngészőben. (a gyárit és a Boat böngészőt próbáltam)
Visszatettem Sanyesz 4.0.4-ját egyelőre.
A 4.1.2 gyorsabbnak tűnik, viszont tényleg, mintha az akksi is hamarabb merülne, de ezt nem teszteltem igazán.
Érdekes észrevételem: 4.1.2 nél 3.8 W-ot mutat a fogyasztásmérő (az a konnektorba dugható), míg 4.0.4 nél 4.9 W -ot (azzal a töltővel, amit eredetileg adtak hozzá). -
Cyberjack
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a GPS-el lenne gondom.
Lassan 1 hete van meg a telefon, de nem sikerült műhódakat kicsikarnom belőle ill. 1x egy kis időre.
Próbáltam több programot is: 3 betüs, sygic, navigon valamiért egyáltalán nem indul el, gps test, gps toolbox.Esetleg valami ötlet rá?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest