Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jiayu G3N
csendes tag
A com.android.phone megoldàsa;Telepîtsd a Romot aztàn menj a beàlîtàsok-alkalmazàsok-összes-telefon és ott az adatokat töröld és kész bàr ezutàn is minden bekapcsolàsnàl elő fog jönni de màst nem tudok ajànlani.Amúgy ha a wifi bloutooth nem fog működni G3N rom kell.És a gps nem lessz jó de ezen az oldalon van:
g3jiayu.blogspot.hu -
janez
aktív tag
Parancsolj.
Bin4ry root. -
pazirezz
tag
Köszi .. közben sikerült nagy nehezen rátalálnom a flashtool-ra és a firmware is
majd befontam a hajam, mire lejött a "világvégi" szerverről (főleg mert első körben hibás is volt a file)
lényeg, probléma megoldva .. jobb mint új korábanui.: keresés közben nem találtam értelmes .. lépésről - lépésre leírást a flashtool használatáról (lehet aztán van, csak én nem láttam) .. és így utólag egyszerű .. de esetleg kevésbé hozzá értőnek nehézkes lehet .. ilyen ügyben, ha valakinek szüksége van, véletlen hasonló helyzetbe kerül mint én, segíthetek
más: kamera ügyben folyt korábban a téma .. a ProCapture egy jó alternatíva lehet
-
janez
aktív tag
Én visszatettem az ICS-t. Olyat csinált, hogy az egyik kártyánál eldobta a hálózati kapcsolatot és bármit csináltam nem jött vissza. Mondjuk wipe nem volt, inkább visszatettem a mentésemet. Amúgy tökéletes Sanyesz fordítása, nem találtam angol szöveget.
Ha kijön a végleges JB, azt mindenképp felteszem. Először a hivatalos angollal próbálom majd ki.Türelem, hátha azzal több szerencséd lesz.
-
hevizms
addikt
Előre elnézést kérek ha magától értendő dolgot kérdezek,de nem figyeltem az előzményeket hogy miket csináltál eddig.
Rom telepités előtt a recoveryben megcsináltad a wipe/data factory resetet,a wipe cache partition-t és az advanced-ben a vipe dalwik cache-t?
Ezt a legutolsót lehet inkább a rom telepités után lenne célszerű,de előtte sem árt.Ezt irják egy CWM leirásban:
b.) Wipe Dalvik Cache
A Dalvik virtuális gép cache-t lehet törölni ezzel a funkcióval. Ez általában új ROM telepítése után lehet hasznos (és ajánlott), mert megoldhat sok hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest