- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Honnan
csendes tag
Kénne egy hivatkozást (linket) tenni a hírekben a fórumokhoz, mert igy könnyeb lenne a témához hozzászólni. Állandóan keresgéni kell a re:hírek-et. Ez csak egy észrevétel. thx
-
Nah, felment az első nagyobb peccs, illetve Adival újra felraktuk az adatbázist -- segített :).
-
klepto
addikt
Nálam nagyon lassú a PH! Szerver. Ez másnál is így van, vagy a hiba az én készülékemben van :F
Ha másnak is lassú, akkor felhivnám az illetékes elvtárasak figyelmét a problémára, és egyúttal kérném őket, hogy egyúttal orvosolják is azt :U -
Calogero
addikt
Nektek is lelassult a PH?
-
Mennyi?
aktív tag
Szisztok!
Miért van az, hogyha hozzászólok egy témához és elküldöm, akkor a ''kiszolgáló nem található'' duma jelenik meg /IE6/ és a jobb oldali listámra sem kerül fel, de a hsz megjelenik a topicban? :F -
Notes
senior tag
Nem tudom hol, vagy kinek jelezzem, meg nagyon nem is érek rá, de a letöltés/util alatt ez fogadott:
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL link resource in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148 -
KovacsUr
addikt
Ha ismert a probléma, bocsánat... a kereső mégsem műxik (legalábbis nem úgy, ahogy szeretnénk, hogy működjön).
Az oldalon belüli kereséskor csak a beállítások szerint megjelenítendő első oldalon keres a témában (azaz pld. ha a beállításunk ''lefele 50 hozzászólás'', az utolsó 50 hozzászólás között keres, függetlenül attól, hol vagyunk éppen a témában, ha ''felfele 100'', az első száz között, stb.) -
Esmein
nagyúr
Biztosan volt már, de nekem nagyon hiányzik : Sticky, kifüggesztett téma, állandó téma ahogy tetszik. Moderátorok rögzíthetnének egy két fontosabb témát hogy a kezdőknek ne kelljen mindig azt mondani hogy keressen rá itt vagy ott, hanem egyből a szeme előtt lenne mint valami faq.
-
Tesztke, újfent...
-
Tesztke...
-
Biaggio
őstag
Csúnya bugok jöttek szembe az elműlt 10 percben:
[L]http://twentyone.uw.hu/phphp.JPG[/L]
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Akkor én vagyok a harmadik, én csak pop-up-okat blokkolok, illetve az Operám. :)Szerintem a user-ek kis százaléka blokkolja csak a pop-up-okat, még kisebb százalék a banner-okat. Már csak abból kiindulva, hogy még mindig milyen sokan használnak IE-t, pedig messze nem a legjobb böngésző. :(
-
Pet_i
senior tag
válasz
kamikaze boci #1870 üzenetére
Na látod!:t
Ugye, hogy ugye?:P
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
válasz
kamikaze boci #1865 üzenetére
Bocs, de az vesse rám az első követ, aki nem blokkol bannereket és pop-upokat (már a megrögzött reklámolvasókon kívül...:U).
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
válasz
kamikaze boci #1861 üzenetére
Az eddig is blokkolta és attól még teljesen egyben volt az oldal. Mondom, csak az új zöld csík óta van. (NIS-t használok már 3 éve...)
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Üdv Parci!
Amióta zöld csík van a főoldalon, nálam így néz ki a PH! mind IE-ben, mind Firefox alatt (NIS 2003-mal):
[L]http://mappa-data.prim.hu/data/-TMTA4NTc2NTA5OTA=/0b/0bffbc70/7ed9894f/ph.jpg[/L]
A felső menüsor teljesen szét van szabdalva, viszont ha a fórumra navigálok, ott már minden OK. :F
Zöld csík előtt minden rendben volt még a NIS-sel is.:(
[Szerkesztve] -
tildy -- ha nekifeszülünk a wap-nak, szólok.
fade -- dolgozunk ezen-azon, hamarosan indul pár komolyabb újdonság :). -
Fade_Away
őstag
szvsz jó a dizájn
-lehetne egy linkgyüjtemény infós portálokra
-lehetne egy picit több hír a hírek végén lehetne több link a cikk végen ha valakít jobban érdekel az adott hír.
-Nemakartok webshopot csinálni? :)
szvsz jelenleg a prohardver a legjobb hw-sw magyar hírportál. -
Vertic
aktív tag
lehet, hogy ezt már javasolták, de nem lesz favicon-ja a ph!-nak? most már van logó meg minden, szerintem jó dolog az a favicon, vagy hogy is hívják :D
-
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest