- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Tisztelt Házigazdák!
A #896-os számú hozzászólásban jelzett probléma még mindig fennáll!
Legyetek szívesek megnézni. Előre is köszönjük. -
tozso
tag
Írtam a GTA: Vice City topicba. Ha nézem a topic címeket akkor ott van hogy én vagyok az utolsó hozzászoló, de ha megnyitom akkor nem látom a hozzászolásomat. Ja és a hozzászólás számok sem stimmelnek.
-
Egon
nagyúr
Miért nem tudok hozzászólni az eredeti játékot vennék topichoz?!? :(
-
neduddki
nagyúr
HI!
ja es egyfojjtaban esztet nyomja:
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: news: Permission denied. in /export/www/prohardver.hu/include/_kozep_forumfejlec.php on line 26
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /export/www/prohardver.hu/include/_kozep_forumfejlec.php on line 27
w2ksp3, opera7.11
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Parci egy kerdes! Amikro jon lefele egy forum amin meg nem jartam gyonyoruszepen es sajnok tok lassan agya befele hozzaszolasokat, eszt meg mult heten nem csinalta! Egy hozzaszolas kb 1 sec! Ez szegeny kis gepem lassult le, eves a 100-as halo vagy mitom en????:-))))
udv
neduddki -
Dirtyz
őstag
Könyörgöm, nem politizáljunk!
-
tozso
tag
Hali
Lehet hogy csak nekem de nem frissül a hozzászolások és friss topicok sora.
Pl.: tegnap a szoftver rovatban irtam a Végigjátszás topicba és ma nem jelenik meg. Ha rákeresek akkor kidobja hogy van benne hozzászolás és az utolsó jóval korábban volt. Viszont ha megnyitom akkor már ott van a tegnapi irásom is.
Mi lehet a baj? Csak nekem nem jó. -
biker
nagyúr
szerintem itt van egy kis hiba :D
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=1881[/L]
nem tudom hogy kerül ide a ventillátor és a bakelit lemez képe...:F
mert nem róluk van szó....... -
elmo
aktív tag
Főoldalon most épp a ''Chaintech Zenith 9CJS -- 875P Deluxe''-ról szóló cikk van a középpontban; alatta ráklikkeltem a ''[+] További alaplapok''-ra, majd a következő sorokat olvastam:
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: No such attribute or function 'lang' in /export/www/prohardver.hu/rios2_temakor.php on line 103
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /export/www/prohardver.hu/rios2_temakor.php on line 104
:U -
Panther
HÁZIGAZDA
Gondoltam hogy ez lesz a válasz, hogy a kódoltat hasonlítja össze. Ezzel viszont egy baj van. Hogy az ilyenek, mint pl. az md5-kódolás sztem azért nem jók jelszóra, mert mivel a 32 byte-ból nem állítható vissza mind a 700 MB _egyértelműen_, ezért nagyon sok olyan 700 MB-os file létzhet, aminek ugyanez a sum-ja. Jelszóknál pedig nem lenne nyerő, ha elfogadná pl. a ''vajaskenyér''-t is, meg a ''mentőcsónak''-ot is, csak mert mindkettőnek ugyanaz az md5-je (vagy akármilyen másfajta kódolása)...
-
samson
tag
apropo biztonsag, egy epito otlet:
a bejelenkezeskor(amikor a jelszot kuldi a felhasznalo) https-re valtas nem artana, csak arra az egy mozzanatra.
gondolom nem fizetnetek egy verisign alairasert, de egy self-signed is boven megteszi -
samson
tag
csak egy egyszeru szemleltetes:
md5 kodolas
md5(700mega data) => 32 byte md5sum
a 32 byte md5sumbol allitsd vissza a 700 megas data-t...
panther!:) -
samson
tag
>>Lehet hogy csak dekódolja ilyenkor... mert ahol kódolási algoritmus van, ott van dekódolási is
ez igy nem igaz:)
a password kodolasok egyiranyuak(jobb helyeken)
azaz: nem a kodolt pwdt dekodolod es hasonlitod ossze a kapott valamit a begepelt passworddel, HANEM: a passwordot kodolod, s ezt hasonlitod az elkodolt pwd-hez. -
sebela
aktív tag
Nem tudom, hogy volt-e, de most vettem észre!
Valaki törölt a ''Melyik játék lesz 2003 legjobbika''című topicból pár hozzászólást,de a fórumok oldalon utolsó hozzászólóként még mindig az egyik törölt hozzászóló van kint.Ezt is ki lehetne javítani valahol! -
The_Tom
senior tag
most megis latszanak a hirekhez tartozo hozzaszolasok egybol?? eddig csak ki volt irva hany db van, most is ki van irva, de egybol latszanak is, hogy van ez?? :)
Üdv. -
Apika
addikt
Nagyon tetszik a PH-ban, hogy ha érdekel egy téma, akkor felesleges hozzászólás nélkül is rá tudok kattintani a felső fülre, és ''Kérek egy emailt, ha hozzászólnak ehhez a témához!''
Viszont az e-mail nem irányít a konkrét hozzászóláshoz, hanem a téma elejére ugrik. Tudom, hogy az e-mail tartalmazza a hozzászólás számát, de úgy egyszerűbb lenne. -
samson
tag
válasz
Cathfaern #867 üzenetére
nem tudom.
elkodolni a passwordot nem nagy dolog. sehol nem taroljak/kezelik a passwordoket kodolatlanul. a password egy eleg privat dolog.
gondolom sokan hasznaljak ugyanazt a pwd-t sok mindenhez. nos, ha vki felnyomja a PH-t, akkor van egy jo kis pwd adatbazisa kapasbol... -
Cathfaern
nagyúr
Tudom, hogy fontos az adatvédelem, meg minden, de most gondolj bele, mi történne, ha ellopnák a PH!-s jelszavadat...Mondjuk aki ellopta beírja minden második topicba azt a te neveden, hogy ''hülye seggfej mindenki''. Utána te másnap belépsz és megmondod, hogy valaki ellopta a jelszavamat, bocsi. Valószínűleg el fogják hinni, hisz nem ezt a stílust szokták meg. A Házigazdák meg kitörlik a fake hsz-eket. De egyébként is, kinek van ehhez kedve szerinted? Harmadrészt, lehet, hogy most adtál valakinek ötleteket...mi lett volna, ha ezt e-mail-ben írod meg (ha már úgyis annyira fontos az adatbiztonság...)? :F
-
samson
tag
az ''Adataim'' -resznel ott van a user pwd-je a html-ben. ami nem tul nyero.
s amibol az is kiderul, hogy a passwordok nem kodoltan vannak tarolva a db-ben, hanem csak ''plain text''-kent, ami nagyon nem nyero. -
napos2600
tag
! az ötlet !
a keresoben jo lenne egy olyan funkcio, amivel 1db forumtemaban lehetne keresni...
most neztem a winxp kerdesek/valaszok topikot de meg 100as bontasban is tul sokaig tartana rakeresni egy szora! -
Cathfaern
nagyúr
A [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=18272[/L] topicra hivatkozva:
Jó lenne egy olyan funkció, hogy a ''Fáradt gőz'' témákat ne jelenítse meg a fórummotor (ezt az adatoknál lehetne állítani). Ugyebár ezt most is tudja, hisz a főoldal így működik, szóval csak ki-be kapcsolhatóvá kéne tenni. Hisz biztos vannak olyanok, aki nem kiváncsiak az ilyen nem feltétlenül számítógéphez kapcsolódó topic-okra. S tényleg, ők miért nézzék ezeket (mármint a legfrissebb topic-ok között)? Viszont nagyon sokan vannak, akik meg kifejezetten igénylik az ilyet ;] (többek közt én is) -
dshk
aktív tag
már jó ideje hibásan jönnek az új hozzászólásról értesítő emailek.
A hiba oka, hogy a levél quoted printable kódolásban jön (mellesleg nem iso hanem windows karakterkészlettel), az url viszont nincs kódolva. Ily módon pl. ebben az url-ben
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=17777
''='' helyett egy ASCII hex 17-es karakter jelenik meg a levelezőben''
még mindig... -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
KovacsUr #855 üzenetére
Néha olyan hogy jönnek az SQL hibák, aztán visz is tovább mintha amikor minden OK, de olyan is van hogy nincs hiba és azt hiszi az ember hogy tényleg elment a HSz... vagy nem? Lehet hogy ez olyankor van ha OK-t nyomok, aztán már megyek is a másik ablakba csinálni vmit, és amikor visszajövök, már továbbdobott a következő oldalra, ahol persze az én HSz-em nincs meg.
-
KovacsUr
addikt
Hm. És nem is ír ki semmilyen SQL hiba-gyűjteményt ilyenkor?
-
Cathfaern
nagyúr
A #661-ben vázolt esemény egyre többször fordul elő :( Eleinte a linuxra és a mozilla-ra gyanakodtam, de most Photoshop miatt átjöttem Win-be, és itt is bekövetkezett (Explorer-rel) :( Szóval nem hinném, hogy az én oldalamon lenne a hiba. Egyébként sehol máshol nem tapasztaltam ezt.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Eszembe jutott egy apróság.
Ha úgy szólok hozzá, hogy a hozzászólásom az adott oldalon az utolsó lesz (pl. nálam 50 hsz/oldal van beállítva, így ilyennek számít mondjuk a #100), akkor a motor a hozzászólás után a következő oldalra (#101-#150) rak engem, ahol persze nincs semmi, és ez zavaró tud lenni. -
sti
tag
Nekem az lenne a kérdésem hogy tudja e valaki azt hogy mennyi idő allatt log-ol ki a PH ha bejelentkezem.Szerintem nagyon kevés ez az idő én napjában kb 10-15 ször jelentkezem be,nem lehetne ezt a limitet valahogy megemelni?
-
dshk
aktív tag
már jó ideje hibásan jönnek az új hozzászólásról értesítő emailek.
A hiba oka, hogy a levél quoted printable kódolásban jön (mellesleg nem iso hanem windows karakterkészlettel), az url viszont nincs kódolva. Ily módon pl. ebben az url-ben
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=17777
''='' helyett egy ASCII hex 17-es karakter jelenik meg a levelezőben -
rii
nagyúr
hááááááát, ez igaz .... de inkább itt az a fontos, hogy ''ne három papirzacskó beszélgessen geymás alatt'' ... mint hogy valaki ezt monta volt ..... :)
és lenne egy számláló, és minden uj reg láthatná, hogy az adott képet már hányan használják.... 0: még senki... 1-2-5: eggyen, ketten, öten.....
kapásból a kép alapján ugyse lehet megismerni az embereket, mert Parciék nem mennek bele az egyedi képekbe .......
de amugy igazad van .... :) vagyis nem :) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
rii
nagyúr
szal lehetni csálni ilyeneket... ha aszongya valaki, hogy oké, akkor én csinálok több fejböl is ilyeneket.... -
Nimrod
addikt
Kéne egy tetszési index, mint a HWSW-n (csillagok), ami pl. havonta nullázódna. Legalább tuggyuk, mikor kő visszavenni :U
-
zsoltee10
addikt
Nem tudom megállni. :) Mi volt tegnap este/éjjel a PH!-val? Nem jött be. Már kezdtek elvonási tüneteim lenni. ;]
-
rogers
aktív tag
2 5let, lehet, már volt, sajna 840 hozzászólást nem tudom végignézni:
1. bejelentkezés. Nem lehetne megcsinálni úgy, hogy megismerjen amikor legközelebb az oldalra lépek? Elég sok helyen működik ez, asszem a sütikkel kell csinálni.
2. Mail értesítés új hozzászólásokról: vhogy ''csomagoltan'' kéne küldeni, mert az egész postafiókot eláraszthatják a PH! jelzések. Vmi olyan opcióra gondoltam, hogy beállítható mondjuk 1 nap hányszor kérek üzit, vagy óránként hányszor v. hasonló. Max lehetne ''priority topic'' amire azonnal küld... -
tozso
tag
Ha hasonló témában indít valaki topicot, de már a régiben rengeteg hozzászólás született aakor nem lehetne az újat törölni, vagy a hozzászólásokat átirányítani?
Szerintem felesleges a pár hozzászolásos hasonló topicok fenntartása, nem? -
KovacsUr
addikt
Kéne sortörést beszúrni smileyknál... most törte valaki apró darabokra a fórum dizájnját :C:C:C stb beírásával
-
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy a cikkeket olvasva, amikor felfedezek egy elírást, ilyesmit, és szólni akarok, azt mondjátok írjak mailt. Akkor viszont: miért van az hogy a ''szerző''-re kattintva a lap tetején még mindig csak a ''Hiba az oldalon'' szöveget tudom meg, a szerző adatait (és így email címét) nem?
-
tildy
nagyúr
Nem lehetne egy keresőmotor adott illető hozzászólásaira?
Spec én szoktam az ilyamioit az index fórumán használni, amikor eszembejtu egy 2 évvel ezelőtti dolog, amit tudok valakihez kapcsolni. -
rlazol
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
-
rlazol
veterán
lehet, hogy csak én nem tudom megoldani (ebben az esetben help plíz), de ha nem, akkor bátorokodom javasolni, hogy a topicra kattintva egyből az utolsó hosszászólás oldalára ugorjunk. Nekem pl nincs olyan inetem és gépem, ami 500 hozzászólást normális tempóban meg tudna jeleníteni egy oldalon, és sokszor még annyi se lenne elég.
-
jeges
senior tag
nos, egy ötlet ikonprobléma megoldására:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7470&start=1000000#msg207[/L]
hátha...:) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
óóó Zsanett! #801 üzenetére
Tudod a smile-k azért vannak, mert a neten nem tudok alkalmazni a nem nyelvi jeleket. Azaz a hanglejtés, mozdulatokat, stb. És ugye nem akarod azt mondani, hogy ezek nem jelentenek semmit?
-
kamikaze boci
őstag
Adott felhasználó hozzászólásait szeretném átnézni, a keresőben nem találtam hozzá tartózó menüt. Ilyen láma vagyok?(!)
-
rii
nagyúr
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=17396&start=1000000#msg54[/L]
MSG #22-#23 & #50
mér lehet ilyet... hol vannak az agregátorok, az aligátorok, a terminátorok, a radiátorok és a moderátorok .........? :( -
óóó Zsanett!
tag
Üdvözlök mindenkit a szmájli rovatban.
Én speciál szarok a szmájlikra - gyerekeknek való.
Na persze látványos, fôleg ha mozog, de ezt inkább egy Smile fórumon
beszéljétek meg.
Viszont az a tény sokkal jobban zavar, hogy egy szakavatott sem jelzett vissza
a TFT felajánlásomra...!
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest