Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
klarkzone
tag
válasz
cappa72 #4232 üzenetére
Köszönöm szépen, ennyi, egy mondat és az ember képben van, akár a téma összefoglalóba is be lehetne másolni ezt a linket...
Kissé ideges vagyok, cserélgettem a kerneleket, de sajnos semmi változás, nekem nem csak az alsó gombok érzéketlenek, de a képernyő alján egy csíkban is, ezeket még úgy ahogy elviselném, de a ghost touch az már borzasztó. Keresek csomagolóanyagot és küldöm vissza...Legyen ez mások számára is tapasztalat, hiába egyezik a felső chiphez vezető szalagkábelen lévő felirat, nem fog megfelelően működni a kijelző. Biztosan állíthatom ezt, hiszen 2db. G2F-em van, amit most javítok az a Ver. 02-es kijelzővel volt szerelve, de rendelés után kipróbáltam a saját telefonom kijelzőjével ami Ver 01. és azzal tökéletesen működött, ami meg megérkezett azzal meg nem, szóval nem a verziószám a lényeg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Tenisz topic
- Könyvajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BorosPoH!ár
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Limitált!! Nothing Phone (2) 12/512GB Dual-Sim független fehér GARANCIA 2027 ig. Beszámítás ON.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest