Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Hm, az első Cyanogen MOD alapú ROM: [link]
Valaki próbálta már esetleg?
-
bagkri01
őstag
Valaki tapasztalt még a BigBear 670-dik hozzászólásában leírt hibákat, hogy könnyen sérül a telefon?
Bár az elég egyértelmű, hogy nem az egész telefon alumínium, csak van egy alu keret amibe be vannak építve a műanyag dolgok. áramkörök. A hátlapról meg nem igazán hiszem el, hogy könnyem törik, láttam egy videót amin úgy hajtogatták, mint a papírt. Az előlep meg gorilla glass 2. Szóval, szerintem eseti hiba lehet, de valaki még megerősíthetné a tézisem. Már teljesen be vagyok sózva, alig várom, hogy megkapjam az enyémet, bár az ilyen hozzászólások kicsit bizonytalanná teszik az embert. -
fa4hu
őstag
válasz
Liberator24 #690 üzenetére
Telefonálás közben nyomd meg a hangerő le gombot, nyomásonként fokozatosan csökkenti a hangerőt.
-
FMate
csendes tag
Sziasztok!
[link]
Hálózatok és adatkommunikációA telefon tökéletesen használható bármely magyarországi hálózaton. 2G/3G támogatása széleskörű. A 3G-re gyorsan kapcsolódik, de Vodafone hálózatban voltak vele problémák.
Itt azt mondják a vodafone 3G-vel van némi bibi. Ezt megerősíthetem, mivel nálam nincs net egyáltalán ha nem talál wifit. Tud valaki esetleg megoldást? Kerestem a fórumban, de nem találtam választ.
Jelenleg a data connections a mobilnetes SIM-re van állítva, és a 3G enabled is oda van állítva. Néha olyan mintha lenne nafta , de netes appot akkor sem tudok használniKöszi előre is!
-
Liberator24
tag
Hogyan tudnám állítani az előlapi hangszóró hangerejét? Mert telefonálás közben túl hangos az én fülemnek.
-
válasz
#40993792 #683 üzenetére
Köszi, ha megpróbálod.
Még egy /proc/dumchar_info fájlt kaphatnék valakitől? Az még sokat segíthetne.
@(#684) andyTM :
Esetleg flashtool-lal megpróbálnád?
(abba már többször belefutottam, hogy csak a gyári recovery-t hajlandó feltenni a mobileuncletools, a cwm-met nem minden esetben) -
Valaki letesztelné ezt?[link]
Kösz. De csak az vállalja, aki szeret kisérletezni. 6.0.1.2 alapú cwm. -
kovisoft
őstag
A tartalék akksival kapcsolatban azért gondoljátok át, hogy ha hosszan tároltok egy akksit anélkül, hogy használnátok, akkor állásban is tönkre mehet. Aztán lehet, hogy mire szükség lenne rá, addigra már az is rossz lesz. Nagyon nem mindegy, hogy milyen töltöttségi szinten és hőmérsékleten van "eltéve". Persze lehet váltogatva is használni őket.
-
miroon
aktív tag
Nekem tegnap érkezett meg a második G3-mam mixeshop.com -ról. Korrektek voltak most is nagyon
És most fekete szilikon tokot kaptam ami még egy plusz pont
előzőnek barnát küldtek.
Tudom őket ajánlani.
-
Dominó85
addikt
No akkor Zsolt majd rendelhet egy raklappal.
Én gondolkozom még 1 hátlapban és kijelző védő fóliában is (igaz utóbbit még fel sem tettem a telefonra)Egyes elméletek szerint azért látunk egyre több G5-ről szóló pletykát, mert tulajdonképpen az lesz majd a G4-es típus Advanced verziója. (2/32GB + 3000mAh)
-
-
BigBear
senior tag
Jó is, hogy van hozzá hátlap.
Sajnos ma kénytelen voltam észrevenni, hogy a szeretett Jiayu G3-am azért bizony nem fémből van.
SD kártyát cseréltem, hátlap lepattint, ekkor vettem észre, hogy a már elsőre is gyengének látszó hátlapom egyik széle el van törve. De ami még rosszabb, a kijelző jobb alsó szélétől indulva a hátlap lepattintó mélyedésig egy repedés van a burkolaton, az is el van törve. Pedig soha nem ejtettem le és mindig tokban volt.
Előfordult, hogy zsebre vágtam (nem hátsó) és ahogy leültem, éreztem, hogy feszül, de azt azért nem vártam, hogy maga a burkolat eltörik, még ma műanyag is. Hát nem lesz örök darab. -
gghrtz
őstag
Ti nem rendeltetek hozza + akkut? Mert ha kesobb megadja magat az akkumulator akkor szerintem ehhez mar nem lehet kapni.
-
kovisoft
őstag
válasz
Peaceliker #661 üzenetére
Én az Aliexpress-ről rendeltem és kaptam meg a G3-amat. Nekem kissé sokáig tartott míg feladták, de ez amiatt volt, hogy a China Post nem fogadta az akkus dolgokat, emiatt át kellett térni (némi felárral) Hong Kong Post-ra. Legalábbis az eladó ezt mondta nekem. Mindenesetre végül minden okés lett, és mivel volt egy 30 dolláros kuponom, ezért 178 dolcsiért megjött a cucc, amit elég jó árnak érzek.
Az Aliexpress-re is igaz, hogy csak akkor kapja meg az eladó a pénzedet, amikor jelezted, hogy rendben megérkezett. Addig ők "forgatják". És ha 60 napon belül nem kapod meg, akkor visszakapod a pénzt az Alitól, eladótól függetlenül.
Érdemes olyan eladót választani, akinek van sok pozítív visszajelzése és jó a minősítése, akkor nem lehet nagy gond. Sokan rendeltek már innen, és mindenkitől azt hallom, hogy biztonságos. Állítólag nagyobb forgalmú rendszer, mint az eBay.
-
sergio81
tag
A dhgate szerintem is biztonságos, régebben sok mindent rendeltünk innen,de soha nem volt gond!Sőt A vámkezelésen is átjutott gond nélkül mindig minden!Most is csak a miatt vok ideges mert műszaki cikket még nem rendeltem!
-
gabika318
aktív tag
válasz
Peaceliker #661 üzenetére
Az utóbbi időben rendeltem innét tabletet, tokot, pólót, mem. kártyát, átlag 28 nap alatt mindegyik rendben megérkezett.
Persze ott is csak olyan terméket rendelj, amire van már egy csomó feedback. Érdemes "Orders" szerint rendezni a találatokat.
-
Peaceliker
addikt
Sziasztok!
Aliexpress ről már rendelt valaki? Csak mert PP nincs és így nemtom mennyire biztonságos... -
bagkri01
őstag
2013-03-01 23:59:00
SINGAPORE
RRIVE AT AIRPORT
2013-03-01 18:34:00HONGKONG
DEPART FROM AIRPORT
2013-03-01 16:00:00HONGKONG
DEPART FROM FACILITY
2013-03-01 14:00:00HONGKONG
ARRIVE AT HUB
2013-03-01 01:34:31SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY
2013-03-01 01:34:31SHIPMENT OPERATION COMPLETED
2013-02-21 10:37:55SHIPMENT INFORMATION RECEIVED
Az én telefonom most itt tart, remélem minél hamarabb (2hét) a kezemben lesz. Majd írok beszámolót az első benyomásoktól+tervezek egy acer liquid gallant vs Jiayu g3 leírást. Bár már nincs meg az acer, így összehasonlító videó nem lesz benne.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek kb mikor fut ki az összes G3 a webshopokból?
Ilyen telefont szeretnék venni de még nem vitték el az xperia minim így nem tudok rendelni.
Gondolom lesznek az aprón jó állapotú használtak ha kijött a G4 de jobb szeretnék újat venni. -
gghrtz
őstag
Hello! Etotalkrol tudtok valamit?Afat kell fizetni?
-
gabika318
aktív tag
Ellenőrizd itt is a csomagszámot:
-
gghrtz
őstag
Nemááár
Én március közepén akartam pedig rendelni :'(
-
gabika318
aktív tag
Sziasztok!
Hétfőn innét szeretném rendelni:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.htmlAz oldalon nincs jelezve, hogy nem küldenék Mo-ra....
190 dollár + ajándék tok + fólia
tmallboxról érkezett már valakinek G3???
A dupla sim-es topicban lévő táblázatban nincs semmi gond az üzlettel, mégis feljebb az ellenkezőjét olvasom...
Köszi...
-
sergio81
tag
Az én telómat még elvileg nem adták fel, az árát már elutaltam!Mit érdemes ráíratni (pl.:ajándék? vagy valami értéket,) hogy ki lehessen kerülni a vámot?!Kinél mi a tapasztalat?Huhh idegtépő és non hosszú lesz ez a kb. 2 hét!
-
Lidl
senior tag
Hali,
Egy 20x10x5 cm méretű dobozban érkezett. Ekkora a doboza. Ez egy kartonba volt csomagolva, ami pont akkora volt, mint a doboz. Erős ragasztószalaggal volt körbetekerve. Ezzel a hagyományos barna színűvel. Semmi felirat nem volt rajta.
Egy fület, USB kábel és egy töltő volt a dobozban. Semmi más. Meg egy vékony kínai kézikönyvEzt már kétszer ki is olvastam
Ennyi.Lidl
-
Thewi
tag
Sziasztok!
Minideal-ról aki rendelt G3-at, milyen csomagolással kapta a telefonját és milyen tartozékokkal?
Előre is köszi a válaszokat. -
Dominó85
addikt
válasz
drogica2000 #628 üzenetére
Szívesen.
-
Rawulf
őstag
válasz
sergio81 #627 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a Nokia programjai az Outlook-kal tudnak szinkronizálni (ha nincs outlook-od, akkor outlook express a windows xp-nél, illetve live essentials -> live mail, ha windows 7 vagy windows 8 van már a gépeden). Outlook-ból pedig már könnyű átvinni az adatokat.
-
sergio81
tag
Hy!
Tudom hogy nem konkrétan ide tartozik, de próbálok minél felkészültebb lenni mire megjön a G3!Valaki tudna valami megoldást amivel symbianról át tudnám másolni az smseimet a G3-ra?!
köszi! -
Dominó85
addikt
Érdekes kis cikket találtam a Jiayu-ról.
Gyár- és Promolátogatás francia módra
Biza ott a vitrinben nem csak G sorozatú készülékek láthatóak.
-
Dominó85
addikt
válasz
drogica2000 #624 üzenetére
Bekapcs gomb + Hangerő Le
Szerk.: ICS 4.0.4 gyári van az én G3 telefonomon.
-
drogica2000
csendes tag
Sziasztok
van valakinek tapasztalata g3 screenshot készítésben?
próbáltam pár progit de csak eltorzult (mintha nem tudnák ezt a felbontást) képeket csinál
más:
egyéb telefonomon van alap screenshot készítés gombkombinációkkal
az itt forgó romokban van esetleg ilyen? -
Lacusa
csendes tag
Sziasztok,nálatok a gyári kábel csak tölt vagy kapcsolódik is a gépre?
Nálam csak tölt.
Másik kábellal kapcsolódik. -
Dominó85
addikt
Előreláthatólag hétfőre elkészül a Jiayu G3 magyar nyelvű weboldalának Béta v1 verziója. Gondoltam szólok. Semmi extra, de azért remélem várjátok.
Egyelőre csak a főoldal lesz legyártva, illetve pár hasznosabb link és cikk.
Szerk.: ez nem a saját oldalam lesz, hanem miklosandras kollega által már említett jiayug3.info (az első működöképes verzió várható feltöltése szombat délután)
-
fa4hu
őstag
Tapasztalt már valaki olyat a G3-nál, hogy véletlenszerűen hívott valakit, miközben az asztalra volt letéve és a képernyője sötét volt? (Csak a Play-ről vannak programok a telefonon és 4.0.4-ás magyarított ROM van rajta...)
-
miklosandras
csendes tag
válasz
pazirezz #601 üzenetére
Igen, szerintem is a cél az átláthatóság. Igazából csak azért vannak mert saját részre csináltam ezt az egészet, de a JB béta megjelenésével a fixemmel bekerült az oldal az XDA-ba és a chinamobiles-ba.
Egyébként a "android_v4.1.2_H958_eng.scm.1358345878.zip" egy a hivatalos JB béta magyarítása, itteni repo-ból, de nem Sanyesz vagy hevizms féle, azok ennél sokkal jobbak
-
andyTM
őstag
Sziasztok, valaki használja a JB-t a G-on(?), működik benne minden(?), megy stabilan(?), érdemes felrakni, vagy a gyárival jobb?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gabika318 #603 üzenetére
Nem terveztem ide írni, mert "konok" ember lévén egyszer már közöltem, hogy nem írok a G3 topikba, hiszen annó a külön topikkal sem értettem egyet. Sőt egyszer egy véletlenül idetévedt hozzászólásomat le is töröltettem a MOD-dal.
DE: Most ott tartunk, illetve ott tartotok, hogy egy csomó hsz. duplikálva megjelenik a Duál SIM-es topikban és itt is. (CTRL-C és CTRL-V módszerrel, mert nem tudja az illető, hova kellen írni) Ez a kisebb baj.
A Duál SIM-es és ezen topik első hozzászólásában már van egy rakás link. Erre most már a második ember kreál egy-egy újabb "saját" oldalt a G3-nak vagy a JiaYu márkának. Ennek akkor megint mi értelme?
Így már annyira szétszóródik az információ, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik majd közte. Nem magamról beszélek, hanem azokról, akik ide-idetévednek érdeklődni, tájékozódni stb. Akkor lehet velük közölni, hogy ezt a http://mieletunkhosting.com/jiayug3/ oldalon (alias JiayuG3.info), azt pedig http://jiayu.carmonitor.tk oldalon találnak, megint mást pedig az 1. hsz-ben és így tovább...Szóval... ezért nem gondoltam én akkor egy külön G3 topikra. De ha már van, akkor egységesíteni kellene az infókat, linkeket, nem pedig éppen ellenkezőleg.
Bocsánat, most egy darabig majd megint nem írok...
-
pazirezz
tag
válasz
miklosandras #583 üzenetére
Szerintem is nagyon jó ötlet ez a tárhely dolog
Hisz, nem kell később keresgélni a cuccokat a telefonhoz ...látom, már vannak feltöltve rom-ok, ilyen-olyan cuccok .. és ezzel kapcsolatban egy ötlet:
nem lenne jó dolog, ha a kérdéses rom, vagy akármi mellett lenne egy azonos file nevű TXT is feltöltve, ami tartalmazna némi információt, linket a tartalmáról?!pl.: ez a rom már fenn van: "android_v4.1.2_H958_eng.scm.1358345878.zip"
ebből nekem túl sok minden nem derül ki, hogy mennyire stabil, mi működik, ki csinálta, honnan származik .. stb .. gondolom guuglis keresgéléssel rá lehetne találni, de egy link-kel, leírással sokkal könnyebb lenne szerintem ... illetve, ha később már sok minden lesz fenn, úgy is megkönnyíthetné a letöltő dolgát
(plusz nem beszélve arról, hogy feleslegesen nem töltögetne le senki olyan file-okat, amiről már esetleg korábban tudná, hogy nincs is rá szüksége)Mondom, csak egy észrevétel volt, a tárhely léte dicséretes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- fűnyíró traktor
- Spórolós topik
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest