Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
rii
nagyúr
szreintem módosítani kellene a határokat a rang-oknál.... (:
most ........:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::
ujonc 0-51
lelkes ujonc 52-101
kvázi tag 102-201
tag 202-401
fanatikus tag 402-801
senior tag 802-1501
östag 1502-2501
godlike 2502-4001
ph addikt 4002-6001
ph kedvence 6002-?
itt a vége felé kellen emelni a tétet ....... (:
godlike 2502-6001
ph addikt 6002-10001
ph favourit 10002-?
szerintem ....... mert van aki hamarabb elér godlike-ból ph addikt-ba.... (: mint más tag-ból fanatikus tag-ba ........ :Đ -
tsello
aktív tag
Szerintem egy olyan rész is lehetne hogy melyik nap melyik témához szóltam hozzá. Ennek azért van talán jelentősége mert írok vmelyik témába de késöbb nem találom akkor ez alapján gyorsan visszakereshető lenne.
Nem lenne lényges hogy hónapokig menjen vissza de lényeg hogy frissüljön ha írok bele és pl. rendezze hozzászólás időpontja szerint. -
rii
nagyúr
[1.] kéne olyat csinálni... hogy minden tagnak lenne egy üzenöfüzete ... :)
és a májti házigaszdák, meg a modejátorok beirnának oda, hogy mi nem teccik az adott tag viselkedésével ....... :)
mittomén, .... vegyen vissza aaa ... a .a. .a..a. .a.. aaaaa .a.a .a.aaa monitoknála a TFT fikázásából... és legalább nem a többiek elött történne .... és nem lehetne rá valaszolni .... :DDD vagy betartja , vagy nem .........
[2.] a tagok neve mellett onlályn ... vagy ufflájny .... ;) -
vicces
addikt
hi!
lehet, hogy már irtátok, de nincs kedvem 1000 h.sz.-t végig nyalni.
szoval:
MIKOR LESZ MEGINT KERESŐ???
ÉS MIKOR TUDOM A H.SZ.-EK SORRENDJÉT UGY BELŐNI, HOGY A LEGUCSÓ H.SZ. LEGYEN LEGFELÜL, ÉS A TÖBBI ALATTA???? -
klepto
addikt
Kedves házigazdák! :(((
Eddig a többi válltoztatás megszokható volt, de ez béna, és zavaró lett :O -
up
senior tag
''Közkívánatra'' felfrissítem egy régebbi ötletemet: ki lehetne írni a fiatalabb tagoknak (mondjuk 2 hétnél rövidebb tagság vagy 100- hozzászólás), új téma nyitásánál egy kis mezőbe, hogy
1) használjon keresőt (oda is linkelni nekije!)
2) találó címet adjon (nem ''help'', ''ezt mi okozhatja'', ''lefagy a gépem'' mert ilyenből tizenkettő egy tucat, és bosszantó, hogy meg kell nyitni mert nem tudni kb. mi van benne)
3) helyesírásra fokozottan ügyeljen
Ha egy bizonyos hozzászólásszám vagy idő után sem tanulja meg, illetve régi tagoknál ez már fölösleges, de addig hátha használna... Ezzel sok igénytelen és fölösleges témacímet meg lehetne spórolni (kevesebb admin munka...), és szerintem nem olyan nehéz fejlesztés! :)
üdv
up -
Polesz
addikt
Egy apró hiba a motorban:
[L]http://polisoft.freeweb.hu/phbug.jpg[/L] -
rii
nagyúr
kéne csinálni az
aktiv tagok
mintályára egy
inaktiv tagok
izé....-t is ..... hogy akkor klikkelnék arra, ha tom, hogy mára vége.... tehát nem kiloggolás.... hanem hogy maj csak holnap leszek már .....
no......... :) -
rii
nagyúr
lyóóóóóó m1ek ogya lyis ... :)
gye tye meg gyelye a gyebilyánosbaa ..................
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:) -
rii
nagyúr
azt nem lehetne megoldani... hogy sikoltani tuggyak egy tagnak.. ha onlályn? valahogy valami lyelezné neki.... mindenki emgnyithatna egy külön ablakot erre ... vagy pedig a belyelentkezett lyúúzereknél lenne fent egy sor... és az pirosan villogna ha üzenet érkezett volna...
az üzenet: ki üzen... és melyik topicból ....
mer én most pölö polesznak ordibálnék.... de nem m1 :) -
engusz
veterán
Nekem még mindíg nincsenek sehol se képek! Nálam van a bibi?
-
Apika
addikt
És már vissza is jöttek a képek! Ha negyedórával később kapcsolom be a gépet, okafogyott lett volna a kérdés.
-
ranger
csendes tag
A nyereményjáték oldalon http://prohardver.hu/ph2_abit_jatek.php
az ::aktuális tab alatt
:: aktuális:
Elindult a második forduló!
3. forduló - 0. feladat
3. forduló - 1. kérdés
3. forduló - 2. kérdés
3. forduló - 3. kérdés
3. forduló - 4. kérdés
3. forduló - 5. kérdés
van kiírva! (08.07 07:45-kor legalábbis) -
Apika
addikt
Sziasztok!
Tegnap este óta nem látszanak az arcképek (csak néhány), és a grafikus elemek a fórumban. Nálam van a gond, vagy Ti is ezt tapasztaljátok? -
tomcs
őstag
biztos emlitettem mar de mi az ideologiai alapja az oldalak automatikus frissitesenek? engem elegge idegesit, pl behozok 3-4 hosszabb tabot es elolvasok kettot, kozben mar frissit es ha nem szolok hozza akkor a harmadik-negyedik olvasasa kozben mar ki is tud jelentkezni es csak azt latom hogy sehol nincs amit olvasnek. meg amugy is egyaltalan nem szeretem ezt a ficsort, nem le7ne nelkulozni vagy valaszthatova tenni?
-
KovacsUr
addikt
A motor hozzászólásoknál nem csak a ;]-t cseréli, hanem a ']-t is, ráadásul ilyenkor igaziból csak a ] cserélődik, az aposztróf is ott marad előtte. Lehet, hogy más karakterekkel is előfordul, de most konkrétan ebbe sikerült valakinek belebotlania.
Teszt:
" ]" (0x0020,0x005D) " ]"
"']" (0x0027,0x005D) "']"
";]" (0x003B,0x005D) ";]" -
Cathfaern
nagyúr
A régi álleesős smile helyett ajánlanám ezt:

-
Marcus
aktív tag
Valami baj van!
Nem lehet megnézni az emberek infóját!
(A távoli eljáráshívás nem sikerült.) -
PeliScan
addikt
Nem biztos, hogy jó 5let, de mint ahogy a nagybetűket is, a topic-címeknől kiírt6ná az engine a ''!!!?'' karatereket. pl ha egymás után van 2nél több ! akkor egy lesxz belőle. engem kicsit zavar a ''Számítógépasztal!!!'' címben az már-már életveszélyt jelző felkiűáltójeltömeg. :)
-
Cane
őstag
Nem olvastam el az előttem levő kb. #934 hozzászólást, de látom, hogy a most regisztrált tagok nem keresnek a keresőben, hanem nyitnak n+1 topicot a már meglévő topicok mellet, holott a régi topicokban már ki van tárgyalva minden.
Szerintem meg kellene oldani valahogy, hogy a regisztáláskor egy beiktatott ''rész'' kioktatná az új tagot, hogy hogyan is kellene használni a keresőt, mielőtt topicot nyitna. -
sebela
aktív tag
Warning: Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 8 in /export/www/prohardver.hu/rios2_uzenet_input.php on line 562
Nincs meg a megfelelő jogosultságod!
Ez mi?A netpécés hírhez akartam hozzászólni és most egy láthatatlan hozzászólás van:O -
twollah
nagyúr
Egy mighty HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR igazán rendbehozhatná az OFFTOPIC3at.
Olyan zavaró, hogy nem jelenik meg az oldal normálisan akkor ha a hozzászólások számának a megjelenítése 30dbra van állítva. -
h4ndsp1k3n
tag
Nekem is van 1 ötletem: legyen ilyen utolsó tíz fórum amit látogattam vagy vmi ilyesmi, mert nehéz előkeresni a régebbi eldugott fórumokat, pedig +nézném hogy írtak-e utánam. Az emailes értesítés meg nem a legjobb, főleg ha teszem azt nem jut eszembe 1 napig és utáne +nézem az emailt és kapok kb 250 levelet hogy új hozzászólás érkezett a topicba... Ja meg kéne topic kedvencek is
-
twollah
nagyúr
Valamit kéne csinálni a Ph motorjának a hozzászólás részével.
Egyre többször találkozom azzal a hibával, hogy hozzászólok valamihez, és a hozzászólás egyáltalán nem jelenik meg a fórumban. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ha lehetne egy apró kérésem, azt szeretném kérni, hogy a hírek végéhez újabban zárójelben dőltbetűvel hozzáfűzött részt valahogy másképp válasszátok el a konkrét hírtől mint e két módszerrel, mert tök fárasztó a szemenek több mint 10 sort olvasgatni ilyen dőltbetűből! Thanx!
-
Sziasztok!
Már lehet, hogy mondtam, de egy chat felület biztos, hogy feldobná a PH!-t. -
tildy
nagyúr
Nem lehetne olyan, hogy egy fórumhoz hozzászóláskor a form alatt megjelenjen a fórum?
Ez esetben elkerülhető lenne, hogy egymás után négy vagy több hozzászólás jöjjön tőlem.De szerintem másnak is van hasonló problem.
Nem akarok iylen miatt senkit magamra haragitani, de úgy tűnik sikerült, pl. tsibe... -
Nimrod
addikt
Lenne egy kérésem. Please ha lehetne nékem elég ez a hozzászólásszám, nem azt kérem, hogy álljon meg a számláló, hanem hogy ne fejlődjek - értsd: GrandMaster titulust akarok, csak magamnak (milyen szerény mi?) és maradjak mindig az (nem kő nekem függő meg félisten kategória). Megoldható?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Szpéjszeket betettem, Parcinak egy lecke, hogy kényszerelválasztást tegyen az új motorba, mert ez problémás így (meg széles képnél is). Jelzem neki, igaz most nyaral, biztos észveszejtő módon keres valahol egy csatpontot, hogy ránk nézzen,:P
E. -
Shim
őstag
wáááááá.
Két hétig nem volt netem. Felforrt a modem. Visszajövök erre még mindig nincs poll. Milyen dolog ez?! :P
Az oldaltörő topicot meg úgyis hamarosan törlik, úgyhogy jelyreáll a rend... -
tildy
nagyúr
Nálam van így elcsúszva a fórum?!Vagy mindenkinél?
-
Polesz
addikt
Nem akarok kukacoskodni, de a topic címekben a helyesírási hibákat javítani kellene a moderátoroknak :U
Pl mér nem megy helyett Miért nem megy...
Tudom a szleng de akkor is. -
tozso
tag
Sajna nem változik a helyzet, nem látszik a Gta-s hozzászólásom.
:O:O:O -
Keitaro
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
Parci 16:30 kormueken hozzaszoltam a gta totyikhoz, fell is tette datumszerint a tetejere, de a hozzaszolasomnak nyoma sics benne, vagy csak nem latom!
udv
neduddki -
tozso
tag
Az üzenetek száma nem igazán stimmel néhol, például a Gta Viec City topicnál 702-t mutat, de ha megnyitom akkor az utolsó 712. hozzászolást mutat.
-
tozso
tag
jnos megint nem látni az utolsó hozzászólásokat egyes topicokban. :O
-
Polesz
addikt
Mondjuk azt nem lehetne megoldani, hogy a téma nem tűnik el a süllyesztőben, hanem egyszerűen a hozzászólásokat törlitek, majd az 1-es hozzászólásban közlitek, hogy ''az indított téma méltatlan volt a ph! szelleméhez'', ''szétoffolás miatt'', ''egyéb okok miatt'' be lett zárva?
-
Polesz
addikt
Mondjuk azt nem lehetne megoldani, hogy a téma nem tűnik el a süllyesztőben, hanem egyszerűen a hozzászólásokat törlitek, majd az 1-es hozzászólásban közlitek, hogy ''az indított téma méltatlan volt a ph! szelleméhez'', ''szétoffolás miatt'', ''egyéb okok miatt'' be lett zárva?
-
Polesz
addikt
Ahogy néztem a bezárt topicokkal nincs gond, ott rendesen megjelenik csak a figyelmeztetés. Mondjuk szerintem azt meg lehetne oldani, hogy ha már zárt a topic akkor a Válasz lehetőséget ki kellene szedni. Nem tudom mekkora meló lehet én csak gondolkodom hangosan és feleslegesen :D
-
Genialis
aktív tag
Ötlet: A főoldalon a hírekhez tartozó linkekbe bele kéne túrni egy title=''x hozzászólás''-t is az eddigi hozzászólások számával. Csak nem tudom mennyire lassítaná be a főoldalt. Mondjuk ez csak a fórum adatszerkezetétől függ.
-
lesaux
veterán
https-t lehet majd linkbe tenni?
-
Apika
addikt
Az új R3 motorral lehet módosítani utólagosan a hozzászólásokat? Így kevesebb felesleges korrekciós hozzászólás lenne.
-
-
Huhh, jó sokat írtatok.
Kalandor emailcímét szerintem Kalandor buherálta meg, azért volt bugos ott a hírnél, mert rossz volt a mailcím.
A topikokra ránézek. Amúgy még tegnap is peccseltem ezt-azt, úgyhogy megkérek mindenkit, hogy gyűjtsük össze azokat a hibákat, amik MOST fennállnak!
Köszi. -
Panther
HÁZIGAZDA
Egy kis hiba látható a [L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=3729[/L] oldalon a #1-nél :D
(Ha már eltűnt volna: [L]http://pantherz.uw.hu/ph1.jpg[/L] -
Sanya
nagyúr
Egy megjegyzés: Az utóbbi időben ismét élvezhető a prohardver. Gondolom köszönhető ez a moderálásoknak.
Köszönöm
Aktív témák
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- weiss: Autó költségek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest